Fredag 31 oktober

Hejsan hejsan..

Idag blev man väckt första gången vid kl:5 så då gick jag upp fixa välling bytte till ny blöja sedan somna vi om båda så gott till kl:9. Då laga jag risgrynsgröt men madeleine tyckte inte alls om de så hon fick yoghurt istället vilket va mkt godare för henne. 
Man drömmer väldigt konstiga drömmar ibland denna morgonen vakna jag av att jag skrek i sömnen & grina, vilket jag gjorde när jag vaknade va blöt under ögonen så de va bara att torka bort innan man tog upp prinsessan ifrån hennes säng i sitt rum. Så under förmiddagen idag har dagen bestått av massa lek & bus med madeleine, sedan prata jag med Frida va ju ett tag sedan vi hördes av, dem mådde bra som tur va & allt annat va ok med dem för den delen med.

Nu vilar madeleine så då får man passa på att sitta en stund vid datan inte så ofta man hinner de annars eftersom, madeleine är busig från morgon till kväll..=).
Funderar på va vi ska ha för middag idag, som sagt idag kommer lillasyster & hennes pojkvän hit ska stanna över helgen vilket kommer vara roligt,mysigt & trevligt med besök från dem!! Får se va vi hittar på för kul i helgen men de blir säkert massa roliga saker bara man orkar, så de inte blir allt för slappt.

Tänkte vi kanske skulle kolla på ngn film i helgen lr kanske redan ikväll, hoppas bara att dem orkar lr dem kanske e så trötta att dem bara vill sova ...hahaha =)
Madeleine går runt här hemma under dagarna & ropar mamma så svarar jag henne då ropar hon bara ännu mera mamma, känns så underbart när hon ropar på en hela tiden =).

Nej nu kommer jag inte på så mkt mer att skriva, så ha en underbar fredag för de ska vi ha!!

Puss&Kram

Torsdag 30 oktober.

Hej hej...

Idag fick man sovmorgon men vakna kl:08:30 behövde lätta på blåsan sedan kolla jag till madeleine som sov så gott enda till kl:09:30 då servera jag henne frukost medans jag tog en kopp kaffe =). Man kan behöva ta en kopp kaffe innan man vaknar till liv. Efter madeleine ätit upp sin frukost så bytte vi blöja sedan börja min roliga dag med att jag stor städade hela våran lägenhet vilket är gott att ha gjort innan helgen =).

Blir så mkt trevligare att slippa göra de när pappa robban e hemma & ledig under helgerna, så nu är de avklarat för denna veckan iaf. Efter att man städat klart blev de att fixa lunch till mig & madeleine efter lunchen så ville hon lägga sig för att vila en stund & gissa vem mer som somna gott på soffan? Jo de va jag de va kanon gott att få vila ca 1½ timma.

Till middag idag blev de soppa & pannkakor vilket va uppskattat =). Imorron ska jag göra de som jag inte hann göra idag & de va att tvätta men slänger igång en maskin med tvätt när vi kommit upp imorron så får jag gjort de med innan min syster & Jim kommer imorron. Måste bara kolla när dem kommer om jag ska fixa ngt till dem att äta lr inte!

Idag har jag haft en vilodag inte tränat men har ju vart duktig & städat sedan va ju vi affären med, handla de vi behövde ha lite frukt m.m.
Kanske ska fixa lite kvällsmat som blir yoghurt & massa frukt =) de e så gott kanske en liten macka med.

Go natt sov gott!!
Puss

Kväll 29 oktober.

Go kväll.

Nu har man precis badat madeleine & själv har man duschat efter att man tränat 1 timma idag, känner mig duktig som tränar varje dag & promenerar 2 gånger om dagen. Så nu ger pappa robban vår dotter välling lr rättare sagt hon sitter i pappas knä & äter själv.

Ikväll kommer de bara bli lugnt kolla på tv & äta massa frukt som e gott även väldigt nyttigt med =). Hmm prata med en väldigt trevlig person idag som jag inte pratat med på länge kul att denna ringde de rörde verkligen i mitt hjärta =).
Strax ska vi fixa lite att äta sedan blir de bara att mysa soffan med älsklingen bara vår sessa somnar, men de kommer hon nog att göra fort för hon är kanon trött.

Just nu kollar vi på bonde söker fru, väldigt roligt att se alla som e med i programmet, sedan blir de att kolla på oskyldigt dömd tror jag sedan får jag väl koppla till Grey´s Anatomy.. Brukar bli så denna dagen eftersom vi vill kolla på olika program & bara än så länge bara har en tv & den e ju i vardagsrummet men får väl skaffa en mindre till vårt sovrum.

Nej nu ska jag vara social mot älsklingen så uppdatera mer imorron.
Natti natti sov gott!!

Puss&Kram

Onsdag 29 oktober.

Hejsan...

Idag vakna vi redan kl:07:20 så då gick vi upp fixa frukost efter de så tog vi en lång promenad på 1 timma vilket verkligen gör nytta för oss båda, madeleine älskar att vara ute, vi gick i skogen idag de fanns massa roligt att kolla på så de man hörde av lilltjejen va Titta mamma till träd & även fåglarna vi såg =). Känns så skönt att vara ute å motionera varje dag de går kanon bra med min träning med.

Prata med hon som har hand om dagisplatserna & de verkar gå framåt som bara den, hon skulle ringa i eftermiddag men om hon inte gör de skulle jag ringa på fredag till henne så får vi se när vi får plats till vår prinsessa. Idag så vet jag inte riktigt va som händer mer än att vi ska gå ut i eftermiddag så jag kan träna mer, sedan måste vi nog gå till affären med för vi behöver inhandla mera frukt de går åt som bara den nu varje dag har vi frukt stund tillsammans 3 gånger om dagen vilket madeleine & jag verkligen tycker är kul att bara mysa.

Pappa robban mötte oss ute igår eftersom jag tränade så jag fick massa beröm att jag va duktig de fick jag även av min syster när jag prata med henne igår med.

