Måndag 24 november.

Hejsan...

Grattis madeleine på din 15-månadersdag..=) mamma & pappa älskar dig mer än något annat ska du veta vår lilla prinsessa, fast du e inte så liten längre men för oss kommer du alltid vara liten hahaha =).
Vi vakna runt kl:08:30 idag vilket va skönt att få sovit en stund extra iaf, jag gick upp fixade lite här innan jag skulle ta upp madeleine då hann somna om så hon vakna inte förrän kl:09:20 men då hade jag fixat vår frukost i lugn & ro.

Efter vår mys frukost blev de massa mys & bus då madeleine ville sitta i mitt knä & mysa lite de e så gott när hon kommer till en för att vilja sitta i knäet för att mysa & pussa en massa. Just nu springer hon runt & öppnar bokhylleskåpen så säger jag jaja så härmar hon efter som bara den. Vårt busfrö men bättre att hon busar för fullt än bara sitter stilla tycker vi!!
Idag ska vi ut för att gunga, madeleine ska få gå dit själv med mig, se om de tar 1 timma idag med då hon absolut skulle gå åt andra hållet när hela familjen va ute igår.

Lördagen: den bestod av att pappa robban jobba från kl:7-14 så när han kom hem va vår middag klar, sedan åkte vi ut en sväng för att köpa de som behövdes här hemma så de blev coop, på kvällen blev de bara en mysig hemma kväll framför tv:n efter madeleine lagt sig för natten, pappa robban somna på soffan strax efter kl:22 så då kunde jag se vilket program på tv:n jag ville hahaha =).

Söndagen: Vakna vid kl:08:45 då pappa robban gick upp ur sängen för att ta upp madeleine så jag gick upp med för att koka risgrynsgröt till oss till vår frukost vilket va väldigt uppskattat utav alla =). Efter frukost tog vi de lugnt en stund fast busa förstås med madeleine innan vi skulle ta en liten söndags promenad, när vi väl gick ut så ville madeleine springa åt ett annat håll än de hållet vi skulle gå mot. Madeleine fick gunga medans pappa robban sprang till garaget för att hämta sina handskar vilket hon skulle fått göra ändå. Vi gick till netto för att handla de vi skulle ha plus sådant vi inte skulle ha, som de brukar bli ibland..=). Efter vår shopping så gick vi hemåt & madeleine somna så gott i vagnen, men fick väcka henne när vi kommit hem, sedan blev de lunch för hennes del & jag började med middagen vi skulle ha, mmm de va gott...=). Efter sessan lunch blev de vila & vi somna på soffan oxå de va gott =). Under kvällen plocka vi fram våra ljusstakar för att damma av dem kolla så de funkade sedan satte vi ihop vår nya stjärna på fot som jag ska ha i vårt kök den e så fin..=). Pappa robban dammsög & torka golven här hemma medans jag skurade toaletten där vi har vår tvättmaskin eftersom i lördags skurade vi vår vardagsrums matta där inne som sessan kräkts på.
Madeleine somna runt kl:20 så då blev de ensam mamma söker, sedan wallander luftslottet efter de blev de nana kudden.

Funderar på hur sen pappa robban kommer bli idag, de kan nog bli sent eftersom de snöar lite nu & sedan alla som inte satt på sina däck i tid, =). Hoppas bara madeleine hinner träffa honom ngt för annars kommer hon säkert vakna mitt i natten fast de hände ju bara den gången jag skre sist om de att hon vakna allt mellan kl:2-4 under natten.
Nej nu ska jag busa med sessan innan vi ska fixa lunch till oss som vi kan äta tillsammans...=)

Va ska ni göra idag?
Har er helg vart bra?

Puss&Kram

Äntligen fredag 21 november.

Halloj...=)

Vaknade utvilad idag med efter en go skönhetssömn vi vakna vid kl:08;45 tror jag kolckan va när jag kollade iaf så då gick jag upp för att göra de vanliga innan jag tog upp vår prinsessa, sedan åt vi frukost tillsammans som bestod av madeleine åt sin gröt sedan åt även hon en smörgås med leverpastej vilket hon tycker om väldigt mycket. Efter vår mysiga frukost så bestod vår förmiddag med massa bus innan de va dags att fixa lunch vilket madeleine precis ätit så nu ska jag försöka få henne att vila men som de låter ifrån hennes rum har jag svårt att tro att hon somnar så vi får väl ta en promenad istället & hoppas på att hon somnar en stund i vagnen i värsta fall.

