Lördag 24 maj.

Go morron..

Idag var jag & madeleine uppe tidigt så nu har vi ätit, busat & badat.. Pappa robban får sov morgon idag så han får helt enkelt sova tills han vaknar vilket han säkert kommer att göra snart för madeleine ligger där inne & tjötar...=) Ska strax göra mig i ordning så att man e klar för att åka sen, vi ska nämligen hälsa på Christopher, Frida & Philip idag..=) Dem små ska få busa så mkt kan vara roligt för dem eftersom dem är jämn gamla..=)

Grattis Madeleine på din 9-månadersdag, Vi älskar dig så mkt de går inte att förklara..=) Tiden går kanon fort men så kul att se när dem gör nya saker varje dag & de kommer mer nya ord varje dag med..=)

Efter att vi hälsat på Christopher,Frida & Philip så blir de att hälsa på mormor & morfar med kan ju inte bara hoppa över dem när man ändå är i närheten av dem..=)

När vi kommit hem efter alla besöken blir de nog kolla på Eurovision song contest iaf se hur långt sverige kommer vidare..=) 

Nu blir de att dricka lite kaffe sedan göra sig klar så de slipper vänta på mig hahaha..=) i slut ändan är de jag som väntar på att pappa robban ska bli klar..=)

Va händer i helgen hos er?

Kramar

Förmiddag 22 maj.

Go förmiddag...=)

Idag va jag uppe med tuppen..=) Kanske inte riktigt men vid kl:6 gick jag upp för att göra mig i ordning till mödravårdcentralen sedan kom pappa robban upp strax innan kl:7 men sist men inte minst så vakna madeleine som fick en flaska välling innan vi skulle gå till Mvc. Kändes som vi skulle komma försent dit men vi kom i tid iaf kl:7:45 hade vi ju tid, när vi gick in så va ju madeleine & pappa robban med inne såklart, hmm vart skulle dem annars vara?! Allt gick bra på Mvc iaf allt känns så rätt vill vi lova...=)

Efter besöket på mvc så gick vi in till bvc för att kolla madeleines vikt & längd man e ju så nyfiken nu när man inte e så ofta på bvc längre..=) Hon är 75½ cm lång väger 8640 gram, men vet inte om de stämmer riktigt för hon ville ju inte vara stilla i 2 sekunder...=) Längden vi säkra på iaf.

Så just nu vilar madeleine lilte innan vi ska iväg igen & pappa robban tvättar bilen så den e ren & fin innan vi ska iväg, nej så illa är de inte men allt fågelbajs vill man ju inte ha på den iaf...=) När pappa robban kommer hem då ska vi bege oss till sjukhuset & hälsa på pappa robbans morfar som är väldigt dålig, enligt läkarna e de inte så lång tid kvar...=(  Känns väldigt konstig & vi är ledsna oxå för man vet aldrig när de händer de som hända skall!!

Älskar våran underbara lilla familj som vi är just nu iaf...=)

Händer hos er idag då?

Kramar från oss

Eftermiddag 21 maj.

Go eftermiddag...

Idag har vi busat väldigt mkt hela dagen vill jag lova, madeleine har inte haft ngn feber sedan igår kväll märks att hon e piggare med & matglädjen e på topp igen..=)
Fixat åter igen här hemma med gaderober eftersom vi inte har så många men nu e jag klar med dem iaf så nu har pappa robban 2 st, madeleine har en plus en byrå som hon fått av mormor & morfar, själv så har jag 1 gaderob & en byrå oxå..=)

Vi lagade lite mat för någon timma sedan så madeleine & jag har ätit middag tillsammans vilket e väldigt viktigt för dem små att man gör!! Så just nu kryper madeleine runt här på golvet för fullt, hon står vid sitt aktivitetsbord hör jag för hon trycker som bara den på alla saker på bordet...=)

Har varit ute på promenad med gick en bra bit de e så skönt väder ute. Tänker på dig vännen synd att de inte blev något positivt besked när du va hos läkaren men du har ju din nya kärlek iaf...=) Hoppas att försäkringsbolaget pungar ut med mkt pengar till dig!! Kan bara säga de förtjänar du verkligen så mkt som du har fått lida igenom på så kort tid!!