Ska börja städa lite här hemma så slipper man de under helgen då vi får besök av min kära syster & hennes snälla pojkvän Jim. Ska även passa på att tvätta en maskin med tvätt så slipper man ha massa kläder hängades överallt i vår lägenhet =). Strax dags för lunch för lilltjejen innan hon ska få vila lite vilket kan behövas då vi busat för fullt sedan vi kom in efter vår morgon promenad, som sagt madeleine vilar bara en gång om dagen.
Fick sms nyss av pappa robban han e så söt, alltid lika skoj att få sådana sms.

Nej nu ska jag fixa lite lunch till madeleine sedan blir de att vila för hennes del & jag ska fixa här hemma under tiden =).

Puss

Go kväll.

God kväll...

Ja nu har denna dagen gått med, fick tag på dem som har hand om dagisplatserna skulle höra av mig imorron lr senare i veckan för att få svar på vilket dagis madeleine ska börja & när hon kommer att börja så de börjar ju närma sig äntligen, fast ändå tråkigt men va ska man göra?! Ett ont måste ngn gång iaf!
Har vart duktig idag med träna 1 timma & 15 minuter idag de känns så skönt att träna man blir ju så mkt piggare kan jag lova, sedan e de ju bra med för hälsan. 
 
Nu ska vi bara njuta av kvällen & ha riktigt mysigt tillsammans, tror jag ska ta lite youghurt & en massa frukt de e så gott =). Madeleine har precis ätit välling så nu ska vi borsta tänderna sedan ska hon lägga sig för natten, håller tummarna på att hon sover hela natten så man slipper gå upp vid kl:4 imorron bara för att hon leker för fullt i sin säng, men gör ju inget för mamma älskar ju dig så mkt.

Till middag idag blev de potatis,morötter,kotlett,sås & en stor skål med sallad mmm va så gott vill jag lova men hoppade över såsen då jag är i full gång med min träning. Prata med syster nyss fick beröm av henne att jag e duktig de värmde mkt i hjärtat syster <3 älskar dig, vi ses snart då ska vi ha riktigt kul vill jag lova dig =).

Nej nu ska jag sluta kommer inte på så mkt mer att skriva...

Natti natti sov gott dröm söta drömmar...

Puss&Kram


Tisdag 28 Oktober

Go morron...

Vi va redan vakna kl:04 för madeleine satt & lekte för fullt i sin säng, vilket såg väldigt mysigt ut när hon satt med sin snutte & ett gosdjur som hon va i full akt med att gosa så gott med!!
Men vi vakna nästa gång vid kl:8:15 då gick vi upp käka frukost nu busar hon för fullt innan vi ska gå ut på en promenad igen, vilket e skönt när solen skiner man får sådan energi tycker iaf jag =).

Igår va vi ute 1½ timma så tränat fick jag med gjort kände mig så duktig, hoppas de går lika bra för syster yster med =). Uppdaterar när vi kommit in ska ringa ett samtal innan kl:10 så får vi se va som händer.

P&K


Eftermiddag..

Hmm nu har vi ätit middag tillsammans jag & madeleine alltid lika mysigt när vi äter middag ihop, hon åt upp hela sin portion idag vilket e lite ovanligt då hon fått en massa tänder & inte haft så mkt matlust men nu verkar hon fått lusten tillbaka iaf =). Vi åt fullkornspasta, köttbullar & sallad vilket va kanon gott.

Nu busar lill tjejen för fullt medans jag uppdaterar lite, om ca 1 timma ska vi ut igen då blir de lång promenad sedan täna lite på de redskap som finns här i centrum kanske inte låter allt för roligt att dem står mitt i centrum men orka bry sig vill man komma i form så gör man ju de som krävs, men medans jag tränar på redsakpen får nog lilltjejen springa runt där så länge hon inte går för långt bort då blir de sitta vagnen vilket inte alltid e poppis längre då Madeleine gärna vill gå hela tiden. Men nu kommer jag att vara ute ca 1 timma för att träna lite sedan när vi kommer hem så dröjer de inte allt för länge innan pappa robban kommer men med lite tur kanske vi kan möta honom ute men får se va sessan vill med ju =).

Hoppas min mamma & syster har hittat massa fint nu när dem vart iväg & shoppat i ullared vilket jag hoppas att vi ska hinna med snart oxå hade vart kul, snart dags att fylla på Madeleines gaderob men inte riktigt ännu hon har ju stl 86 nu så nästa stl blir ju 92 men kan ju även köpa en del i 98 när vi ändå ska åka dit!!

Imorron ska jag ringa till hon som har hand om dagisplatserna för att se hur de går för madeleine i denna långa kö men vi va ju nära sist när jag prata med henne via telefon!! Ska passa på att ta de lite lugnt innan man ska ut & röra på hela kroppen =).

Ha en underbar kväll de ska vi ha iaf =)

Puss&Kram

Måndag 27 oktober.

Hejsan...

Kan resumera söndagen, då vakna vi runt kl:08:30 hörde vår lilla sessa va vaken & moster Jenny hade tagit upp henne ur sängen så dem va i full gång med att busa här. Moster Jenny hade även bytt blöja på madeleine så jag fixa frukost till oss alla. =)
Sedan vid halv ett tiden började jag att fixa ordning lunch till oss för att moster Jenny skulle hinna äta innan de va dags för henne att åka hem, vilket alltid känns när hon ska åka man har typ inte lust med ngt utan vill bara ta vara på tiden innan hon ska bege sig hemåt, men vi käka lunch iaf innan hon åkte hem de blev korvstroganoff,ris & sallad. Efter lunchen fixa vi de oss i ordning då vi skulle åka & storhandla efter Jenny åkt hem, vilket vi gjorde så nu har man massa gott i kylen & frysen visste inte ett tag hur jag skulle få in allt men efter lite pusslande fick jag allt in allt i kyl & frys =).

