Oj de va ett tag sedan

Hejsan....

Va ett tag sedan jag skrev men vart mkt denna veckan som sagt, i onsdags så hälsa vi på charlotte & hakim ett par gamla grannar, de va roligt att ses & snacka massa skit....=)
När vi va klara med de besöket gick vi till farmor & farfar för att hälsa på för dem bor ju i samma område som de första vi va hos... Madeleine träffa sina kusiner där manuela,nikolina & faster maria som ska ha ett till barn i oktober. Sedan kom pappa robban & hämta oss när han hade slutat jobbet.

Torsdagen: Vi va hemma & fick besök av Charlotte som vi hälsade på dagen innan för hon hade ärenden här nere i centrum & då sa jag att vi kunde ta en fika ihop m.m. Sedan va de ganska lugnt resten av dagen, jag & madeleine busade en del i & för sig....

Fredagen: Igår så vakna vi tidigt & busa i stort sett hela förmiddagen innan madeleine ville sova en stund & på eftermiddagen va vi ute & gunga en massa...=)
Vi prata med mormor & fråga om de ville komma som idag lördag den 15/3...
Så i eftermiddag får vi besök av mormor,morfar & moster Pernilla... Pappa robban har jobbat idag & vet inte änu när han kommer hem de e så tråkigt...=(

Men ikväll blir de skoj iaf med en massa besök av min mamma & pappa & stora syster....=)

Såg att Frida hade frågat om Tbc sprutan gör ont & jag kan säga att de gör den för då när madeleine skulle ta den mfl. barn på bvc så skrek de flesta när dem ut därifrån... De gjorde ont i mig när min dotter blev lessen & så skulle man typ hålla fast dem så konstigt när hon skulle ge sprutan & då gjorde de mer ont i mig....

Va händer hos er i helgen då??

Ha de så bra & vi önskar er en bra helg......=)


Puss & Kram

Tisdag11/3 2008

Go morron får väl ta & skriva lite nu eftersom de va ett tag sedan nu igen...=)

Lördag:Dagen börja med att vi fick sovmorgon vakna vid kl:9, då gick vi upp & gjorde lite frukost.
Vi fixade lite här hemma innan vårat besök av Anna & Arnold (hund) skulle komma, när dem kom sedan gick vi till affären & handla lite inför helgen m.m.

Skönt va de att promenera ute iaf... När vi kom tebax efter in handladet så börja jag med maten vilket som bestod av ungsgratinerad falukrov med potatismos de va mmm GOTT!!
Lite längre in på eftermiddagen så tog vi en flaska vin att dela på m.m.

Pappa robban & madeleine va helt för sig själva nämligen medans jag & anna hade en riktig tjejkväll med massa roligt att prata om & skratta om för den delen med.... Tack Anna för en trevlig & rolig helg kommer inte glömma den på länge....=)

Söndag: Vi vakna runt kl:8 & då va de dags för frukost för madeleine & utgång för arnold så de va bara att gå upp & fixa allt men de va lugnt hade ju sovit ganska bra under natten iaf.... Vi tog de lugnt stort sett hela dagen, laga mat innan anna skulle hem så att hon skulle slippa åka härifrån hungrig så då blev de, karré, potatis, sås & kokta morötter....
På eftermiddagen kom farmor & farfar å hälsa på oss en stund... Madeleine va jätte snäll hela tiden när dem va här & jätte busig....=)

Senare på kvällen kolla vi på Wallander mastermind den va kanon bra faktiskt...

Måndag: Vi va ute å promenerade 2 ggr de va riktigt skönt... Madeleine gunga för första gången igår de va roligt att se henne, hon skrattade så mkt....=)
Pappa robban va ju ledig så vi hade en hel dag för oss själva, på kvällen tog vi de bara lugnt....


Idag ska vi kanske hälsa på charlotte,kamel & hakim  får bara se när hakim slutar på dagis så att han får träffa oss oxå lite eftersom dem bor kvar i lövgärdet & vi flyttade därifrån...
Pappa robban slutar vid kl:18 så han kommer hem sent idag....

Ska lägga upp bilder senare på Anna & Arnold (hunden) & även när madeleine gungar.....=)


Va händer hos er idag då?

Prata med Charlotte innan idag såvi ska te dem imorron istället kommer bli roligt faktiskt....