Imorron e dags att besöka mödravårdcentralen & kan bara säga vi längtar verkligen tills imorgon när vi ska dit!! Kanske skriver mer om de imorron man vet ju aldrig...=) Hahaha hahaha...=)

Prata med faster Lela igår & allt va bra med deras bebis i magen det är beräknat till den 15 okt då fyller min brorsdotter 5 år så de kan bli spännande & se om vi kanske får 2 kalas denna dagen...=) Ultraljudet va oxå bra bebisen växer som den ska & dem har verkligen kontroller på dem båda vilket e kanon bra, vill inte gå in på varför men så e det iaf!!

Hmm någon person har skrivit till mig & denna personen har inte så många glada dagar verkar de som men ni som är nyfikna kan ju gå in på denna personens blogg...  

Nej nu ska vi fixa här hemma lite till innan pappa robban kommer så att vi bara kan mysa i soffan ikväll...=)

Puss & Kram

Tisadg 20 maj...

Tjena...

Idag har vi vart uppe tidigt & som alla andra dagar ätit frukost ihop..=) Som sagt redan den 20 maj inte mångfa dagar kvar på denna månaden & madeleine blir 9 månader på lördag..=) Ska inför skaffa en lära gå vagn till madeleine istället för att hon tar vårat sko ställ & drar framför sig, väldigt pigg på att gå & ställa sig överallt..=)  Barnbidraget har kommit idag så dags att sätta in mer kosing till madeleines konto som vi gör varje månad...=)

Vi har fixat våra gaderober här hemma idag med så nu kommer pappa robban att behöva leta som bara den efter sina kläder nu när han äntligen vet vart dem e så ändrar mamma & madeleine om lite här hemma så de ska va nära till både handdukar & sängkläder istället för att ha dem på olika ställen.

Madeleine har fortfarande hög feber som sagt men den börjar sjunka lite nu iaf, så vi kanske kan gå till affären sedan när madeleine vilat lite middag. Pappa robban jobbar en dag till sedan e han ledig..=) Vi längtar tills på torsdag när vi ska till mödravårdcentralen såklart ska pappa robban & madeleine med...=) vill tiden ska gå fort tills på torsdag ju!!

Ikväll så ska man kolla på desperate housewives kl: 21.

Hoppas vi ses imorron tjejen va ett tag sedan men vi båda har varit upptagna de sista men vi pratar ju iaf typ flera gånger i veckan & alltid lika kul som vanligt. Måste bara säga Grattis till att ni funnit varandra så underbart de kan vara, när 1+1=2.

Kommer ihåg känslan när 1+1= 2 de är en underbar känsla & de pirrar i hela kroppen, men den känslan av att 2+1= 3 är obeskrivlig går inte att förklara vill jag lova & när man blir 3+1= 4 den känslan kan man inte tala om..=)

Förresten fick papper till dagiste igår som vi fyllt i ska bara skicka in dem så får vi se när madeleine kommer få plats på dagis men väntetiden e ju lång!!

Va händer hos er idag?

Kramizar från oss....


Måndag eftermiddag 19 maj...=)

Hejsan...

Idag hade vi lite sovmorgon sedan gick vi upp åt frukost tillsammans alltid lika roligt att mysa på morgonen, sedan busa vi som vi alltid gör. Vi skulle till Mödravårdcentralen idag egentligen men tiden är flyttad till torsdag den 22 maj..=) Längtar så mkt..=)

Madeleine haft lite feber under eftermiddagen så de va bara att ge 1 alvedon & somna henne i famnen, antagligen mer tänder på gång som sagt tror att de kan vara de för vart lite lös i magen nu oxå. Nu väntar vi på att pappa robban ska komma hem & mysa med oss, kanske busa ännu mera om madeleine orkar & vill eftersom hon e dålig, men små barn orkar busa mkt fast dem e dåliga.

