Eftermiddag 30/4-08

Hmm finns skumt folk överallt i sitt liv... Va kan man göra åt sådana människor?!! Skulle finnas vissa fack som man kunde sätta dem i lr?!

Kan säga att jag aldrig blivit så sårad som jag blev idag, orkar inte skriva va de handlar om men kan bara säga Skit i va alla andra tycker!! Kan ju försöka lägga sin energi på annat som inte dem ha med att göra, tro att man kan så mkt men kan inte ett SKIT!!

Jag älskar min familj mest av allt i denna världen finns inte någon lyckligare dag då jag & robban träffades, allt vi kämpat oss igenom...=) Våran dotter Madeleine har gjort oss väldigt lyckliga ska ni veta & betyder allt för oss!! Mitt hjärta slår för er varje dag & någon underbart finns inte mer dem som betyder mest... Mamma, Pappa, Brorsan med familj, Stora syster & min underbara lillasyster såklart men sist men inte minst min egna familj Robban & Madeleine...=)

Låter kanske lite tjatigt men jag vet att ni förstår säkert, hehehe..=)

image35

Madeleine står upp vid köksstolen...=)


image36

Pappa Robban & Madeleine i vagnen... älskar er....=)

Ha en bra kväll allihopa verkar som pappa robban slutar vid kl:16 iaf...=)

Kramar!!

Valborg...=)

Go morron...

Idag vakna madeleine innan kl:6 så de va bara gå upp göra en flaska välling, men tror inte hon kommer somna om för just nu leker hon för fullt i sin säng...=)
Prata med pappa robban att vi kanske ska börja ge henne välling lite senare på kvällen så slipper hon vakna kl:6 för på kvällen brukar hon få runt kl:20-21 vällingen då & sova till kl:8 minst annars men nu dessa 3 dagarna som gått har hon vaknat vid kl:6.

Någon som har bra tips på va vi kan göra?

Pappa robban brukar alltid sluta kl:16 dagen innan en röd dag men verkar som dem kommer jobba till kl:18 idag med vilket innebär att jag kunde haft honom hemma redan kl:16;30 men får väl vänta till kl:18;30 istället... De kommer iaf bli en lugn dag här, men imorron ska vi ju på barnkalas de kommer ju bli roligt...=)

Grattis Nikolina på din 2-årsdag idag.

Ska nog tvätta lite idag kan behövas ju..=) Just nu kör jag diskmaskinen så att den ska jag plocka ur sedan. Hör madeleine hon ligger där inne & tjötar för fullt men låter nästan som hon kan somna om en stund iaf...=)

Va ska ni göra idag?

Är de vårmarknad på lördag i Borås?  Frida lr Jenny ni måste veta snälla, vi hade tänkt åka iaf på vårmarknaden i borås andra gången för madeleine fast sist va de höstmarknad men hon ska få en ballong för de fick hon förra hösten...=)

Kramar

Halloj..

Go morron...

Idag vakna vi kl:6;15 såklart för madeleine lekte för fullt i sängen, pappa robban kom in & tog upp henne precis innan han skulle ge sig av till jobbet gissa vem som blev ledsen när han gick sedan... jo såklart madeleine. Men jag gav henne en flaska välling så nu har hon somnat om igen...=)
Dock kan inte jag lägga mig för då blir jag seg hela dagen, vill inte de riktigt.

Idag får vi besök efter kl:10 ngn gång Charlotte kommer så vi kan tjöta lite skit m.m. =)
Om de blir solsken hela dagen så ska jag sola lite med & madeleine får följa med såklart ut på balkongen i sin resesäng...=)

Fixade present till madeleines kusin igår som fyller 2 år imorron faktiskt men vi ska dit på torsdag på barnkalas, vi köpte en kjol & en blus till hennes kusin de va jätte söta kläder vill jag lova...=)'

Va ska ni göra idag?

Puss & Kram

Go morgon...

Go morron...

Idag vakna madeleine redan vid kl:6 men fick en flaska välling & sover så gott nu igen...=)
Ska strax lägga mig & försöka somna om med men kan nog bli ganska svårt men värt ett försök iaf.
Idag ska de bli fint väder då ska jag passa på att sola & njuta av värmen igen. Vi kanske går till affären med för att köpa toapapper ett ont måste ju...=)


I lördags va mormor & morfar på besök för att vara barnvakt åt madeleine medans jag & robban skulle på bio men på vägen in till stan bestämde vi oss för att ta en fika på stan & bara njuta av tiden tillsammans de va ett tag sedan man bara kunde sitta ner & prata om allt möjligt utan att man blir avbruten...Satt på en uteservering inne i stan dock bara vi som satt därute men ingen fara de va mysigt iaf.
Gick en runda på stan med, kolla bara på folk, sedan träffa robban några gamla arbetskamrater från volvo som vi tjöta med m.m.