Prata med pappa robban för en stund sedan dem har fullt upp på sitt jobb, han jobbar med däck så de e massa folk som kommer in idag för att byta till vinterdäck då dem inte gjort de utan väntat in i de sista så inte vet jag heller när han kommer hem ikväll men hoppas iaf att de inte blir allt för sent han ska ju jobba imorron med sa han när vi prata & vet inte när han börjar men hoppas bara att de inte blir lång dag imorron vill ju kunna ha en mys helg.

Ska gå ner till tvättstugan med & kolla om jag kan boka om vår tvätt tid som vi har imorron, vi ska tvätta vår vardagsrums matta men eftersom pappa robban ska jobba imorron så e de lika bra att få de gjort idag så han kan passa madeleine medans jag springer dit inte lät att göra de annars för då ska jag ha mattan hennes vagn då hon vill gå åt fel håll när vi är ute & vill inte hon ska springa ut på gatan här.

Nu ska jag slappa lite medans madeleine ska vila vilket inte verkar vara så, men får ge henne tid iaf.

Vad händer hos er i helgen?

Puss&Kram


Kväll...

Här sitter man efter madeleine lagt sig för natten, hon va jätte trött nu. Hoppas hon sover hela natten så vi kan hitta på lite roligare saker imorron men de beror ju på om hon inte spyr mer för de gjorde hon en stund innan de va dags för ny blöja & pyjamas så de fick bli ett snabb bad sedan därefter blev de en flaska välling så nu ska jag hålla koll på henne extra vill jag lova.

Pappa robban kom precis in genom dörren då han jobbat länge idag, men bara hoppas att allt gått bra på hans jobb & att man kan ha en lugn kväll framför tv:n idag. Ska fixa kvällsmat om en stund e hungrig men vet inte va de blir för gott för magen ikväll bara.

Ne nu ska jag sluta babbla skit, ska ägna mig åt att kolla på tv:n.

Ha en bra kväll....

Puss&Kram

Torsdag 20 november.

Hejsan...

Idag är ingen vanlig dag för de är lillasysyter Jennys pojkväns födelsedag & vill önska honon grattis, hoppas han får en underbar dag!!

Så nu ska jag skriva va som hänt här under dagen...=).

Dagen börja med att de kändes som klockan va runt 11 men de va den inte utan den va bara kl:09:45 när jag vakna med efter en lång skönhetssömn insåg jag att de vadgas att kliva upp, fixa lite innan madeleine skulle vakna men hann inte så mkt då hon hörde mig tassa runt överallt ju..=). Vi åt frukost iaf tillsammans sedan busa vi en hel del innan de va dags för henne att vila viket hon har gjort nu ca 2½ timman närmare så snart ska vi ut för att handla sedan blir de att gunga med henne oxå. Ska göra middag efter vi kommit in ska prova ett recept jag fick av en tjej igår hoppas bara de e lika gott som hennes andra va men de tror jag faktiskt.

Hoppas hon kan skicka mer en annan dag så man kan pröva på lite annat då jag känner att de kan vara jobbigt att komma på varje dag man ska laga middag..=).
Ikväll händer inte så mkt här mer än att gosa,busa med madeleine innan hon ska sova för natten.

Som sagt igår frossa man ju i skaldjur vilket va gott, inte så ofta jag äter de bara för hur kul är de att äta sådant själv?
Pappa robban äter inte skaldjur alls, madeleine har smakat & verkar iofs tycka om de...=).

Kanske skriver mer ikväll kommer inte på så mkt mer för tillfället att skriva, känns som man bara upprepar hela tiden.

Va händer hos er ikväll?

P&K

Eftermiddag..

Hej..