Igår fick hela familjen sovmorgon till nio tiden ca. Pappa robban laga fläskfilé till middag de va kanon gott även madeleine tyckte om denna maten inte så svårt att förstå!! Handlade lite på eftermiddagen så vi kunde göra klart maten som vi skulle äta vid kl:16.

Farmor & farfar va på besök här med de tyckte madeleine hade blivit stor, vilket bevisar att hon växer iaf...=)

Kvällen då kolla vi på ishockeyn sedan koppla jag över till trean där gick ju bodyguard kanon film men sett många gånger..=)








Va har hänt hos er idag?

Kramar

Lördag 17 maj.

Go kväll...=)

Ja så va de norges nationaldag... Hoppas dem firat riktigt ordentligt idag även vännerna som bor utanför borås som vi känner men de har säkert hållt på mkt med sitt hus som dem renoverar.

Idag vakna vi ganska så tidigt för som sagt vi har vart iväg hela dagen & hälsat på ett par vänner i uddevalla... Haft hur kul som helst madeleine har busat med deras hund från de vi kom tills vi skulle åka hem..=) Hon sov kanske 45 minuter på hela dagen så nu sover hon så gott i sängen.

Vill bara tacka för den goda maten & sällskapet, ni är underbara...=) Ska kolla på när vi ska ses nästa gång men då kommer ju ni hit som vi sa innan vi åkte... Får bli innan gubben din åker iaf!!

Nu är de bara 2 dagar kvar till Mvc spännande vill jag lova...=) Madeleine ska såklart med mamma till Mvc på måndag.

Nej nu ska jag sätta mig & mysa med pappa robban innan de e dags att sova, man vet ju inte om madeleine vaknar tidigt imorron...=)

Hoppas ni haft en mysig lördag?!!

Kramar

Eftermiddag..=)

Halloj...

Väntat på regn hela dagen men verkar inte bli ngt dåligt väder eftersom solen skiner för fullt..=)
Har fixat här hemma sedan vi kom in efter promenaden i parken så nu, har vi vilat lite på eftermiddagen jag & min underbara dotter Madeleine.

Ska ut om en stund igen men madeleine ska få middag innan vi går ut & gungar sedan kommer vi att möta pappa robban ute med för vi ska handla lite, dessert, mjölk & lite annat...

Pratat med vännen från borås innan så vi kanske ska ses nästa vecka när hon ska till sahlgrenska här nere, sedan blir de ju syster på fredag som de ser ut nu..=) Vart duktig & bokat tid på Mvc så nu ska vi dit på måndag, spännande vill jag lova...=)

Ha de så bra!!

Kramar

Morgon 15 maj.

Go morron...

Idag vakna man redan runt halv sju va nog klockan när jag steg upp iaf hörde att madeleine var på väg att vakna så jag smög mig upp försiktigt för att säga hejdå till pappa robban innan han skulle gå. Madeleine vakna vid kvart över sju så då bytte vi blöja innan de va dags för frukost. Efter frukosten busade vi så nu är de snart dags att gå ut & promenera en stund är så skönt att göra de, kanske går upp mot rannebergen idag...=)

Kankse kolla om faster Lela är hemma så kan vi träffa henne & känna på magen om bebisen sparkar lite..=) beror lite på om farbror mattias kanske ligger & sover än för han jobbar ju natt så lite hänsyn måste man ju ta. Prata snabbt med syster igår när vi va hos robbans päron, tror att vi kommer åka tidigt nästa vecka så moster kan mysa lite med madeleine fast vi kommer ha en hel dag tillsammans kommer bli så skönt!!

Nej nu ska jag fixa lite frukost till mig & njuta av en kopp kaffe de måste hinnas med..=) Längtar verkligen tills mini semestern ska ringa & kolla lite tider idag så att vi vet exakt vilken dag vi åker i så fall.

Lägger upp lite bilder senare idag...

Hmm kan bara säga att vi gick inte till faster Lela idag utan tog en promenix ute runt parken så mysigt att gå runt där nere...=)
Längtar tills på måndag ska ju till Mvc då, ska bli skoj..=)


Kramar

Kväll 14 maj...=)

Go kväll..