Medans jag höll på att packa in allt så va pappa robban & madeleine i garaget för att tvätta av bilen, så när dem va färdiga så ringde dem för att dem ville jag skulle komma ut, så jag bytte bara om till mina träningskläder så begav vi oss iväg så jag kunde träna vi tog en promenad & så tränade jag på redskapen vi va väl ute ca 40 minuter, sedan hem fixa lite till duscha & så dags för prinsessan att sova!!

Idag vakna vi vid kl:07;20 så jag fixa frukost till madeleine, efter frukost bytte vi blöja sedan begav vi oss ut så jag kunde motionera vilket blev att vi va ute 45 minuter på en lååång promenad de kändes så skönt nu när man kopmmit igång med allt igen!! Tack att ni finns & vill peppar de uppskattas väldigt mkt ska ni veta =)
Efter vi kom in så hade vi en frukt stund så nu busar sessan för fullt men ska strax lägga oss på golvet & busa tillsammans mkt roligare så ju =)!!

I eftermiddag blir de ut & gunga sedan en promenad till & innan pappa robban kommer hem ikväll så blir de att träna lite & en lång promenad till sedan blir de nog en lugn kväll...=)
IKväll kommer ju City Akuten & Prison Break vilket vi ska se, men innan de så ska de badas, natta lilla madeleiene innan de blir ngt annat =).

Nej nu ska jag busa med min underbara dotter innan hon ska äta lunch & vila sedan vilket brukar bli ngn gång efter kl:12.

Ha en bra dag för de ska vi ha iaf =)

P&K

Hemma igen =)

Så nu har vi kommit hem från kalaset i falköping lr rättare sagt så kom vi hem för snart 2 timmar sedan. Madeleine fick torr blöja, pyjamas & välling så hon la sig för ca 30 minuter sedan men e vaken ännu hon ligger i sin säng å säger jaja.

Pappa robban har vart ute & hjälpt farbror A med sin bil för de va ngt som lät konstigt men nu e de fixat de va inget allvarligt iaf.
Va inne hos vår prinsessa & bädda om henne igen verka som hon somnat nu iaf, skönt eftersom hon busat en massa med sina kusiner idag, dem va jätte snälla emot henne hämta leksaker till henne hela tiden & berömde henne att hon går så bra!!

Nu ska vi ha en myskväll iaf, robban, min syster & jag vi ska strax äta lite extra gott eftersom de e lördag =).
Vill även passa på att tacka så mkt för den goa maten, fikan & allt idag hos våran broder.
Glömde som vanligt kameran när vi skulle iväg så de blev inag kort alls ifrån kalaset.

Har pysslat om min syster med nu ikväll eftersom är dunderförkyld synd om henne som bara den vet hur de känns att ha ont i halsen & knappt kunna svälja utan att de bara svider å bränner i halsen =(.
Strax ska jag hänga tvätt med som blivit en del under helgen även bra om syster får med sig sina kläder imorron då hon tyvärr ska åka hem vilket kommer bli en stor saknad eftersom de e så roligt,trevligt när hon kommer hit & hälsar på oss. Men tur att de inte dröjer så länge tills nästa gång hon kommer vilket kommer ändå kännas som en evighet!!

Älskar dig min underbara lillasyster, min man Robban å såklart våran underbara dotter Madeleine ni betyder allt för mig ska ni veta!!

GLÖM INTE ATT DRA TILLBAKA KLOCKAN TILL VINTERTID INATT ALLTSÅ 1 TIMMA TILLBAKA SKA KLOCKAN VRIDAS!!

Puss&Kram

Lördag 25 oktober

Go morron...

Idag vakna man redan kl:6 av att vår prinsessa stod i sin säng, sitt rum & ropa mamma,pappa så de va bara att klä på sig för att gå upp =). Blev ett blöjbyre innan jag fixade välling till prinsessan sedan satte vi oss i vardagsrummet, knäppte på tv:n för att få lite ljus, efter att hon ätit upp sprang hon direkt till madrassen som ligger här i vardagsrummet & skulle klättra eftersom hennes moster ligger där & sover som en sessa med!!

Efter ett tag prova jag att lägga henne & hon somna så jag sitter uppe då jag känner att jag inte kan somna om, plus att jag ska fixa lite innan vi ska iväg på kalas idag med kan vara skönt att fixa lite medans de andra sussar så gott på sina kuddar =). Tror även syster nanat gott inatt men störde sig nog på att ngn snarka så hon dragit igen vår sovrumsdörr. kan säga syster sover i vardagsrummet bara för hon tycker de e kallt i datarummet, men de gör inget tycker jag att hon sover här ute!! Hmm hoppas att madrassen håller luften denna natten för robban laga ju den igår då den fått ett lite hål sedan sist den användes.

Som sagt idag ska vi på kalas för att fira Bror Peder,Brorsdotter Jennifer & Jonas som fyllt år denna månaden fast om man ska bemärka så fyller jonas imorron =).

Nej nu ska jag nog ta mig en stor kopp kaffe innan, kan vara gott med kaffe så man får lite energi att göra vissa saker innan dem andra kommer upp de kommer nog att bli mkt iaf, inte bara sig själv man ska göra iordning utan även Madeleine ska ha finkläder på sig ju =).

Hoppas ni får en bra dag & sovit gott inatt, kanske utvilade =)






Va bara tvungen att slänga in 2 bilder på vår underbara Madeleine!!

P&K

Fredag 24 oktober

Grattis våran underbara dotter Madeleine på din 14-månadersdag!!

Igår kväll va jag & min syster ute å tränade 1timma vi va så duktiga, skönt att ha henne här i Gbg,betyder så mkt för mig & hoppas att hon vet de oxå..=)
Idag har vi tagit de lugnt ska ut & shoppa eftersom man redan betalat all räkningar =)

Ska försöka hitta ngt fint att ha på mig imorron eftersom då ska vi på kalas ifalköping kanon roligt att träffa alla igen va ju ett tag sedan!!
Nej nu ska jag fixa lite innan vi ska iväg till affären kan ju behövas fixa en del innan pappa robban kommer hem..