Under dagen på i lördags så handla vi hem lite gott till mormor & morfar, vid kl:14 hade jag en klipp tid på en ny frisörsalong som öppnat här de tar 100:- för klippning nu i 2 månader. Kanon duktiga på att klippa så jag e nöjd.
När vi kom hem från stan på lördagen hade madeleine precis somnat efter att hon fått vällingen..=)
Jag & min mamma börja fixa med mitt hår för vi gjorde slingor de blev fint, nöjd som bara den...=)

Söndag vi vakna kl:6:45 madeleine står i sängen & leker för fullt bara upp på benen & fixa välling men inte ville hon somna om sedan så pappa robban & hon gick upp för mamma helen somna ju så jag fick sova till kl:10:30 tror jag klockan va när jag gick upp ur sängen. Vi va hemma hela dagen iaf & bara myste tillsammans, på kvällen kom farbror antonio, faster sanja, farbror daniel,faster veronica & kusinerna adrian 3 år & alexandra 5 år...=)
När dem hade åkt hem så va de bara dags för madeleine att äta välling m.m.


image33


image34

Kramar från oss...=)

Halloj..=)

Idag så vakna man kl:6:15 för robban pussa mig hejdå & då kände jag att jag va tvungen att gå på toaletten så sedan blev de ganska så svårt att somna om vill jag lova, madeleine sov till kl:7 & då fick hon en flaska välling sedan somna hon om så gott & vakna inte förrän kl:10, Vi har hållt på att busa som bara den sedan kl: 10 som sagt & nu va hon jätte trött igen så hon somna så gott i min famn... Hon ska få sova en stund för de e snart dags för lunch.

Under morgonen så prata jag med mamma i telefonen tror vi tjöta typ i 2 timmar lr ngt sådant sedan när vi avslutat samtalet så betalade jag våra räkningar, för i eftermiddag ska jag & madeleine åka till pappa robbans jobb för vi ska köpa skor till pappa, madeleine & kanske om jag hittar ngt till mig själv oxå...=)

Ska tvätta efter vi kommit hem i eftermiddag med men innan de ska vi åka & månadshandla som vi gör varje månad får se va de blir för gott som vi köper till mormor & morfar imorron eftersom dem ska vara barnvakt medans jag, robban ska på bio.
Något förslag va man kan köpa hem till dem?

Orkade inte lägga in kort igår så dem kommer idag istället...

Va ska ni göra idag då?


image29

Här ligger Madeleine i sin resesäng på balkongen....=)


image30

Ytterligare ett på balkongen i resesängen.

image31

Här står Madeleine vid sitt aktivitetsbord...=)


image32

Full action med alla leksaker & helst ska man vara i leksakslådan...=)


Kramar från oss till er!!

Go förmiddag 24/4-08

Halloj...=)

Idag vakna jag kl:07:30 va rätt så utvilad vill jag lova för vi la oss kl:22 igår de va skönt att få sova ut. Madeleine vakna kl:8 idag så sedan åt vi frukost & busade lite på golvet, just nu vilar hon lite på förmiddagen.

Idag ska vi bara vara hemma & fixa, men vi kanske ska gå till Lindex & köpa ngt till Madeleine..=)
Grattis Madeleine på din 8 månadersdag...=)
Tiden bara rusar iväg va ju inte länge sedan du kom till världen...=)  Den dagen du kom till världen va en av mina lyckligaste dagar i mitt liv, den som har gjort mig lyckligaste i världen är ju även när jag träffade pappa Robban, snart 8 år sedan vi sågs första gången...=)

Hmm kan vara vårkänslor som e på gång kanske... Vill bara säga att jag älskar dem mest i hela världen!!

Kommer in bilder på våran familj under eftermiddagen lr kvällen & även bilder från igår när vi busa på balkongen..=)

Fick min lönespecifikation idag & de stod att jag skulle få 0kr, men ringde till jobbet eftersom jag går in på helgerna ibland & jag visste att jag skulle få lön denna månaden så dem skulle kolla upp detta. Bäst för dem om jag får min lön för har ju räkningar som alla andra...=)
Så nu är de fixat dem hade missat min lönelapp så jag kommer att få mina pengar iaf men inte förrän nästa vecka då...=(
Men jag klarar mig iaf..=)

Va händer hos er?

Kramar

Solig & skön eftermiddag.

Madeleine åt sin middag för en stund sedan & de blev gräddstuvad pyttipanna på menyn idag, apelsin,banan & äpple som dessert iaf... Lunchen som hon fick tidigare idag va spaghetti, tomat & mozzarella iaf de tycker hon e kanon gott...=)

Ska snart ut & gunga passa på att gå för att köpa lite bananer till madeleine & pappa Robban.