Idag gick vi upp kl:08:30 för då va vi utvilade efter våran skönhetssömn vilket e gott att få ibland ;). Vi fixa frukost & jag passa på att ringa för att prata med pappa Robban han e jätte förkyld tycker lite synd om honom faktiskt då min förkylning verkar försvinna totalt, vilket jag tycker e skönt då jag ska kunna ta hand om vår dotter som e snorig & lite hostig men de e oxå på väg över på henne. Haft besök under förmiddagen de va trevligt måste jag säga, hoppas att vi ses snart igen..=).
Efter besöket åkt hem så slappade jag lite i soffan innan madeliene vaknade då jag skrev sist, vi åt lite lunch då hon vakna vilket behövdes kan jag lova de va mumma med för magen. Just nu springer hon runt här & leker för fullt då passa jag på att skriva va som hänt hos oss idag. Ska ju strax fixa vår middag med som består av fläskfilé vilket jag tror pappa robban kommer uppskatta eftersom de får han med sig imorron till jobbet, ikväll ska jag frossa i skaldjur de va ett tag sedan men får passa på att frossa i de då bara jag äter de, madeleine äter de med men jag hade tänkt att äta de efter hon ska nana kudden så slipper jag kladda ner henne massa när hon e klar...=).

Ikväll blir de bara att kolla tv:n med innan jag ska nana kudden & få min skönhets sömn. Har även tvättat en maskin med tvätt idag vilket behövdes efter gårdagens lilla olycka. Funderar på om jag & prinsessan ska vila lite efter jag fixat middagen lr om vi skulle ta oss en siesta innan kanske..=). Passa på då hon e lite slö pga förkylningen att vila sig lite själv med de kan ju behövas även om hon inte e så liten längre.

Vad ska ni hitta på idag?
Vad ska ni laga för middag?

Puss&Kram

Madeleine & Mamma

Tvungen att slänga in en bild på mig & vår söta Madeleine... =)


Onsdag 19 november

Hejsan...

De va ett tag sedan jag uppdaterade min blogg men de har vart fullt upp med madeleine denna vecka då hon blivit förkyld & är mammig. Men ska försöka sammanfatta va som hänt de senaste iaf.

Lördags:Då åkte vi till borås för att fira min stora syster som fyllde år den 17 november, de va jätte trevligt att träffa henne & glad blev hon över att vi kom, sedan att få träffa madeleine, presenten vi köpt blev hon glad över med... =). På kvällen blev de bara lugnt här hemma med mys..=).

Söndag: Va en slapp dag men vi åkte ut till slut till frölunda torg där inhandla vi en mössa, fusk halsduk till madeleine som hon kan ha på dagis sedan. Vi fixade lite go middag efter shoppingen vilket va gott. På kvällen fixa pappa robban vår persienn i köket som gått sönder, så den blev hel igen hatar att ha ner rullat i köket under dagarna de blir så mörkt ju. Vi kolla på tv:n efter vår dotter lagt sig för natten & sedan hände inte så mkt mer här.

Måndag: Vakna ganska tidigt då madeleine ville komma upp men dagen den förflöt som vanligt med massa bus & lek här hemma, vi skulle gått ut men då hade sessan feber vilket gjorde att jag valde att vi stanna inne istället, när pappa robban kom hem på kvällen blev de lite mera bus då han sluta tidigt eftersom dem inte hade så mkt att göra på jobbet. Pratade även med agda i telefonen under dagen. Grattis till min syster som fyllde 34år..=).

Tisdag: Vaknade av att jag kände mig utvilad & trodde kl:07 på morgonen så jag kolla på klockan den va kl:09:10 så då gick jag upp fixa lite här innan madeleine vakna, sedan busa vi lite kolla även på en film med henne men de va mest jag som kolla då hon inte ville vara stilla i 2 sekunder ens så då stängde jag av filmen. Vek ihop massa tvätt som jag hade tvättat dagen innan då vi bytt sängkläder, gott att sova i nybäddad säng.

När jag lagade middag igår så hände de en olycka madeleine har ju tänder på G gissa va som hände?! Jodå hon bajsa så löst att de gick igenom hennes kläder så de blev till att duscha henne men tro inte hon nöjde sig med de utan hon ville bada vilket hon fick för mig så kunde jag ta ut vår kycklinggratäng ur ugnen medans hon satt fint & lekte i badet.

Kvällen bestod av att hålla henne vaken tills de va dags att nana för hennes del. När hon lagt sig kolla jag på tv en stund men sedan satt jag vid datan när man inte hinner de under dagen, finns mkt man vill ha gjort medans hon sover ju..=). Charlotte ringde igår med så vi prata om en hel del kändes skönt att hon förstår hur jag menar med vissa saker som vi prata om..=). Ska ses snart iaf de får ju bli innan jag börjar jobba för de kommer jag ju snart göra!! Pappa robban ska va hemma 1 månad cirka med vår prinsessa sedan gäller ju dagis för hennes del.

