Uppdatering...=) 19 juli

Hejsan...

Va ett bra tag sedan man skrev i sin blogg men har inte haft ngn tid för de har hänt mkt de senaste vill jag lova men bara positiva saker...=)

Kan börja med att vi kom hem inatt den 19 juli från våran underbara semester i Kroatien har vart där 3 veckor & allt har fungerat kanon bra med Madeleine..=) 

Vi åkte ner till Kroatien för ca 3 veckor sedan så de 2 första veclorna var vi & hälsa på pappa Robbans farbror & fru vilket va roligt att se hur dem bodde & hade de hemma hos sig. Vi bada varje dag för de va ca 35 grader varje dag & en dag hade vi 37 grader men vi åkte hem tidigare den dagen från badet för de va för varmt. Shoppat typ nästan varje dag lite saker till Madeleine såklart...=) Sedan en del saker till oss själva med. Träffat Robbans kusiner med som man inte träffat & en del annan släkt dem har med där i kroatien. Efter dessa 2 veckor hos hans farbror åkte vi till havet 1 vecka för att bara ha de skönt & hälsa på Robbans kusin som har egen verksamhet, hon hyr ut lägenheter till turister som kommer till Porec... Hon har ett hus med 8 lägenheter så man kan säga fullt upp..=)

Vi hade de kanon bra även när vi va vid havet, sola, bada varje dag, sedan gick vi in till stan en kväll vilket va kanon mysigt de e verkligen en kanon fin stad Porec. Ska lägga in lite bilder från semestern oxå...=) 
Men kan bara säga inget roligt väder när man kommer hem de bara regnar ju...=( man vill ju ha SOL!!

Jo madeleine har fått sina 2 framtänder där uppe nu de fick hon under resan till Kraotien..=) Finns så mkt man skulle vilja skriva men orkar inte lite trött, inte så konstigt kanske?!! =)



Madeleine badar i sin pool hemma hos pappa Robbans farbror på
gården..=)



Här e ett kort på stan i Porec som vi va sista veckan..=)


Här ser man hur fint vattnet e klart & kanon blått...

Natti natti

P&K