Puss&Kram

Natti natti

Hejsan...

Va 2 dagar sedan jag skrev men inte haft tid att uppdatera då de varit mkt här hemma med madeleine som sjuk, men nu är hon frisk igen iaf, skönt eftersom de tar på ens krafter att inte få sova ordentligt på nätterna när dem småliven e sjuka.
Idag har vi bara busat en massa inomhus då vår prinsessa äntligen vart feberfri hela dagen =)

Vi vakna vid kl:9 i morse & sedan dess har de vart en massa bus som sagt de går inte 2 sekunder innan hon ska hitta på ngt, lr vill att man ska jaga henne runt i lägenheten, hon gömmer sig bakom fotöljen i vardagsrummet & tittar framför att säga BÖ så då måste man ju låtsas bli rädd, skit roligt tycker hon.
Lagat middag för 2 dagar framåt åt pappa robban ville fixa de vi hade kvar i kylen sedan igår som han kan ta med sig sedan blev de ju potatismos & köttbullar idag till middag de va kanon gott!!

Nu är de bara jag som e vaken mina älsklingar sover så gott i sina sängar, men jag kan inte somna känner mig pigg ännu men hoppas på att bli trött opm en stund så att man kan sova gott hela natten & vara utvilad när prinsessan vaknar imorron =).

Imorgon kommer även min lillasyster till oss på besök ska vara här ett par dagar vilket är roligt för oss alla 3 =). Har saknat min syster enormt mkt de senaste men de är ju bara för vi har alltid så kul tillsammans synd bara att hennes pojkvän inte kommer men dem kanske kommer nästa helg, hoppas de för de va kul sist dem va här!!

Snart är ju Madeleine 14 månader med de e bara 2 dagar kvar, måste ju ringa bvc för att få en tid till 15 månaderskontrollen & ringa dagis imorron med & se hur de går för madeleines köplats!!
Kom på tvätta måste jag göra med finns en del tvätt men de går ju fort eftersom vi har tvättmaskin i lägenheten så jag tvättar när jag vill.

Nu ska jag kika runt på nätet lite innan jag ska försöka nana kudden  =)

Natti natti sov gott

P&K

Go kväll

Hmm idag har vart en ganska så seg dag vill jag lova, madeleine har som sagt haft feber hela natten & hon somna runt kl:06 i morse, vi vakna sedan kl:09:30 då ville våran prinsessa äta välling så då gick jag upp & fixa de till henne medans hon låg kvar i sängen med pappa & vänta på mig. =)

Kolla temepen efter någon timma då hade hon 38.8 grader & såg alldeles drogad, va jätte pappig bara pappa som gällt hela dagen, tur han va ledig idag. Pappa gick till apoteket för att köpa alvedon supp då hon vägrar ta flytande alvedon.
Vi har bara vart inne & myst hela dagen kollat på 101 dalmatiner & djungelboken 2 då hon somnat bredvid pappa i soffan så vi fått lägga henne i sin säng.

Verkade som vår sessa piggnade till under eftermiddag/kvällen då hon ville ha riktig mat annars har de bara vart välling hela dagen som gällt, hon fick bada med mig innan de va dags att få välling för sista gången innan hon skulle lägga sig, hon åt verkligen jätte duktigt & verkar sova gott nu men vi får se om hon vaknar senare lr sover hela natten!!

Nu är de dags att kolla på city akuten & sedan blir de att kolla på Prison Break vilket en viss Robban väntat på att de ska börja igen, de gör ju det idag kl:22!!

Natti natti sov gott dröm sött!!

Puss&Kram

Måndag 20 oktober

God morgon...

Grattis Robbans morbror på din födelsedag idag =)
Vi får även säga grattis i efterskott till Peder min bror, Karoline, Christopher!! Många som fyller denna månaden =).

Söndagen då vakna vi sent men va gott med sovmorgon, sedan åt vi frukost,madeleine sov lite under eftermiddagen, sedan va vi & handla de vi behövde för några dagar framåt. Vi fick besök på kvällen av farbror A & faster S, va jätte kul att dem kom på besök, men madeleine va inte alls så pigg eftersom vi tempa henne & feber hade hon så de va bara pappa som gällde ett tag. Madeleine bada innnan dem skulle åka hem sedan va de bara dags för välling vilket hon åt men inte allt, runt kl:22 skrek som bara den då vi tog upp henne, alldeles kok het så tempa igen då hade hon 38.0 grader så hon va vaken till kl;00 då somna hon gott så då passa man på att lägga sig men när kl;03:30 dags att gå upp då gallskrek sessan igen då tempa vi henne igen 38.8 grader, vägra ta alvedon så vi fick lura i henne då vi bara har flytande hemma så idag ska de införskaffas supp alvedon igen.
Nu ligger hon här i soffan med sin pappa & börjar bli trött så vi kanske kan få sova ett par timmar igen innan de e dags att gå upp =)

Så man kan säga vi haft fullt upp denna natten med vår prinsessa men va  gör de inte ofta hon vart sjuk om man säger så, nu ska vi lyssna på kramis sången vilket hon tycker om sedan blir de sängen.


Madeleine sitter i sin stol

Natti natti sov gott för de ska vi försöka göra...

Puss & Kram

Onsdag 15 oktober

Halloj =)

Grattis Jennifer på din 5-års dag idag...

Idag hade vi en riktig skön sovmorgon vakna inte förrän kl:09:30 vilket va kanon skönt, vi fixa frukost tillsammans sedan så passa jag på att ringa dem som hara hand om dagisplatserna så de verkar som att vi kanske kommer att få en plats innan detta året e slut =).
Synd att vi inte få något av dem dagisen som vi sökt på bara då men våran dotter kan byta nästa år, vilket kan vara skönt slippa åka en bit för att lämna & hämta henne.

Va ett tag sedan jag skrev nu men har haft fullt upp men resumera va som hänt de senaste iaf =).