Nu ska jag ta hand om Madeleine, går fram som bara den i data rummet tror att man kan leka med allt som finns här inne ju....=)

Ha en trevlig kväll allihopa för de ska vi ha när pappa Robban kommit hem en riktig myskväll....

Kramar

Soligt...=)

Hejsan...

Idag vakna vi vid kl:8:40 så haft en sovmorgon de va kanon skönt eftersom i går va vi uppe tidigt & höll i gång hela dagen. Madeleine har busat här inne & ute på balkongen med sina leksaker...=)

Just nu sover hon lite kanske e för att värmen tar ut sin rätt på dem små med... så jag passar på att skriva lite innan jag ska ut & sola mig igen de e så skönt att njuta av solen när den väl är framme...=)

Annars idag kommer de att bli lugnt här, måste ju ha en lugn dag ibland med ju, kanske blir att vi går ut & gungar för igår eftermiddag ville hon inte gunga alls..=(

Längtar tills på lördag då ska mormor & morfar komma hit & vara barnvakt åt madeleine, för vi ska på bio & ta ngn fika kanske på stan de vet man aldrig... Hmm ska handla hem ngt riktigt gott till dem för att de är så snälla & passar henne, dem kan ju sitta & gotta sig lite...=)

Nu på söndag så ska vi på kalas oxå uppe i falköping min brosdotter fyller år den 1 maj men vi firar henne denna helgen eftersom han har alla barnen då. Undra va man ska hitta på att köpa till henne, hon blir 11 år... Några förslag?!!

Ha en bra dag i solen för de ska vi ha med mkt bus m.m......=)

Puss & Kram

Fint & soligt väder....=)

Go morron....

Idag vakna vi kl:6:45 då stod madeleine i säng & gapa på sin mamma att hon skulle vakna vilket man gör ganska så snabbt & när hon såg att jag va vaken så fick man ett stort leende av henne...=)
Ska tvätta lite lakan,påslakan för de bytte man i sängen igår men jag ska hänga ut de på mina torkställningar för de luktar så gott & känns på ett helt annat sätt om man torkar de inne.... Nej nu ska jag kolla va vi kan hitta på mer idag för ngt bus måste de ju bli..=)

Denna helgen som gått nu så har vi vart hemma & njutit av våran familj å såklart de fina vädret....
Lördags; då tvätta pappa robban bilen så den ska vara fin inte smutsig, han tvätta även av madeleines vagn själva chassit & hjulen... Sedan va farfar & farmot här en stund & hälsa på dem hade med sig en present till madeleine så hon fick en tygdocka av dem..=)
Sedan när dem åkt hem så gav vi oss ut på promenad & sedan åkte vi till plantagen kolla blommor & utemöbler till balkongen, men de blommor vi vill ha har inte kommit in ännu... hitta inga utemöbler som vi ville ha direkt heller för den delen..=(

Handlade lite till madeleine sedan på coop iaf så nu har hon fått två nya vår-sommar mössor iaf, dem hon har e alldeles för varma nu när vi har fint väder ute... Vi grillade på eftermiddagen fläskfilé, mmm de va gott kan jag lova & till de hade vi pommes frites, sallad & sås..  Lördags kvällen lugn vi kolla på tv lite sedan blev de ganska tidig säng gång...

Söndagen då vakna vi kl:7:00 på morgonen madeleine vaken & lekte för fullt i sin säng...=)
Pappa robban hade lovat mamma att få sovmorgon men självklart kunde jag inte ligga kvar när dem gick upp så då kom hag oxå upp efter en stund så hade vi en riktig mys morgon här... Åt frukost tillsammans m.m. Vi bar ner massa grejer till källaren som vi inte behövde ha kvar här hemma så nu kan man komma in i klädkammaren ordentligt, sedan så e det mindre grejer inne på madeleines rum oxå för gåstolen är borta nu, växt ur den & sedan behöver vi den inte mer för hon kryper för fullt & står upp vid soffan & bordet sedan går hon längs med soffan.
På eftermiddagen åkte vi till pappa robbans, mormor & morfar de blir gamlemormor & gamlemorfar till madeleine, vi hälsa på dem så att de fick träffa madeleine igen va ett tag sedan sist, efter vi vart där så gick vi till farmor & farfar för att lämna ett par skott ifrån en växt som jag har här hemma för hon glömde dem på lördagen när dem kom hit
ju...=)
Lämnade även tilbaka gåstolen till madeleines faster...
När vi väl kom hem så åt madeleine middag innan oss för hon va så hungrig, sedan åt vi kyckling, ris, grönsaker & currysås...=)

Måndagen 21/4...