Kan skriva mer om va vi gjort sedan idag för nu vakna madeleine här så nu ska vi mysa lite innan de e dags för att busa massa..=).

Puss & Kram

Fredag 14 november

Go morron...

Idag vakna jag tidigt eftersom jag känner mig så otroligt pigg, madeleine sover ännu & då passar jag på att uppdatera min blogg lite va ett tag sedan sist =). I onsdags då va ute hela dagen hälsa på en i frölunda, de va trevligt sedan shoppa vi lite med men hittade dock inget till mig lr madeleine så vi kom hem tom hänta på kvällen. Sedan va vi & hämta pappa Robbans mobil som har vart på lagning då de plötsligt sluta funka men nu är den som ny igen, hehehe =) blir inte förvånad om vi får lämna in den igen om ett tag.

Igår va vi bara hemma & tog de lugnt vi va ute en sväng, gunga sedan fick madeleine gå en bra bit med då hon blir så arg om man försöker sätta henne i vagnen. På kvällen blev de bad för prinsessan sedan välling, borsta tänder & krypa ner i sin säng. Vi kom i säng redan kl:22 igår kväll därför e jag pigg nu =).

Idag vet jag inte riktigt va som händer mer än att pappa Robban slutar tidigt idag vilket e kanon skönt för då hinner både han & sessan få massa tid tillsammans innan hon ska lägga sig för natten.Ska gårut så hon får gunga en stund med om de inte regnar för mkt annars får de bli regnställ på henne eftersom de regnar  ute nu. Försöka komma på ngt gott att laga till middag med men vet inte vad ännu bara.
Några förslag på middag?

Puss&Kram

Tisdag 11 november.

Idag vakna jag tidigt men de va för att dem skull koppla in vår porttelefon, känns bra att vi kommer att få en. Madeleine vakna strax efter kl:9 idag så då fixa jag hennes frukost sedan blev de massa bus med henne, innan de va dags för vilan men blev dock ingen direkt vila för henne då de gör ont i munnen på henne för dessa tänder som ska pluppa upp =). Så strax blir de att börja med vår middag sedan kanske hon vill sova en stund.

Pratat med "Agda"  Frida idag väldigt trevligt va vårt samtal då vi bestämde oss för att träffas imorron men de blir inte så eftersom de blir lite svårt då vi ska till Bvc imorron, veta va madeleine väger & hur lång tjejen blivit sedan sist man e allt nyfiken =). Kan tippa på att hon väger strax över 11 kg nu iaf känns när man bär på henne att hon väger en del ;).

Kommer lite nya bilder på vår prinsessa med =).







Avslutar med denna bilden på vår prinsessa =).

Puss & Kram

Måndag 10 november

Idag va vi vakna redan kl:4 första gången, vakna av att madeleine stod i sin säng & skrek aj aj så ropa hon på mig så då gick jag upp, hade ont i munnen då hon har mer tänder på gång, så hon fick ny blöja & en flaska välling sedan somna hon om så gott till kl:10 de va skönt att få sova ut iaf =).

Dagen har än så länge bestått av massa bus med lill tjejen & just nu passar jag på att uppdatera medans hon e lugn här hemma, ska ut sedan & gunga men innan de blir de middag så våra magar är mätta & belåtna =).
Verkar även som pappa Robban kommer hem lite tidigare idag vilket kan vara skönt att madeleine & han får tid ihop med så slipper hon vakna mitt i natten för hon saknar sin pappa vilket hon gjorde förra veckan allt mellan 2-4 under natten vakna hon & vi märkte att de va för hon sakna sin pappa, för i helgen har hon sovit hela nätterna =).

Igår va vi hos madeleines farmor,farfar, firade farsdag vilket va skönt att komma till dem för en gångs skull då vi va helt sjäva med dem =). Annars när alla robbans syskon är där så är de ett himla bråk om leksaker mellan alla barnen den ena säger si & den andra så.
Ska lägga upp lite nya bilder på vår prinsessa sedan ska bara lägga in dem i datan men de får jag ta när prinsessan somnat annars ska hon bara dra i kabeln vilket jag inte vill att hon ska göra!!