Nu är vi hemma iaf & madeleine vart vaken hela dagen, så nu sover hon, men inte för natten. Har vart & hälsat på farmor,farfar så kom även faster maria & kusinerna manuela, nikolina dit en stund. Hänt massa roliga saker idag så kvällen ska vi bar njuta av & mysa framför tv:n senare...=)

Så nu har pappa Robban hämtat våra nya utemöbler som vi köpt, kommer bli kanon fint ute på balkongen vill jag säga..=) Blev de bordet vi sa men han har köpt andra bekväma stolar till som ska avnjutas senare hahaha..=)

Om vi hinner kommer vi lägga in kort på de sedan men får se om de finns ngn tid över till de ju fullt ös här nu ju!!


Va ska ni göra ikväll?

Kramar

Onsdag 14 maj

Halloj..=)

Idag är pappa Robban ledig så vi har mkt på schemat som ska hinnas med ringa till dagis för att få en plats till våran underbara dotter Madeleine, vi ska åka till saab oxå för att fixa lite saker. Vi vakna redan vid kl: 7;30 idag hela familjen låg i sängen & myste lite innan vi gick upp Madeleine gillar verkligen att busa en massa i vårna säng & sedan blev hon nog väldigt glad när hon såg att pappa va hemma idag med..=)

 Hoppas att vi ses nästa vecka syster & Frida jag hoppas att vi kommer träffas snart igen så madeleine & philip kan busa en massa tillsammans som dem gjorde när vi fikade i borås efter marknaden...=)

Längtar till helgen då kommer vi träffa våra underbara vänner som bor en bit bort & madeleine kommer att vara tokig i hunden vill jag lova, jagar väl honom & ska ta svansen igen...=) Ska komma iväg tidigt hoppas jag så vi har hela dagen med er!! Kommer ihåg va vi prata om sist när du va här & jag hoppas att de blir samtidigt så kan vi ha massa kul ihop med våra barn gumman..=) Nu är ju gubben din hemma så de e bara att göra de hahahaha..=)

Sedan ska vi även passa på att kolla på lite saker innan vi ska åka på semester som vi ska ha med oss, just nu fixar vi lite här hemma. Hoppas dem hör av sig snart så vet vi hur de blir med vissa saker...

Sedan ska vi ta en lång promenad & gunga lite med Madeleine...=) Laga lite mat så vi får ngt i oss under dagen, kan vara bra.

Nej nu ska vi fixa lite här sedan blir de att åka ut en stund & shoppa...=)

Denna blogg handlar om våran familj & vad vi gör om dagarna, sen kanske de inte händer så mkt nytt men inget måste att läsa om den e tråkig.




Kramar

Förmiddag 13 maj

Halloj...=)

Idag vakna i kl:8 så då gick vi upp åt frukost tillsammans sedan va de dags för blöj byte de lukta som bara den men va gör de..=) Vi busa lite innan jag ringde Frida & kolla så allt va ok med dem, de var de så sedan va de dags att ta hand om madeleine som trilla bakåt när hon stod vid köksstolen & blev mest rädd så de va att trösta henne & sedan fick hon vila sig lite på förmiddagen här.


Idag ska vi ut på en promenad & bara njuta av vädret som är fast att de inte är varmt ute som förra veckan men man kan ju gunga iaf fast ha på sig lite mer kläder...=)
Imorron e pappa Robban ledig så då ska vi fixa massa saker under dagen.

Älskar min underbara familj så mkt att jag skulle sakna dem om vi inte skulle ha tid för varandra så som vi har nu!!


Va ska ni göra idag?

Puss & Kram

Måndag kväll 12 maj

Go kväll..=)

Idag har vi verkligen bara haft en mamma & dotter dag. Vi har tagit de ganska så lugnt men hunnit busa en massa med både i sängen & på golvet såklart...=) De är så kul nu när man kryper runt på golvet med henne så säger man jag kommer & tar dig då ökar hon farten & kollar om man verkligen kommer så skrattar hon så gott...=)

Vi vakna vid kl:8 idag så vi sov ganska länge känns skönt när man kan göra de oxå ibland, inte vakna kl:6 för att pappa robban ska upp utan vi ska sova hahaha...=)

Lagade korvstroganoff idag med ris & massa grönsaker till detta, de va kanon gott de tyckte även madeleine som åt tillsammans med mig, fast hon fick potatis till iofs.