I fredags förra veckan så jobba jag natten & gick av på lördag morgon, åkte hem för att sova vilket jag gjorde ett par timmar innan de va dags att gå upp för att fixa innan mormor, morfar & moster Pernilla skulle komma på besök, sedan en snabbis till affären för de saknades lite här hemma till middagen vi bjöd på. Hade en underbar kväll med mor,far, syster & min underbara familj =).

Söndagen då fick jag sovmorgon till kl:11 vilket va otroligt skönt vill jag lova, pappa robban prata med sin syster som fick bebis den 9 okt så vi ska besöka dem inom kort men vill att dem ska hinna anpassa sig innan en massa besök, sedan har ju dem dotter sedan innan som ska lära känna sin lillasyster med. Vi besökte robbans morfar på sjukhuset med innan de bar iväg hemåt till farmor & farfar. Skulle jobbat mellan sön-måndag men dem ringde & sa att de behövdes inte, vilket va skönt för då hade vi hela kvällen för oss själva =).

Sedan har dagarna denna veckan rullat på som bara den, vi har vart ute på promenader varje dag, madeleine älskar verkligen att vara ute & gå pilla på allt vill jag lova =)
Tänkte vi ska ut om en stund bara hon vaknar snart annars får vi gå ut efter vi ätit middag, tänkte vi skulle möta pappa robban ute sedan, måste ha lite mjölk, bröd m.m. i affären.

Undra va man ska göra för middag?! Några förslag?

Längtar tills de blir helg igen så vi bara kan mysa tillsammans här hemma denna helgen, kul när man ser att madeleine uppskattar att pappa är hemma under helgen, hon älskar när dem busar på golvet & i bollhavet med som hon har på sitt rum.

Ha en bra dag

P&K

Fredag 10 oktober

Hejsan...

Idag vakna vi redan innan kl:8 men va gör de har ändå sovit dåligt inatt men va bara att gå upp & mysa med madeleine innan frukosten va klar, så mysigt när hon bara vill vara i famnen & kramas för fullt.
Idag åt vi gröt båda 2 till frukost & en smörgås var vilket va kanon gott =). Efter vi ätit klart så busa vi en massa innan L ringde, vi tjöta ca 1 timma innan hon skulle iväg med sin son till dagis,men vi ska ju ses nästa vecka så våra kids får busa av sig lite va ett tag sedan sen sist ju.

Vi är så glada för robbans syster att allt gick bra med henne & deras baby hoppas dem bara slipper kolik nu med så dem kan få njuta denna gången vilket dem inte riktigt fick med sitt första barn då hon hade kolik i 6 månader. Robban e så glad & väldigt stolt morbror till deras ny tillskott vilket jag med är efter som jag blir ju moster till deras dotter =).

Madeleine vilar nu & de ska jag med göra för måste ju orka med, sedan blir de att fixa middagen vilket jag inte vet va de blir för mat ännu eftersom jag inte vet va jag vill ha.

Prata med robban för en stund sedan & vi vet fortfarande inget nytt om hans morfar, om dem opererat, hur det gått å så vidare.. =(. Hans morfar har ju vart på sjukhus i 7 veckor nu & robbans mormor på äldreboende i 9 veckor men bara korttid, men hon behöver vara där permanent tycker vi alla iaf, får se hur de går med detta!!

Ska kolla på våra bästa år nu men återkommer inom kort om jag har ngt mer att skriva.

P&K

Torsdag 9 oktober.

Go kväll.. =)

Idag vakna vid kl:8 då ville våran prinsessa komma upp så då gick vi alla 3 upp för att fixa frukost tillsammans då pappa robban va ledig idag =). Vi busa en massa efter frukosten.

Prata med dem som har hand om dagisplatserna med & de går framåt men vet inte ännu riktigt när vår dotter kommer komma in då de e väldigt ont om platser, men dem prioterar oss lite iaf de har hon sagt nu varje gång vi ringt för att kolla hur långt vi kommit i kön!!

Pappa robban bokade även tid för service på bilen då vår färddator visa att de va dags för de, så robban ringde sin mamma för att säga att vi skulle komma senare för vi fick tid kl:13 för servicen men vi ändrade den tiden till kl:15;45 den tog vi istället så vi åkte till hans mamma runt kl:12 för att hälsa på. När vi väl var där så va ju hennes kusiner & faster,farbror där med vilket va kul =).
Efter dem gick hem så ringde robbans mamma faster Lela för att kolla hur hon mådde då berätta hon att värkarna kom tätare så hon hade ringt sin man så han va på väg hem, värkarna kom mellan 4-5 minuter emellan så robbans mamma gjorde sig klar för att följa med dem men först skulle hon till hans morfar som ligger inne på sjukhuste med & sedan gå för att va med Lela om de skulle bli komplikationer.

Vi åkte till kungsbacka för att lämna in bilen & under tiden passa vi på att möta moster Jenny & kicki en snabbis innan dem skulle shoppa vidare på kungsmässan =), efter dem hade åkt vidare gick vi in på willys för att handla lite saker vi behövde ha plus vi kom på några saker till, efter vi va klara gick vi för att kolla hur de gick med bilen & den va klar så de tog typ bara 20 minuter för dem att byta olja, oljefilter & släcka service lampan.
När vi väl kom hem sedan så började vi med maten som vi skulle bjuda på när moster Jenny & kicki skulle komma, så maten va precis klar när dem väl kom =). Robban pratade då med sin mamma & då hade hon öppnat sig 4 cm, vid kl:18.

Vi fikade efter maten & sedan va de dags för madeleine att bada så de fixa pappa robban, efter badet blev de välling & sedan begav sig vårat besök hemåt vilket kändes lite tråkigt men inget att göra något åt ju!!
Efter vällingen blev de att borsta prinsessans tänder & lägga henne =). Robbans mamma ringde för ca 1½ timma sedan & berätta att faster Lela fått en liten dotter till, men när hans mamma ringde visste dem inte va hon vägde lr hur lång hon va, men robbans mamma ringde nyss & jag pratar med hans mamma nu & babyn är 48cm lång & väger 2885gram.