Vakna kl:8 kände mig utvilad & pigg så vi gick upp gjorde de vanliga fixade frukost & sedan va de dags för blöj byte såklart efter frukosten & på med kläder.... Satte i gång en maskin med tvätt som jag hängde ut sedan på våran balkong så den kunde torka ute i de fina vädret... Madeleine sov en stund under förmiddagen så då passa jag på att fixa till här hemma, hämta posten & då hade vi fått våra kort som vi framkallt 100 bilder...=)
Vi satt på balkongen både jag & madeleine jag i solen & hon i skuggan inte bra me så stark sol för så små & absolut inte utan solkräm heller för den delen för solen är så stark nu med. Sedan fixa jag lunch till både mig & madeleine så vi åt tillsammans... På eftermiddagen blev de att vi gick ut på en lång promenad & sedan gunga vi oxå innan pappa robban kom hem, vi mötte pappa robban ute igår för mamma ville se fälgarna på bilen såklart för pappa har ju satt på sommardäcken nu...=)
Blev kanon snyggt fast vi hade dem ju förra året med... På kvällen blev de bad för madeleine bus här kan lova skvätter så att de ser ut som man badat sj oxå...=)
Kolla på prison break tills jag somnade då iosf....


Kramar....

Fredag 18/4-08

Halloj....=)

Idag får vi besök av Charlotte & Hakim de kommer om en liten stund. Måste bara berätta tur att man skickat in 200 bilder på madeleine med hennes dop m.m. för jag lyckades radera alla bilder på våran data igår kväll & blev ganska så trött på mig själv,lessen & väldigt förbannad!!

Men man e ju inte mer än mänsklig & vi mammor gör saker ibland som man inte tänker på!!
Skriver mer senare idag för nu ska jag fixa lite innan dem kommer....=)

Va händer hos er?

Kram

God Eftermiddag...

Halloj...=)

Idag vakna prinsessan kl:07:40 & stod upp i sin säng, lekte för fullt kan jag lova hennes sängmobil låg bredvid henne huvudkudde. Vi gick upp & fixa frukost som vi gör tillsammans varje morgon.
Man kan bara bli glad när man vakna när solen skiner ute, men de blåste som bara den under förmiddagen. Tänkte vi skulle ta & gå ut nu under eftermiddagen för vi måste handla hem blöjor & sedan kolla på lite kläder till madeleine såklart...=)

Har fixat lite här hemma idag oxå för imorron får vi besök av Charlotte & Hakim de va ett tag sedan dem va här nu men alltid lika roligt när dem kommer faktiskt vi har så mkt att prata om. Pratat med mamma idag för hon va i ullared igår med min lillasyster & shoppa, även pratat med sjuklingen Anna, hon mådde lite bättre idag än va hon gjorde tidigare i veckan. Annas kärlek Albert kommer äntligen hem på lördag & hon längtar kan tro va ju ändå ca 15 veckor sedan han åkte ut på havet...

Till lunch idag så åt madeleine spaghetti,tomat & mozzarella de tyckte hon verkligen om, ville ha mer fast att de va slut i tallriken...=)

Till middag åt madeleine biff stroganoff med mjuka bitar & de tyckte hon va kanon gott oxå till efterrätt blev de fruktpuré med 6 olika sädesslag.

Nu så leker hon för fullt här på golvet därför kommer detta inlägg at bli ganska så kort iaf för de e full fart på madeleine hela tiden vill jag lova...=)

Vi har även skickat in 200 bilder på madeleine som kommer nästa vecka de ska bli så kul att se dem hur dem blir så vi kan sätta in dem i hennes fotoalbum... Har nog ett par hundra kort till som vi kan skicka in sedan efter vi fått dessa.

Ha de så bra får se om jag kanske skriver mer ikväll...=)


image26

Här är en bil på moromor & madeleine... så söta dem är...=)


image27

Här är moster Jenny, Madeleine & Morfar...

image28

Anna & Albert...=)

Fint väder ute....=)

Go morron...

Tisdag: Dagen började ganska tidigt för vi skulle till bvc vid kl:10:30, skulle vart där den 22 april egentligen men dem ringde ju på måndagen & undrade om vi kunde ändra tiden till den 15 april, vilket jag tyckte passade bättre så nu har vägt & mätt madeleine för denna gången. Madeleine är nu 72½ cm lång & väger 8350 gram, känns som hon e stora tjejen nu verkligen. Sedan va vi & handla lite mat till oss så nu ska vi börja med 8 månaders välling & maten oxå, fast ska göra egen mat till henne. Kom hem sedan & fixa här hemma lite m.m.

Vi gick ut på eftermiddagen för att gunga & njuta av de fina vädret... Träffa pappa robban ute & gick för att köpa snus te honom. Madeleine blev jätte glad & sträckte armarna för hon ville komma upp till pappa robban & krama honom, hon satt & skratta i vagnen medans vi gick till affären hela familjen...