Pappa Robban ringde hemifrån jobbet innan idag & vi ska snart redan ha en liten mini semester våran lilla familj, blev otroligt glad måste jag säga när han sa att vi skulle ha en mini sem innan han ska ha sina 4 veckor som e juli, men vi åker på mini sem i juni & de kommer bli kul att åka från tors-sön bara dock men de gör inget då kan vi bara tänka på oss själva & komma hemifrån lite med kan vara så gott!!

Nu ikväll när pappa robban kom hem så fika vi alla tre tillsammans sedan så passa jag på att avnjuta ett långt & skönt bad innan madeleine skulle bada...=) Så nu är hon ny badad & fått välling klar för sängen vill säga, hör henne nu medans jag skulle skriva lite. Vi ska väl ta ngn macka nu sedan blir de kolla på tv innan de är dags att sova för oss med..=)

Va har ni gjort idag?

Kramar från oss till er...=)

Kväll 11/5-08

Halloj..=)

Vi först tacka för alla som var här hos igår & även ett stort tack för alla presenter jag fick!! Tack syster för spa sakerna har redan använt lite av de..=) va skönt de va vill jag lova!!

Igår så hade vi besök av min familj, syskon & syskonbarn som kom för att fira mig eftersom jag fyllde i onsdags då.. Så de va fullt hus här tills alla åkte hem men  Madeleine hade ju kul & va trött igår kväll vill jag lova..=)
Vi kollade på ishockeyn som börja kl:22:30 tror jag de va skit samma men somnade ganska så fort för jag va kanon trött efter dagen...=)

Idag vakna pappa robban & madeleine kl:07;20 så dem gick upp lät mig få ha lite sovmorgon vilket inte är ofta längre för madeleine vaknar redan kl:6 på veckorna nu när pappa robban går upp...=).
Vi har solat massa idag & njutit av att bara var själva..=) På eftermiddagen tog vi oss en promenad ner till affären för att inhandla lite men såklart glömde jag sköljmedel som jag skulle ha men får köpa de senare i veckan ingen fara klarar mig några dagar till innan de e dags för tvätt igen...=)

Lagat revbensspjäll idag i ugnen & de blev kanon gott..=) till detta hade vi sallad, bröd & klyft potatis.

Pappa robban & Madeleine har kollat på formuleten idag & mamma Helen passa då på att sola sig lite mer för de e så gott att bara ligga i solen & jäsa...=)

Nej nu ska jag säga natti natti till er & min underbara dotter som ska sova för natten & kanske vakna senare imorron man vet ju aldrig...=)

image43

Såhär kan de se ut när Madeleine demolerar sin sängmobil...=)

Va har ni gjort i helgen?

Kramar från oss!!

Fint väder ute....=) 9/5-2008

Halloj...

Idag vakna Madleine vid kl:05;50 så de va till att gå upp göra välling byta blöja på henne & sedan mata henne, hon gäspa hela tiden & efter hon hade ätit så somna hon om så gott, passade på att lägga mig för att vila en stund till sj med...=)

Pappa Robban ringde för en stund sedan & väckte mig iaf för Madeleine låg i sin säng å lekte för fullt... haha haha hon är så go när hon gör de för hon möblerar om i hela sängen så hennes sängmobil kan ligga lite här & där i sängen eftersom de sitter små gå mjuka djur som hon tar loss ska lägga in en bild på de sedan har en sedan en tid tillbaka så får ni se hur busig hon är...=)
Försökte sätta in bild men de va ngt fel som dem ska åtgärda så får prova senare...