Grattis Lela,Mattias & Emmeli =) till babyn!!
Kommer 2 små bilder på deras baby här... =)

Nyfödda kusinen =)

nyfödd ca 1 minut gammal

Nej nu ska jag försöka sova lite men vill lova kom upp en j'kla känsla när robbans mamma ringde & berätta att dem fått en liten dotter =). Ska beskriva min förlossning en dag här när jag har tid tänkte Jag.

Natti natti sov gott dröm söta drömmar...

Puss & Kram

Sex & Kärlek

Tagit från min syster...=)

Sex & Kärlek

1. tycker du om någon just nu ?- Ja, otroligt mkt
2. har du haft sex idag? - Nej
3. betydde ditt senaste samlag någonting för dig? -Absolut =)
4. tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Alltid!
5. har du varit gravid? - Japp
6. har du fått ditt hjärta krossat? - Jaa :(
7. vem hade du senast sex med? - Min älskling
8. har du fått ett sugmärke? - Japp
9. har du gråtit över kärlek? - Jo ett flertal gånger
10. vem delade du senast säng med? - Robban
11. har du drömt om någon du tycker om? - Japp
12. om du tycker om någon nu, vet den personen om det?  - Självklart!!
13. har du haft sex på fyllan? - Ja =)
14. har du någonsin känt dig utnyttjad? - Nja
15. har du haft trekant? - Nope kommer aldrig ske!!
16. har du haft sex med någon du knappt känner? - Nej
17 hur många gånger har du haft sex under ett dygn? - Kan man fundera på
18. gillar du att bli kysst på halsen? - Japp massa
19. är kärlek viktigt för dig? - Väldigt viktigt!


Hoppas de inte gjorde ngt systeryster att jag snodde den av dig



God Kväll

Vi mötte ju som sagt pappa Robban ute, men innan han kom hem så va jag & madeleine på en promenad eftersom lilltjejen inte hade någon lust att gunga idag =(, så vi fortsatte att promenera tills vi mötte pappa Robban vid garaget för att gå & handla de vi behövde ha hem.

När vi väl kom hem hade madeleines farmor ringt, vi trodde först att de kanske va så att faster Lela fått baby men så va inte fallet men kan meddela inte långt kvar nu för henne för slemproppen hade gått idag så nu väntar vi bara på att hon ska föda om man säger så vi är nyfikna på om de kanske blir en tjej till, men vet att de spelar ingen roll bara dem slipper kolik eftersom deras första hade de i 6 månader.

Varför madeleines farmor ringde va inget roligt samtal kan jag meddela =(. Börja gråta med en gång & pappa Robban började lite med men höll tebax de mest!!

Fixade vällingen till prinsessan runt åtta & sedan bytte jag blöja på henne medans pappa Robban prata med sin lillebror i telefonen, sedan så satte vi oss alla 3 i soffan för att madeleine skulle äta & efter de blev de att borsta hennes tänder då upptäckte vi fler tänder på väg!!

Imorron kommer ju moster Jenny & Kicki hit efter att dem vart på freeport, så imorron bjuds de på kasslergryta med ris, mmm va gott de ska bli.. =).
Hörde precis madeleine göra ljud ifrån sig de kan vara för hennes tänder, ska kolla till henne strax för pappa Robban sover redan & snarkar som bara den hehe...=)

Natti natti sov gott för de ska vi göra iaf!!

Madeleine & Mamma =)

Puss & Kram


Onsdag 8 oktober

Hejsan..

Fick aldrig tag på dem som har hand om dagisplatserna igår lr idag då dem bara har 1 timmas telefon tid vilket inte e lätt att jämt komm fram men imorron ska jag allt göra nya försök för att få tag i dem så man får veta va som händer inte kul att inte kanske få ngn plats för de kan man behöva när man ska börja jobba igen så småningom.

Idag har vi bara vart hemma men ska alldeles strax ut för att handla lite sedan för att madeleine ska få gå ute lite med & såklart ska vi hinna gunga med innan pappa Robban kommer hem =). Hon e alldeles för gå när hon ska gå själv ute utan att man håller henne i handen. Vi vakna iaf runt kl:09:00 idag så de vanliga frukost sedan massa bus, mormor ringde med & prata lite med oss båda..=).

Electrolux va här igår med & äntligen har dem fått fram ett spisskydd som passar spisen så nu kan jag laga mat utan att vara rädd att madeleine ska bränna sin lilla hand på plattan då hon når dit upp!!

Imorron kommer min syster & hennes polare Kicki hit efter dem vart i kungsbacka & shoppat, har ju lovat att dem ska få middag här klart att Jag fixar de till dem efter en lång dag med shopping.. =)!!
Ikväll kommer de bli väldigt lugnt kan jag lova ska bara dammsuga, torka golven, bädda rent i sängen & tvätta en maskin med tvätt sedan när pappa Robban kommit hem då han kan passa bus fröken madeleine 2 sek så jag hinner detta så slipper jag ta allt imorron, för vi ska ju hälsa på farmor & farfar med innan moster kommer..=)

Nej nu ska jag sätta igång tvättmaskinen & klä på oss för vi ska ju på äventyr hehehe...=).

P&K

Natti natti

Hejsan.. =)

Under eftermiddagen har de vart en massa bus & stoj här hemma, vi va ute på en promenad med över 1 timma, Jag & Madeleine väntade ju på att pappa robban skulle komma hem så då passa vi på att ta en rejäl runda innan han kom hem. Vi mötte pappa robban vid garaget sedan blev de att vi gick till affären för att handla lite grejer man behöver under veckan för att vardagen ska funka..=)

Efter vi kom hem från affären blev de mkt bus med pappa robban,madeleine & jag vi busade för fullt, så fort man säger Bu,Bö lr Tittut så skrattar hon för fullt & bara tjuter av glädje. Vår prinsessa fick välling & la sig efter att vi borstat tänderna runt kl:20:10, hon somna med en gång kan jag lova.