På kvällen va de ganska så lugnt här hemma massa bus på golvet med madeleine & alla leksaker lite här & var kan jag lova er...=)

Desperate Housewives börjar igår kl:21 de va kul att se på en stund iaf innan de va dags att lägga madeleine för natten men de gick inte så bra för hon ville vara vaken en stund till, så hon somna ca kl:22 men sedan sov hon så gott när vi la oss igår kväll.


Onsdag: Idag vakna vi kl:8 & då steg vi upp ur sängen & börja fixa frukost här hemma, madeleine satt på golvet & väntade på att sin gröt skulle bli klar, när den va färdig så åt vi frukost tillsammans sedan busade vi lite på golvet med hennes leksaker. Just nu ligger hon & vilar sig lite under förmiddagen så att vi kan ta en promenad i de fina vädret sedan & tänkte även hon skulle få gunga idag & så kanske vi möter pappa robban ute i eftermiddag när han kommer hem från jobbet. Idag ska jag plocka med lite tvätt här hemma & dammsuga m.m. så har man de gjort inför helgen så man bara kan umgås med familjen & mysa.

Prata med Anna innan & hon e hemma för hon e sjuk tycker synd om henne, inget roligt att ha förkylning som inte vill släppa & den hemska hostan man får med trodde att hon skulle hosta sönder sig när jag prata med henne hoppas att hon blir bra snart iaf... ska lägga in bild på anna, madeleine & arnold kom på att jag glömt detta sedan dem va här sist... Men e glad för Annas skull för hennes sambo Albert jobbar ute på havet allt från 6-12 veckor tror jag nu att de va iaf så han kommer hem kanske på fredag redan lr så blir de lördag-söndag. Känns nog ganska kul för henne att han kommer hem nu för han skulle kommit i slutet av mars men så blev dem försenade. Vi ska planera in helg här framöver som vi ska åka te dem & träffas snart iaf, men vet inte ännu när de blir bara för nästa helg ska mormor & morfar vara barnvakt te madeleine & helgen efter blir de att åka te borås om jag inte har fel så e vårmarknaden då iaf & de vill vi ju gå på....=)
Sist när höstmarknaden va i borås va ju madeleine inte så gammal ju men hon fick ju sin första ballong iaf då....=)
Ska kolla om man hittar ngt fint till henne & ngt fint till mig när jag fyller år kanske...=)

Vad händer hos er idag då?


image23

Här är Anna & Madeleine...=)

image24

Pappa Robban, Madeleine & hunden Arnold...

image25

Såhär kan de se ut när Madeleine leker här hemma på golvet...=)

Puss & Kram

Go förmiddag

Halloj....=)

Idag vakna vi vid kl:9 så då fixade vi lite frukost här hemma, madeleine kröp runt på golvet medans jag fixa ordning hennes gröt så man får allt se upp vart man sätter ner fötterna nu när hon e på golvet. Vi åt frukost sedan busa vi en stund på golvet, madeleine börja gnugga sig i ögonen så då la jag henne en stund & hon vakna för en stund sedan så nu har vi bytt blöja för hon hade bajsat. Tror att tänderna kommer upp strax för hon har haft diarré.

Pappa robban jobbar idag så de känns ganska så tomt här hemma utan honom man vänjer sig ju så lät, som när han va hemma hela förra veckan, tur att man har sin dotter att kunna snattra med emellanåt iaf. Vi skulle ju till bvc nästa vecka men våran bvc-sköterska ringde nu på förmiddagen & fråga om vi inte kunde komma som imorron kl:10:30 & de kunde vi sa jag så imorron får man veta hur längd,vikt m.m. på madeleine va ju ett tag sedan så man e ju nyfiken nu va hon väger & hur lång hon blivit.

Fint väder idag de kanske blir att vi går ut & gungar lite om de fina vädret håller i sig bara...=)
Pappa robban har köpt en apa som liknar herr nilsson till madeleine som hon verkligen bara älskar den ska vara med överallt & så sitter hon gosar med den i sängen & på golvet ser så gulligt ut.

Längtar bara till värmen nu så man kan få lite fin färg i ansiktet & kroppen, då mår man som bäst känner jag när man har lite färg, annars känns de som man e så blek & tråkig de e min åsikt va jag tycker om mig sj iaf... Håller på med att gå ner ca 5-10 kg innan sommarn här nu & vet att jag kommer lyckas för när jag går in i ngt som jag vill så blir de bra resultat till slut.
Skriver mer senare idag nu ska jag kolla va madeleine håller på med för de e full fart på henne för tillfället här!!

Ha de gott....=)

Kramar

Söndag 13/4-08

Hmm va ett tag sedan nu igen jag vet, men haft fullt upp med 2 sjuklingar hemma.....