Idag kommer de bli massa shoppande vill jag lova tills imorgon för då får vi lite besök eftersom jag fyllt år, funderar på va man ska bjuda på men har kommit på lite bra saker, jag ska baka iaf bullar om de inte blir för varmt idag men de gör jag ikväll så pappa robban kan passa madeleine under tiden..=)
Sedan tänkte jag göra typ till alla barnen som kommer då marängswiss va tror ni om de?!!
en även till oss vuxna för de e så gott!!!  Ska nog hinna sola lite idag med passa på att njuta av de fina soliga vädret, de såg man ju inte av så mkt förra sommaren...=) Men kan lova skönt att de inte va varmt när man va höggravid iaf!!


Va ska ni göra?

Puss & Kram

Skönt väder ute & vilken värme..=)

Hejsan...

Idag vakna vi redan kl:6 imorse för madeleine vill inte sova längra så då gick vi upp bytte blöja & hon åt välling sedan va hon vaken fram till kl:10 så innan de blev dags att försöka lägga henne fick hon lite gröt med. Somna gjorde hon allt sedan kan jag lova men sov typ 1 timma & 30 minuter. Sedan har vi bara njutit av värmen & solen riktigt på godisgrisar...=) Tycker bar synd om alla som måste jobba i detta fina vädret ju... =(

Vi ska ut om en stund på promenad iaf för de kan behövas så kanske vi köper oss piggelin för de tycker Madeleine om hon får ios bara smaka på glassen men vi kan dela på den ju...=)
Ringt till expert idag & kollat hur de går med våran reklamation på pappa robbans mobiltelefon nokia, dem ringde nu men hade ringt fel för de gällde ngn ipod & de har vi ju inte sa jag till dem, frågade även hur de gick med telefonen men dem skulle återkomma, man vill ju veta!!

Tack min underbara familj för all uppvaktning igår JAG ÄLSKAR ER, betyder allt för mig...=)

Ikväll blir de massa mys med familjen igen, pappa robban har ju ngn överraskning till mig...=)  man är ju nyfiken va de kan va för ngt han hittat på nu...hahaha =)

Tack syster för att du lyssna på mig igår & kom med massa råd för dem hjälpte faktiskt kanon bra måste jag säga dig!!

Va ska ni göra idag?

Kramar från oss

Onsdag 7 maj...=)

Idag för 28-års sedan kom lilla jag till världen..=)

Idag är de ingen vanlig dag för det är mamma Helens födelsedag tralalala...=)
 Tror vi bara ska njuta av värmen & solen idag kommer säkert ut på ngn promenad oxå..=)

Skriver mer senare idag..=)

Ja då har man vart på banken & satt in lite kosing som sagt..=) Vi har handlat lite med tills pappa robban kommer hem i eftermiddag. Har fått tio röda rosor från pappa robban & vår underbara dotter madeleine idag på min födelsedag..=) !!

Hänt en del saker idag som jag inte kommer att lägga ner någon energi på för att de är inte värt de för 5 öre som sagt & kan bara tillägga att En vänskap som upphör har aldrig ens börjat!!
Inget kan förstöra denna dagen för mig för jag har min underbara familj som jag ÄLSKAR mest av allt & alla mina underbara syskon, min mamma & pappa sist men inte minst VÄNNER som inte bryter kontakten med en bara för man fått barn!!

Kommer in mer bilder på familjen längre fram under dagen lite kort på blommorna jag fick m.m....=)

Tack alla som gratulerat mig idag alla telefonsamtal & sms ni är underbara...=)



Va ska ni göra idag?


Puss

Tisadg 6 maj

Go morron...

Idag vakna våran prinsessa kl:8 så man fick lite sovmorgon iaf...=)  Tror att idag ska vi ta en riktig lång promenad till lövgärdet men de beror lite på om Charlotte hör av sig för vi tänkte hälsa på dem, kan lika gärna gå till dem än att ta bussen, vill ju vara lite hurtig..=)

Ska även tvätta lite idag & plocka här hemma för på lördag kommer de ju besök av mina föräldrar, syskon & syskonbarn, madeleine får träffa sina kusiner med..=)

Tänkte baka lite bullar senare i veckan de kommer både bli kanelbullar & vaniljbullar så vi har ngt att bjuda på när de kommer massa besök..=)  Hmm madeleine åt gröt nu på morgonen & efter att hon ätit så ville hon lägga sig igen va jätte trött för hon gnugga sig i ögonen så nu sover vår prinsessa..=)

Pappa robban jobbar som vanligt kommer hem vid kl:18;30 ungefär då kommer de bli massa bus med madeleine fast att hon & jag busra på dagarna men de e alltid roligt när pappa robban kommer hem & busar med oss oxå ju..=)

Nu är de bara 1 dag kvar tills ngn fyller år!!