Imorron ska jag försöka komma upp i tid & ringa till dem som har hand om dagisplatserna & se hur långt upp i kön hon nu kommit kan bara säga att vi väntat länge nu men, börjar närma sig att hon kanske kommer in snart men får veta mer imorron när jag ska ringa dem iaf..=)

Även pratat med min syster i kväll, ser ut som dem kommer på torsdag efter dem vart i kungsbacka, alltid trevligt med besök under veckan & min syster du betyder ju allt för mig!! Tack för de som du sa till mig i fredags de betyder mkt för mig ska du veta, började ju nästan gråta när du sa de till mig.. Älskar dig..=)

Nej ska nog gå & borsta tänderna sedan krypa ner i min underbara säng, men måste väcka min snarkande Robban innan med.. Älskar er så otroligt mkt ni e helt underbara!!




Madeleine & Mamma

Madeleine busig =)

Natti natti sov gott

P&K

Måndag 6 oktober

Hejsan...

Måste börja med att gratulera min lillasyster Jenny på sin namnsdag idag även madeleines moster..=)

Vakna kl:05 utav babyvakten att våran prinsessa va jätte ledsen så jag rusa in till henne, krama om henne & sa mamma är här hos dig hjärtat, efter en stund bytte vi en våt blöja sedan fixa vi välling jag & prinsessan men till slut satte vi oss i soffan så hon halv låg i min famn, medans hon åt sin välling, efetr de så ville hon ligga emot bröstet & bara mysa vilket va kanon gott vill jag lova..=). Runt kl:05;45 la jag madeleine igen för att kolla om hon kunde somna om, de gjorde hon så vi vakna runt kl:09;45 sedan & då va de dags för oss båda att stoppa ngt i magen.

Efter frukoste så busa vi för fullt på golvet & hon stod vid balkongdörren i vardagsrummet, sa titta de mamma, så peka hon på bussen som åkte förbi,bilarna & folk som promenerade för bi vårt fönster..=) Så gulligt när hon ska visa allt hon ser, märks att vår lilltjej blivit stor nu. Hann även med att plocka in all tvätt under tiden vi busa, pratat med Frida oxå hon ringde innan, va ett tag sedan sist men vi har fullt upp båda 2 med våra små busfrön som tar all våran tid & uppmärksamhet..=) Bara kul att man har fullt upp att göra på dagarna nu!!

Innan madeleine skulle vila lite nu under eftermiddagen så passa jag på att ge henne lite lunch de bestod av Potatismos & Lax, kan bara säga hon gillar fisk grymt mycket inte vanligt bland barn. Madeleine sover ju bara 1 gång varje dag nu, så de e ju full rulle när hon e vaken, tror sessan vaknat nu efter sin vila i 1½ timma cirka.

Ska passa på att gå ut sedan med, gunga, promenera till affären, tänkte se hur långt hon orkar gå med, men tar med vagnen bra att kunna sätta henne där när hon blir trött!!

Kommer bilder på våran sötnos Madeleine...=)






Så nu e de dags att busa lite med lill sessan Madeleine..=)

P&K

Go kväll...

Nu alldeles strax e de dags att besöka sängen vilket, kommer bli kanon skönt man är trött som bara den..=) Haft en underbar helg som sagt kommer lägga in bilder efter jag skrivit lite bara.. Ikväll har vi bara haft en myskväll här hemma & busta en massa med våran underbara dotter madeleine som va kanon trött redan kl:19 men vi höll henne vaken till kl:19:30 bara för att inte rubba på hennes rutiner!!

Nu kollar vi på en film i 3:an tror den heter Fun with Dick and Jane..=) rolig film men sett den innan en gång tror jag att de va lr 2 kanske..=) Har lagt in bilderna från fredagen ska alldeles strax lägga in dem..=)

Ska nog sluta skriva nu för jag kommer inte på ngt mer för tillfället, men återkommer en annan dag..=)

Här kommer bilderna iaf..


sminkning pågårHmm lite små fulla kanske...=)min underbara syster med pojkvänen JimKan bli gladare av ngt gott att dricka?!Min systers Jim & Jag



Räcker för idag..=)

Natti natti sov gott!!

P&K


Söndag 5 oktober.

Halloj...=)

I fredags så kom min syster Jenny & hennes pojkvän Jim till oss på eftermiddagen för att tillbringa helgen med oss..=) Dem kom kl:17 så då börja jag med middagen som vi hade bestämt innan att jag skulle laga så de va bara att fixa de innan pappa Robban kom hem från jobbet för vi skulle ju äta allihopa tilssamans..=) De blev iaf tacogratäng vilket e kanon gott..=) Efter maten så vila dem lite sedan så tog vi några öl, till sist men inte minst så dök ju lille Peter upp med alltså pappa Robbans arbetskamrat, så de va Jim,Peter,Robban,Jenny & Jag..=)

Peter hade med sig tequila så de blev några sådana med under kvällen,lakrids shot, rom & cola med vill jag lova, vi hade jätte roligt med kan säga att vi sminka en viss person under kvällen med de så lyckat ut, kanske lägger ut bild på de sedan man vet ju aldrig men ska kolla först om de e okej för denna personen iaf..=)
Min syster pojkvän är en underbar person kan bara säga dem 2 hör ihop de märker man på dem & sedan så söta!! Min underbara man va borta typ 1½ timma för han låg inne på toaletten mådde nog inte så bra hehehe...=) Men vi andra passa på att forsätta festa!! Sluta iaf med att jag & min syster drack ur lakrids shot flaskan..=) Hmm behövde hjälp med att komma i säng bara sedan sov man gott gast de snurra rejält  när man la sig ner för att sova...=)

Lördagen då vakna man kl:7 på morgonen så de va bara att gå upp & fixa de som skulle göras med prinsessan sedan ville hon sova så då passa man på att sova själv med, gick till affären sedan för att köpa lite som behövdes till middagen de blev potatisgratäng & ugnsstekt fläskfilé, grönsaker m.m. Maten va uppskattad ifrån syster & Jim..=) Madeleine åt sin middag själv med sked & händer såklart..=) Efter middagen så fixade min syster & jim sig i ordning för dem skulle iväg på kalas i Utby så vi körde dem dit sedan åkte vi & kolla på lägenheter vid Eriksberg. Efter våran utflykt själva åkte vi för att hämta dem så vi kunde ha en myskväll allihopa tillsammans..=) Madeleine gick från garaget & ända hem..=) Hon e så söt när hon går & väldigt duktig!!