Tisdag:
Robban hemma från jobbet pga kanon förkyld & hög feber, ringde till vårdcentralen som tyckte han skulle avvakta 1-2 dagar till eftersom de går förkylningar med influensa. Så han låg på soffan hela dagen medans jag & madeleine lekte på golvet & käka mat m.m. Madeleine har ju oxå vart förkyld så man har ju torkart hennes näsa så fort hon har nyst här & de tycker man inte om alls vill jag lova... Dagen va lugn annars inget annat kul som hände...

Onsdag: Vi vakna ganska tidigt denna morgonen, robban hade jätte ont i huvudet & värken gick ner i vä ögat vilket inte kändes alls skönt så han ringde igen till vårdcentralen & fick en tid på eftermiddagen & hon som han prata med sa att doktorn kanske inte hinner kolla på ögat m.m. bara för de va en akuttid & doktorn har bara 15 min med alla patienter... Tänkte för mig sj inte konstigt att dem inte upptäcker visa saker på en del människor om man bara har 15 min för att bli undersökt m.m. Robban hade så ont i huvudet & ögat att han trodde han skulle avlida & tog alvedon typ va 4:e timma men de hjälpte inte alls... Vi följde med pappa robban till läkaren & han fick kåvepenin som han ska äta i 10 dagar 2g på morron & 2g på kvällen, mkt hög dos tycker vi sj men har man bihåleinflm så behövs de nog kan jag lova er, fick även hostmedicin så han kunde sova under nätterna. Denna dagen va för övrigt ganska lugn.

Torsdag: Jag & madeleine va å handla lite åt pappa robban & då passa vi på at gunga lite eftersom de va så fint väder ute... Farmor & farfar kom på eftermiddagen å besökte oss, vilket va roligt va ett tag sedan & så fick dem ju träffa madeleine som kryper runt här & ska ha allt verkligen kan jag lova ska på allt & testa en för att se hur långt hon typ kan gå innan man säger till men vi e på som bara den för vi ska inte plocka bort ngt, för hon ska lära sig att nej är nej & inget annat. På kvällen gjorde vi hembakad pizza vilket va kanon gott, men kände mig illamående redan innan vi skulle äta & hade ont i magen men tänkte inte ngt mer på det... Kan bara säga är inte gravid iaf...
Pizzorna blev goda som bara den...=)

Fredag: Vakna på morgonen kl:6  av illamående,frossa & ont i magen vilket jag sedan snabbt förstod va magsjuka eftersom jag låg vid toan ett bra tag om jag säger så & va helt färdig efter jag va klar... Fick ringa till jobbet & säga att jag inte kunde jobba lör-sön eftersom jag fått magsjuka men peppar peppar ta i trä så har inte madeleine fått de iaf... Denna dagen bestod utav mkt vila för mig så pappa robban tog hand om prinsessan... Innan jag glömmer de så ställde sig madeleine upp vid soffan idag 3ggr & alldeles sj för den delen men vi fick ju hålla henne när hon stod på benen vid våran soffa så hon inte trillar bakåt & slår sig... Kvällen va lugn kollade på tv....

Lördag-Söndag: Haft en lugn lördag bara hemma med familjen & myst eftersom vi är sjuka så de har inte hänt så mkt mer denna helgen.
Madeleine vakna tidigt idag så nu passar jag på medans hon sover med pappa robban att skriva lite innan jag ska in & kika till dem... Idag ska vi bara vara hemma & mysa eftersom de e söndag & robban ska börja jobba imorron igen de kommer kännas tomt när han inte e hemma...=(
Men jag har ju våran underbara dotter madeleine iaf som man tjatar med hela dagarna... Vill shoppa massa nya kläder till madeleine....=)
Skriver mer senare idag om de finns ork & tid vill säga...

image21

Här gungar madeleine & vill lova hon älskar de verkligen...=)

image22

Älskar även att bada, börjar gråta när man tar upp henne ibland...=)

Puss & kram från oss


Måndag 7/4-08

Go förmiddag allihopa....

Vi vakna kl:09:30 imorse då stod våran dotter på knä i sin säng & försökte ställa sig upp men de gick inte så bra utan hon föll bakåt, men de va ingen större fara på de igen & försöka ställa sig upp på benen.. Papp robban hemma från jobbet idag för han e sjuk hög feber & kanon förkyld.