Här kommer några bilder på Madeleine & Philip...=)

image40

Så söta dem e tillsammans...=)

image41

Här har vi drag kamp om Madeleines sko...Haha =)

image42

Madeleien i sin vagn vid Café Viskan som vi fikade på efter vi gått på vårmarknaden....


Va händer hos er?

Kram

Måndag 5 maj..=)

Hejsan...

Ja nu va de ett tag sedan man skrev men helgen vart fullspäckad som sagt.

Löradgs: Då va vi i borås på vårmarknad & träffade Frida,Philip & Christopher hade jätte trevligt när vi gick runt på marknaden med dem & hoppas att vi kommer att ses snart igen...=)
Skönt att du förstod va jag menade Frida med de vi prata om, du kan bara ringa om de e ngt du vill prata om... Vi fikade på café Viskan & då kom syster dit med & tjöta lite sedan begav vi oss hem till mamma, pappa för att hälsa på dem oxå när vi ändå va i borås. Fikade lite där med sedan åkte vi vidare för att hälsa på ett par vänner som flyttat till rydboholm jätte fint hus & kommer bli kanon fint när dem renoverat klart vill jag lova..=)

Idag kommer vi bara att ta de lugnt & inte göra så mkt utan bara mysa med familjen..=)
Ska ut & gå om en stund kan behövas kanske om inte annat så e de skönt i detta fina vädret..=)
Madeleine ska få gunga med om hon vill & inte blir ledsen som hon blev sist...

Vad ska ni göra idag?


Grattis Philip på din 8-månadersdag... Fridas söta son...=)

Hmm kom på en sak vet en som fyller år om 2 dagar vet ni??!!

image38

Kramar

Fredag 2/5-08

Hejsan...=)

Idag vakna vi kl: 8;40 kändes skönt att få lite sovmorgon va ett tag sedan för tidigare i veckan har madeleine vaknat strax innan kl:6 förutom igår & idag då..=)
Som sagt vi gjorde de vanliga på morgonen åt frukost sedan va de dags att byta bajsblöja & de va inte så häftigt för de lukta som bara den, klädde på madeleine lite kläder & efter en stund ville hon nana kudden igen så just nu passar jag på att skriva i bloggen medans hon sover.

Pappa robban slutar kl:16 idag & när han kommer hem ska vi iväg & kolla hur de går med hans mobil för dem skulle reklamera den men inte hört ngt ännu, vi vill ju gärna veta annars kan man ju lika väl köpa en helt ny till honom...=)

Tror de kommer bli lugnt ikväll för imorron ska vi åka till borås på vårmarknad de kommer bli skoj finns mkt att kolla på m.m. tänkte kolla om vi hittar ngt fint till madeleine. Hmm vet en som fyller år om 5 dagar undra vem de kan vara?!! De ska jag tala om för de e ju jag som fyller år...=)

Vad ska ni göra idag då?

Kram

Go kväll 1/5-08

Go kväll...=)

Idag har vi vart på barnkalas på förmiddagen sedan va vi & hälsa på farmor& farfar.
När vi kom lagade jag middag de blev potatis, stek fläsk & löksås mm de va gott kan jag lova..

Ha tagit de ganska lugnt under hela dagen & bara njutit av att pappa robban vart hemma hela dagen med oss...=)
Just nu så skurar robban balkongen ren från massa alger & skit... Vi köpte blommor igår till balkongen så nu e de fint därute...=)  Ska ta bilder på de sedan & lägga in imorron.

Mår mkt bättre idag än igår vill jag lova den personen som såra mig har inte hört av sig ngt mer iaf känns så skönt!!

Va händer hos er ikväll?

Kram