Till middag idag kommer de bli ugnspannkaka, blev sugen på de innan så de ska jag tillaga alldeles strax då vi äter middag mellan kl:16-16:30 brukar variera där emellan =).
Om pappa Robban kommer hem så tidigt som han tror så ska jag passa på att gå ut & träna lite mkt lättare att göra själv än att madeleine ska sitta i vagnen lr springa ifrån hela tiden.

Kommer nya bilder snart på madeleine hemma hos momor&morfar =).

Va ska ni göra idag?

Puss&Kram

Söndag 9 november

Hejsan...

Idag är de farsdag så grattis till madeleines pappa, morfar & farfar sedan gratulerar vi alla andra pappor med =).
Va tänkt att pappa robban skulle fårr frukost på sängen idag av oss men så blev de inte för att jag hade svårt att somna igår kväll så jag la mig runt kl:06;45 imorse så de va jag som fick sova till kl:12 ca. Men kunde inte somna för vi va hos mamma & pappa igår de blev inte så sent men drack kaffe för sent igår kväll därför kunde inte jag sova men inte så mkt man kan göra åt de iaf =), ska inte dricka kaffe så sent idag iaf.

Nu vilar madeleine & pappa robban tvättar bilen, kan kännas onödigt när de regnar men den va smutsig så han ville få den ren är väldigt noga med bilen, vilket e bra tycker jag =). Ska strax börja med middagen de blir kyckling,ris & currysås idag mumms va gott ;).
Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska börja med maten, efter middagen blir de att göra sig klar för att åka till farmor & farfar för att fira robbans pappa med sedan ikväll blir de massa mys hemma med familjen vilket va skönt innan robban ska börja jobba imorron =(. Madeleine har sovit hela nätterna sedan i fredags så varför hon vaknat e för hon saknat sin pappa, hon vakna ju allt mellan kl; 2-4 i veckan men under helgen har hon sovit genom hela nätterna.

Vad ska ni göra idag?

Ne nu måste jag börja med maten innan madeleine vaknar & innan pappa robban e färdig med bilen så vi kan äta tillsammans för att sedan ge oss av till dem vi ska besöka.

Puss&Kram

Fredags kväll =).

Hejsan..

Hade hoppats på att pappa robban skulle slutat tidigare men han e på väg hem nu =), Madeleine fick vila lite på eftermiddagen så hon skulle orka hålla sig vaken tills pappa kom hem men, hon har precis fått sin välling & vill lova kämpigt att hålla henne vaken då hon redan har sina rutiner men va gör man inte för att dem ska hinna ses en stund innan prinsessan ska nana kudden?!

Har pratat i telefonen med med Karoline en stund efter de så tog jag de lugnt, sedan prata jag med min mamma en snabbis kolla med henne om de va ok att vi kommer imorron de var det så imorron åker vi till Borås för att fira min pappa 1 dag innan farsdag men hur ska man annars hinna eftersom vi ska fira robban & hans pappa =)

Kan säga madeleine är rätt så grinig & arg nu för hon inte får pilla på min data, men kan inte tillåta henne de för då ska hon vara på allt vilket inte kanske är så roligt.
Kom på att vi glömt borsta tänderna men nu har jag fixat de med så nu väntar vi bara på pappa robban ska komma hem =).

Tack till dem som skrivit att de läser min blogg, nu är vi glada =).

Natti natti sov gott så kanske jag skriver mer imorron...
Puss&Kram

Go eftermiddag =).

Snälla kom igen nu, vill veta vilka som läser våran blogg vi är så nyfikna ju =).

- Vad heter du?
- Varifrån kommer du? (Stad eller Ort)
- Ålder?
- Varför läser du min blogg?
- Har du barn?
 
 
Tacksamma om vi får några som svarar iaf =).

Ha en underbar dag för de ska vi ha & massa mys hela kvällen med lill tjejen madeleine =).

Puss&Kram

Fredag 7 november.

Go morron...