Badade madeleine sedan dags för välling & lägga sig. Vi kolla på tv & jag började känna mig varm å konstig kolla tempen då hade man feber inte ngt vidare kul men de gick bra iaf..=) Tog fram fika som våran mamma skickat med syster när dem åkte i fredags, alltid gott med lite fika som e hembakat...=)
Syster & Jim la sig tidigt eftersom dem skulle upp tidigt!! Robban pumpade upp madrassen igår innan dem skulle lägga sig så att dem inte skulle behöva känna golvet.

Idag vakna jag vid kl:08;30 för madeleine va vaken såklart, men fick ju sova lite längre iaf, när jag gick upp sås såg jag bara ett stort täcke i soffan, tänkte för mig själv va fan ligger täcket där för?! Fixade kaffe, sessans gröt & sedan så gick jag in i vardagsrummet & fråga Varför ligger ni på soffan? Robban pumpade ju upp madrassen. Men de visa sig att madrassen legat emot gaderoben & på sidan finns de en ventil som man släpper ut luften med som hade öppnat sig..=) Dem hade lagt sig på soffan vid kl:06;30 imorse för då låg dem på golvet så platt va madrassen..=)
Käkade frukost tillsammans innan dem va tvugna att ge sig av för Jim spelar ju match idag & vi hoppas dem vinner...=)

Har ni gjort i helgen?

Puss&Kram








Blixtrar & dunder magiska under...

Go natt..

På lite bättre humör nu än va jag va på innan idag, inte konstigt att man blir på dåligt humör ibland när de finn vissa människor som ska lägga sig i allt som inte rör dem, men förstår inte varför dem inte kan säga vissa saker själva utan att de ska komma på omvägar?! Kom ihåg va ni sagt & stå för utan att blanda in andra, hur ska de gå för en som inte klarar sig själv utan måste ha hjälp av alla runt omkring?!

I kväll har vi haft en riktig myskväll med massa bus innan våran prinsessa skulle bada & få välling innan de va dags att besöka sängen för natten..=) Pappa robban saknas väldigt mkt av våran dotter & mig på dagarna, dem betyder verkligen allt för mig vill jag lova!! Vi mötte pappa robban ute när han kom hem tidigare från jobbet för han hämta ju våran bil idag så nu kan vi allt åka ut på utflykter i helgen lr va man nu ska hitta på..=)

Tack så mkt för att du finns min underbara lillasyster du är verkligen en underbar lyssnare & förstår va jag menar med de jag skicka till dig innan idag..=) Min underbara man e verkligen en bra lyssnare med har pratat om en hel del ikväll om de som hänt här den sista tiden & älskar verkligen när han förstår mig fast de kan vara svårt ibland!!

De åskar & blixtrar för fullt här men de verkar lugna ner sig nu iaf..=) kan vara skönt eftersom man är rädd för åskan & blixten inget jag visar för våran dotter madeleine vill inte hon ska vara lika rädd som mig..=)

Nej nu e de nog dags för att besöka våran underbar säng för man e trött efter denna dagen, men först kolla till prinsessan i sitt flickrum...=)

Imorron kommer madeleine bli kanon glad när hennes moster Jenny (min syster) kommer & sist men inte minst så kommer ju mosters pojkvän Jim oxå..=)

Sov gott dröm sött!!

P&K


Torsdag 2 oktober.

Hejsan...

Va tiden går fort när man inte haft ork med att skriva på ett par dagar vill jag lova, =). Men har inte känt att jag har haft någon tid lr ork för att skriva de kan vara så ibland, mkt omkring sig hela tiden & undrar bara när ska allt ta slut runt omkring en egentligen?!

Hoppas på snart för vet verkligen inte hur mkt mer man orkar, skit jobbig man e på spänd hela tiden & undrar när ringer telefonen?! de känns att man inte sover ordentligt heller för de minsta lilla ljud man hör så tror man att telefonen ska ringa lr ngt annat!!

Trött på en massa som ska lägga sig i ens liv, försöka förstöra hela tiden, har ni inte något annat att lägga er energi på?! Kan bara säga SUCK men hoppas att dem växer upp ngn gång i deras liv & blir lyckliga till slut med!!
Nog om detta orkar bara inte med det!!

Idag vaknade vi tidigt för ovanlighetens skull, =) men skönt att komma upp tidigt med för vi hann va ute en stund på förmiddagen innan de börja regna, madeleine fick lunch när vi kom in sedan vila hon ca 1½ timma så nu e de fullt bus här igen.. =).
Ska hämta våran bil idag med så pappa robban kommer hem lite tidigare idag, vilket kan vara skoj eftersom då får han mer tid med madeleine, hon saknar sin pappa om dagarna när han jobbar.. =(.

Vi stor städade här för typ 2 dagara sedan, kände att jag fick mig ett rejält ryck till att göra de & de blev kanon fint hät hemma, inte för de brukara vra stökigt lr smutsigt men känns skönt när man fått gjort allt sådant inför helögen så man kan ha lite helgmys med familjen m.m. =)

Igår så va ju pappa robban hemma, så han fixa våran dimmer i köket vilket blev kanon bra så nu kan man ha mys belysning på lr fullt upplyst om man vill =)  Vi köpte även nya gardiner ett par till madeleines rum & ett par till vardagsrummet!!

Nej nu ska jag sluta babbla finns inget mer att säga känner jag, ganska tråkigt inlägg kanske?!

P&K