Vi gick upp sedan & fixa frukost & efter frukosten kröp madeleine runt på golvet i hela köket helt överlycklig såklart att man kan ta sig fram utan att hasa sig som hon gjorde ett bra tag men nu kryper hon runt här som bara den så man får akta sig för vart man sätter ner fötterna nu vill jag lova...=)

Trodde ett tag igår kväll att vi skulle behövt åka in med madeleine för hon e oxå förkyld men har en sådan hemsk hosta så hon skrek som bara den precis som hon hade kanon ont i halsen så vi ringde till drottnings silvias barnsjukhus där dem sa att vi inte behövde åka in utan att vi skulle försöka ge henne ljummet vatten eftersom allt slem samlas i deras tunna luftrör, fick även veta att de finns ingen hostmedicin till dem när dem e 7½ månad utan de gäller att ge dem ljummet vatten, ssk:n va jätte trevlig & förklara om de skulle bli värre skulle vi åka in med henne. Hon sa även eftersom madeleine äter bra så e det ingen fara heller & de kändes tryggt.

Idag blir de bara att vara hemma här & mysa med familjen, självklart ta hand om mina sjuklingar oxå så dem blir friska snart för då kan vi ju hitta på mkt mer än bara vara inne, inte kul att gå ut själv direkt kan jag lova...=)
Ska laga fisk till middag som hela familjen ska äta, madeleine älskar verkligen att äta fisk vilket jag tycker e bra eftersom de e gott & nyttigt för dem att få i sig all sorts mat....=)
 
Just nu ligger madeleine, pappa robban & vilar så då kan jag passa på att skriva lite i min blogg annars fullt upp hela dagen med att passa våran underbara madeleine...
Tror även jag ska säga te robban att kontakta läkaren för han har snart haft feber 1 vecka & den hostan han har e inte att leka med kan jag lova, men få iväg honom till läkaren e som att tjata på barn på ett dagis om de ska göra ngt, hoppas ni förstår va jag menar....

Han e inte den som går te läkaren förrän de absolut e nödvändigt typ, som en gång när han hade halsfluss då gick de så långt att dem hade velat skicka in honom för att tömma mandlarna på var, eftersom halsen & mandlarna va så svullna att han knappt kunde svälja...

Va ska ni göra idag?

Puss & Kram


Söndag 6/4-08

Ja nu va de inte så länge sedan man skrev men ska sammanfatta va som hänt iaf... Inte alltid man har tid att hinna skriva under dagarna för madeleine behöver all tid när hon e vaken, inte lugn en sekund utan de e att passa henne hela tiden därför kan de ta tid innan man hinner skriva "syster" som vill att jag skriva oftare hehehe =)

Fredag: Ja vi börja dagen med att vakna omkring kl:9:30 som va ganska så skönt måste jag säga, sedan ringde telefonen på förmiddagen så man tjöta lite... Sedan runt kl:12 så fick jag sådan energi kick så jag städade hela lägenheten så de lukta gott överallt & kan lova passade på med madeleine vilade för då hann man mkt men sedan vakna prinsessan & full fart igen tills hon rev ner våran gardinstång i sovrummet men, hon blev inte träffad av den som tur va annars så kunde de gått illa kan jag lova... Ringde pappa robban & fråga hur f*n har du satt upp den m.m.
På eftermiddagen bar de iväg te coop för att inhandla lite grejer till persienerna måste lagas nämligen så vi får se när pappa robban gör detta...=)
Vi kolla på film senare & bara tog de lugnt efter prinsessan våran somnat för natten...


Löradg: Vi gick upp kl:9 & fixade frukost till oss alla tre här. Sedan lekte vi med madeleine på golvet men så ville pappa robban vila lite innan vi skulle åka till mormor & morfar i borås för att hälsa på. Han vilade te kl:13 då tyckte jag att de va dags att vi skulle åka för jag vill ju inte komma hem mitt i natten hehe =)
Så han gjorde sig i ordning medans jag klädde på madeleine sina kläder & sedan gick vi te apoteket för att inhandla alvedon min älskling är nämligen förkyld & har ont i huvudet.
Väl hemma hos mormor & morfar hade vi trevligt för att moster pernilla & moster jenny va där oxå så dem fick träffa madeleine, hon har ju blivit lite längre sedan dem såg henne sist... Min mamma hade gjort tacos när vi kom & de va så gott kan jag lova va riktigt länge sedan man åt de... Vi åkte nog hem från mamma & pappa vid kl:20, när vi väl kom hem så kolla pappa robban tempen som visa att han hade hög feber så de var bara att fixa alvedon & bädda ner sig i soffan.
Igår va det 1-år sedan vi fick avliva våran hund zera pga hon hade ont i höfterna & ni som inte vet va den en blandras mellan rottweiler/schäfer hon va så snäll & söt.... Kommer en bild på henne ska bara lägga in från mobilen...

Söndag: Vi vakna kl:5 imorse utav att madeleine va hungrig som bara den så hon fick välling sedan la vi oss strax efter kl:6 igen. Andra gången vi vakna då va kl:10:15 så då fick hon gröt, busig som bara den kan jag lova att hon har vart under förmiddagen... Vill bara säga Grattis Älsklingen på våran 6-åriga bröllopsdag idag!!!!