Vi vakna redan runt kl:02 då vi hörde madeleine va ledsen i babyvakten så jag gick upp fixa en flaska välling till henne sedan bytte jag blöja så hon fick på sig en torr & skön blöja =). Nu är de bara jag som inte kan somna om så då passar man på att uppdatera sin blogg lite =). Fattar inte varför hon börjat vakna någon under natten, för de har hon inte gjort innan, men kan ju bara vara så att hon vill ha en torr blöja för att kunna sova vidare.

Pappa robban kom hem sent igår kväll, men idag hoppas jag på att han kommer hem lite tidigare så han hinner träffa vår prinsessa vilket han inte gjort ngt sedan i måndags kväll när han kom hem ca kl:20;30 då, kan vara mysigt för dematt bara få tid med varandra då jag & madeleine umgås på dagarna, kvällarna utan pappa robban =(.

Idag ska vi ut för att gunga sedan blir de en lång promenad med för min del, är gott att röra på sig faktiskt & snart har jag nått mitt första delmål iaf sedan ska jag fortsätta med mitt andra mål, kommer säkert att gå kanon bra, brukar de när jag vill ngt är rätt envis av mig!!

Sedan är jag lite nyfiken om vilka som läser min blogg, om ni vill vara snälla svara på dessa frågor nedanför;

- Vad heter du?
- Varifrån kommer du? (Stad eller Ort)
- Ålder?
- Varför läser du min blogg?
- Har du barn?


Tack för att ni svarar på frågorna =).

Ne nu ska jag försöka att gå & sova kan behövas vet ju inte när prinsessan vill komma upp sedan kan ju vara bra att var utvilad då iaf =).

P&K

Go kväll.

I eftermiddags va jag & madeleine ute så hon fick gunga, de va roligt att se henne gå fram till gunga, hon blev alldeles ivrig kunde inte lugna sig 2 sekunder ens så  jag kunde ställa ifrån oss vagnen utan de va full rulle med en gång. Hade med oss vagnen eftersom vi skulle till affären & handla lite som vi behövde ha här hemma.
Nu för en liten stund sedan bada prinsessan vilket hon oxå tycker väldigt mkt om, sedan fick hon en flaska välling efter de borsta vi tänderna som gick kanon bra =). Nu ligger hon i sin säng & speldosan är på den lyser upp tills den spelat klart, hon brukar somna ganska så fort efter den slutat spelat lr under tiden den spelar.

Väntar på att pappa robban ska komma hem så vi hinner ses lite innan de är dags att sova, skönt att bara få 15 minuter ihop än inget alls kan jag säga. Ska kolla på tv:n en stund & försöka koppla av lite, haft så ont i huvudet idag så de kan bara vara skönt att ro om sig själv nu när prinsessan somnat =).

Vad ska ni hitta på ikväll?

Natti natti sov så gott för de kommer jag att göra när jag ska nana kudden =).

Puss&Kram


Torsdag 6 november

Hej hej..=)

Dåligt med förslag till farsdag present, inga kommentarer allslika bra att kanske lägga ner sin blogg,känns ändå som att ingen läser den. Men kanske inte så mkt roligt att läsa om vad vi hittar på under dagarna inte vet jag men så här kan de ju vara med bloggen.

Idag vakna vi runt kl:9 fixa frukost sedan busa vi lite innan jag fick världens huvudvärk & va tvungen att ta 2 alvedon men den verkar inte vilja släppa så nu tog jag ytterligare 2 alvedon för att se om den släpper annars vet jag inte va jag ska göra. Vi skulle till öpnna förskolan idag men eftersom jag har så ont i huvudet så får vi ta de nästa vecka istället =).

Pratat med en vän idag, va ett tag sedan sist, prata ngn timma innan de va dags att lägga madeleine för att vila en stund så vi prata om allt möjligt vilket va kul eftersom de va ett tag sedan men vi pratar ju via facebook men inte samma sak som över telefon då man kan koncentrera sig bätter via tele tycker jag iaf. Just nu så sover forfarande madeleine vilket e skönt för då kan jag vila mig lite till så kanske de släpper i huvudet för då skulle jag bli glad =).

Min syster ringde för en stund sedan, hade ngt tråkigt att berätta så efter de ringde jag & prata med mamma en kort stund då fick man reda på ytterligare en tråkig sak som hänt en helt underbar person så då kom mina tårar rinnande ner för kinden på mig =(.
Förlåt syster om jag lät kort innan när vi prata men hade så ont i huvudet som sagt & du vet att jag finns här för dig när du vill prata, älskar dig så mkt & vi har så kul när du kommer hit, även när vi kommer till borås =).

Ska försöka komma på va jag ska laga till middag idag med men får bli ngt lätt, men vad är en bra fråga då jag inte vet va jag vill ha för ngt, madeleine äter ju de som serveras kan jag säga.

Du betyder så otroligt mkt, kommer aldrig sluta älska dig;
Madeleine sitter i sin stol
Madeleine Boljevac vår underbara dotter, pappa & mamma älskar dig!!

Ne nu ska jag nog passa på att vila lite innan prinsessan vaknar känns som huvudvärken håller på att släppa, men ska aldrig vara säker på det så vila blir de för min del innan hon vaknar!

Puss&Kram

Onsdag 5 november.

Hejsan...

Grattis philip på din 14-månaderdag, hoppas du busat mkt med din mamma & pappa =).

Idag hade vi sovmorgon sedan fixa vi de vanliga under förmiddagen & eftermiddag va vi ute en sväng så jag tränade lite sedan fick madeleine gunga efter jag tränat klart, alltid lika kul att se henne när hon gungar för hon lyser upp som ett solsken =). Fixade middag till oss innan så nu är våra magar mätta & belåtna. Just nu springer madeleine runt & busar för fullt, emellanåt så får jag säga jaja till henne & hon springer vidare till nästa grej för att se om jag säger till henne =).

Tror de är dags för ett blöj byte här luktar som ngn bajsat nämligen, =) så de får vi allt ta att fixa med en gång. Hoppas pappa robban kommer hem tidigare idag för igår va han inte hemma förrän kl:23:00 cirka tror jag klockan va när han kom in genom dörren, så vi prata bara snabbt med varandra sedan va de dags att sova för oss båda. Längtar verkligen till helgen då vi bara kan ro om varandra & mysa med vår dotter, med massa bus m.m.

Denna helgen är ju farsdag med så jag & madeleine måste fixa en present till pappa robban, tror jag vet va vi kan köpa men några förslag är ju aldrig fel, kom gärna med några förslag om ni kommer på va man kan köpa..=)
Tror vi kommer åka till mina föräldrar på lördag iaf eftersom söndag då vill ju robban vara hemma med oss & ta de lugnt innan han börjar på måndagen igen.

Ikväll ska jag bara kolla på tv:n när madeleine somnat vill säga innan de så ska vi nog bara busa massa så hon blir riktigt trött. Imorgon ska vi till Öppna förskolan kan vara roligt för sessan att busa med barnen där & träffa dem som va med i vår föräldragrupp hade ju sista träffen i oktober :(.

Ha en bra kväll & lämna gärna förslag på farsdag present..=)

P&K

Tisdag 4 November.

God morgon...

Som ni märker är jag redan vaken, men de beror inte på vår dotter Madeleine utan mer på hennes pappa Robban som ligger & snarkar som bara den, så nu sitter man i soffan å uppdaterar bloggen då man inte kan somna om riktigt.
Får lägga mig i sängen om ca 1½ timma för då ska han upp för att ge sig iväg till jobbet =).

Igår va de ju måndag, brukar ju inte hända allt för mkt då men kan säga de hände en del under dagen iaf, som jag inte räknat med men de gör ju inget bara kul att de va en riktigt  bra måndag för en gångs skull. Dagen börja med att vi gick upp innan kl:9, fixa frukost sedan ringde man Bvc för att boka en tid till vår dotter för 15 månaders kontroll fick ju ingen tid sist så j'kla dumt tycker man. Ringde även & prata lite med jobbet så nu vet dem när jag kommer tillbaka iaf, efter jag pratat med jobbet så va de lugnt ett tag, blev bus med madeleine sedan ringde telefonen då va de L som ringde & fråga hur de va med oss m.m. Prata även med min mamma, vilket va trevligt va ett tag sedan.Madeleine vilade i ca 1½ timma på eftermiddagen,  jag passa på att vila mig sedan tvätta jag en maskin med tvätt & vek min tvätt sedan dagen innan som hängt på tork. Fixade middag, förberedde allt för idag till pappa Robban. Min syster Jenny, Ellinor & Ida kom ner till oss igår för att hämta Jims nycklar som han glömde här i söndags när dem åkte hem, kul med besök fast de va snabb visit.