Vet inte va som händer mer idag men kan uppdatera ikväll om jag hinner & kan vill säga...=)

Va händer hos er idag?








image19


image20


Detta va vår älskade zera... saknar dig gumman....

Nu va de verkligen ett tag sedan man skrev...=)

Go förmiddag...

Vi vakna vi kl:9 idag utvilade & pigga som alltid när man får sova gott under natten.
Har hänt mkt de senaste orkar bara inte skriva ner allt men kan sammanfatta va som hänt denna vecka iaf..

Måndag: Dagen börja vid kl:8 på morgonen när madeleine vakna & glad som alltid så vi gick upp gjorde gröt till henne sedan passa man på att äta samtidigt med henne själv oxå. Sedan efter frukosten bytte vi blöja m.m. & sedan va vi på golvet & lekte tills hon ville vila lite under förmiddagen. Då passa jag själv på att fixa lunch till mig & pappa robban som han kunde ta med sig te jobbet på tisdagen. Som sagt dagen gick & kvällen kom så märkte jag att madeleine va lite extra gnällig lr va man nu ska kalla de så vi tog temp vilket visa att hon hade då 38.3 grader så hon fick en alvedon supp & sedan efter hon hade ätit så somna hon så gott...

Tisadg: Madeleine vakna & gallskrek kl:4 på morgonen & jag tog upp henne vilket visa att hon va kokhet så vi gick in i badrummet för att ta temp som visade att hon hade 39,2 graders feber så man börja ju bli väldigt orolig eftersom hon inte ville dricka kallt vatten så jag gjorde välling te henne som hon tog emot istället för vatten då & självklart fick hon alvedon supp när febern va såpass hög... Sedan va vi vakna till pappa robban skulle gå till jobbet så hon somna ngn gång efter kl:6 på morgonen men sov bara te kl:6:45 sedan va hon lessen igen så hon fick lägga sig i våran säng & sova. Hon blev lite piggare på eftermiddagen när farmor & farfar passa henne medans jag va på mvc för återkontroll av spiralen... På kvällen fick jag ett samtal från min syster som fråga om madeleine hade haft magsjuka vilket hon inte har haft. Hon ville nämligen ha råd till Fridas son Philip som hade de så jag gav dem råd hur de kunde göra för att få i honom vätska för när ett barn bara e 7 månader så behöver dem mkt vätska särskilt om dem har feber lr magsjuka & sedan spelar de ingen roll va för sjukdom heller för den delen... De torkar ut ganska fort emot va en vuxen människa gör sedan kan vi ju ta lite att dricka när vi e sjuka, men inte alltid man sj vill ha. Hoppas att mina råd till dig Frida va bra iaf...
Senare på kvällen när vi tempade madeleine igen så va hon feberfri iaf de kändes så skönt måste jag säga...

Onsdag: Vi vakna kl:9:15 så ytterligare en sovmorgon vilket känns skönt ibland & särskilt nu när man vart förkyld & allt oxå. Fixade frukost till mig & min underbara dotter som åt bra..=)
Vi höll oss inne igår med så hon inte skulle få tebax febern För hon e feberfri idag med...=)
Laga mat på eftermiddagen som alltid för att få ngt i magen sj & så robban kan få med sig te jobbet oxå...
Kvällen så satt hela familjen på golvet & busade såklart alltid lika roligt när vi leker med madeleine på golvet måste jag säga... Kom på att jag glömde skriva den 28 mars börja madeleine att säga pappa & mamma sa hon den 1 april & de e inget aprilskämt.... Nu säger hon hela tiden pappa & mamma....

Torsdag: Vakna vid kl:9 börjar kännas som standard att vakna vid denna tiden men men... Har tagit de ganska så lugnt idag & ska fixa med lite grejer här hemma men vi ska ut & gunga sedan i eftermiddag iaf för de e kanon väder ut idag ju...=)
Vet inte riktigt när pappa robban kommer hem för deras högsäsong har dragit i gång & ni som undrar va han jobbar me, han jobbar å jojjens däckservice alltså med däck allt från skottkärrehjul till stora dumprar m.m.
Hoppas att allt e bra med Fridas son Philip nu, tänkte allt på er när han va dålig för jag vet att innerst inne i en sj är man bara så orolig & undrar va man ska göra... Nej nu ska jag kolla te madeleine som sover lite innan hon ska få mat, vet inte riktigt va de blir te henne idag... Lagar ju mat sj till henne som jag gör te puré sedan, men händer ibland att de blir burk mat man köpt i affären oxå...=)

Va händer hos er idag?

Puss & Kram