När syster kom höll madeleine på att äta sin välling men hon ville inte äta så mkt för va mest intresserad av de andra 2 tjejerna som va med moster Jenny ju =). Gick å la sessan sedan när syster gav sig iväg skulle jag kolla vår sessa om hon sov, ne hon vakna så de blev att ge henne en flaska välling till, vilket hon ville ha & åt upp allt. Sedan va de dags för att borsta tänder & lägga sig å precis när jag ska lägga henne kom pappa robban hem så de va bara att de fick lite tid tillsammans sedan la vi henne & hon sover ännu =).

Idag ska vi till apoteket,affären & sedan ska Madeleine få gunga lite med för de tycker hon verkligen om super duper mkt =). Ska försöka komma på ngt gott att laga till lunch & middag till oss men va vet jag inte några förslag?! Vore kul om man kunde få ibland blir man ju idé fattig på matlagning bara.

Nej nu ska jag försöka somna om vore bra att vara utvilad & orka med hela dagen då de inte är en lugn stund på vår busunge Madeleine när hon är vaken =). Men hellre att dem busar än bara e lugna & sitter still å inte gör ngt alls.

Puss

Söndag 2 november.

Halloj..

Helgen har gått fruktansvärt fort, synd för imorron ska pappa robban börja jobba igen & de kommer bli sena kvällar för honom men va ska man göra när folk inte byter vinterdäcken tidigare?! Som sagt så va syster Jenny & Jim här i helgen, i fredags blev de myskväll med lite gott att äta sedan blev de kolla på tv:n.

Lördagen då skulle syster & Jim till stan då passa vi på att köpa ett större minne till min data ute på backaplan vilket inte va så dyrt minnet alltså =). Efter vi köpt minnet till min data så åkte vi till coop för att köpa lite gröt till madeleine eftersom den va slut hemma, va även inne på expert då pappa robbans mobil inte ville fungera, för när de ringde i telefonen så hörde han ingen i luren men den som ringde hörde honom, de lustiga va att högtalar funktionen funka problemfritt så nu är den iväg skickad på service så han fick en lånetelefon som han ska ha i ca 2-3veckor innan han får tebax sin!! Sedan ringde pappa robban, madeleines farmor så vi skulle dit men innan de åkte vi hem för att släppa in Jenny & Jim då de va klara med sitt lilla äventyr, va iaf hos farmor & farfar 1 timma sedan åkte vi hem för att fixa middagen de blev även efterrätt igår med som bestod av chokladmouse med hallon, va mums gott!
Blev att vi kolla på film under kvällen de va riktigt mysigt här hemma, full satt i soffan kan man säga, sedan hade vi tända ljus som gör de x-tra mysigt tycker jag iaf =).

Idag vakna madeleine vid kl;07:30 då gick jag upp eftersom jag tyckte pappa robban skulle få sovmorgon sedan förberedde jag frukosten som blev bacon,ägg & smörgåsar till oss alla, mmm de va gott tyckte dem iaf, hade även serverat kaffe & jucie till dem innan dem kom upp de kändes kul att göra de x-tra fint m.m. eftersom min syster & jim skulle åka hem tidigt idag, de åkte vid kl:11 hem mot borås men vi sa att dem får komma ner snart igen,har väldigt roligt med dem.
Syster ringde innan & fråga efter jims nycklar de låg så fint på vår hatthylla så vi får se när de kommer & hämtar dem.

Tror inte att jag sett min lillasyster så här lycklig som hon är nu, de känns underbart att se henne så glad,lycklig & de bara lyser om hela henne för att hon är så kär. Jim tar hand om henne jätte fint & han visar verkligen att han är jätte kär i Jenny, ni passar så bra tillsammans syster ska du veta!!

Bada innan, gissa vem som ville hoppa i vattnet, jo de va madeleine alldeles tokig i att bada så man får passa på när hon sover hädan efter, men snart ska hon få bada bara hon visste om de =). Möblerat om i madeleines rum idag så nu e jag nöjd med det, satte även upp 1 tavla & en annan med hennes hand å fotavtryck på väggen!!

Nej nu ska jag sluta tjöta & mysa med min underbara familj innan de är dags för madeleines bad & välling.

Puss&Kram