Va duktig du ha vart syster som städat en massa idag... kan du komma hit med? =)
Nej nu ska jag gå & ta upp madeleine som vaknat & vill ha lite mat i magen.


Ha en bra kväll allihopa så kommer bilderna snart in här efter pappa robban kommit hem tror jag mer på....=)


Kramizar  

Tillbaka från Bvc

Hade ju tid vid kl:14:50 på bvc för att våran madeleine skulle få sin turbekelos spruta vilket gick väldig bra fast, hon grät ju lite iaf...=(
Tyckte synd om henne faktiskt, men de e ju lite positivt i de hela nu kan vi ju åka till kroatien till sommaren...=)

Fick veta iaf att dem kan inte få feber av denna sprutan om de skulle hända att madeleine skulle ha de imorron så beror de på ngt annat sa ssk:n till mig, så om min prinsessa har feber imorron beror de säkert på att tänderna e på väg upp så snart kommer dem i genom tandköttet helt kan jag lova...

Nej nu ska jag fixa lite här hemma & sedan kommer ju pappa robban hem oxå...=)

Vi ska hämta alla kort på prinsessan när hon va nyfödd vilket känns som de va igår hon kom vilket de inte e för hon e ju 6 månader & 1 vecka snart.....


Ha de bäst alla.....

Älskar dessa två mest i hela mitt liv kan jag bara säga & de bästa som hänt mig.....



image13


Visst e dem söta?!!!!   Finns inga sötare en min två underbara älsklingar.....





Nybadad & fin...=)

Nu har madeleine fått bada här på förmiddagen & just nu vilar hon lite för vi ska iväg sedan som sagt te bvc.... De blir en helt underbar dag...=)

Pratat med en helt underbar vän som förstår sig på vissa saker man kan behöva prata av sig om ibland, kan tacka henne för att hon finns & alltid ställer upp när de behövs....=)
Du vet vem du är denna speciella vännen, betyder så otroligt mkt!!

image12



Ha en bra dag allihopa för de ska mamma & jag ha iaf...... =)

Puss & kram

Äntligen fredag 7/3 2008

Go morron alla som är uppe tidigt lr morgon pigga...=)

Vi har sovit gott hela natten men man vakna för en stund sedan att madeleine låg & lekte i sin säng. Madeleine gjorde en massa ljud ifrån sig & de lät som hon hade väldigt kul kan jag säga...=)

Idag ska vi till bvc för madeleine ska få sin Tbc spruta eftersom vi ska åka till kroatien i sommar & hälsa på pappa robbans farbror där nere & sedan pappa robbans kusiner som han inte sett på några år, de kommer nog att bli kul för oss alla i familjen.

Vet inte riktigt mer va som händer ännu idag, men om de blir lika fint väder som igår så tar vi nog en promenad så att vi kan njuta av vädret iaf...

Pappa robban slutar ju tidigare idag med så då ska vi ha en riktig mys fredag som vi brukar ha när han slutar tidigt...=)

Va händer hos er ikväll & i helgen?

Som sagt idag blir de mys & imorron kommer en tjejkompis på besök som flyttat till uddevalla.... Även hennes hund Arnold ska med va ett tag sedan man såg den underbara hunden.... Albert kan inte komma för han e ute i havet någonstans i europa tror jag hon berätta igår, han kommer nog sart hem till dem iaf....

Kommer in en bild på Anna & Arnold efter helgen här de lovar vi...=)


Här ligger madeleine & leker....=)

image11




Puss & Kram

Torsdag 6/3 2008

Hej Hej....=)

Ja de va ett tag sedan man skrev kan jag lugnt säga tihi tihi =)
De som hänt de sista va att min syster & mamma va här förra veckan då va vi & shoppa på ikea, käka lite gott då med på ikea, mamma va så snäll & bjöd oss på middagen.
På eftermiddagen så va vi på Bvc med min dotter madeleine på 6 månaders kontrollen & kan lova va hon har växt mkt på en månad & gått upp en del med, men bara bra för då vet man att dem mår gott iaf. Madeleine är 69,9 cm lång & vägde 7730 gram.

Denna veckan har vart lugn för man har inte mått 100% bra men de börjar iaf bli bättre nu kan jag säga de finns många i min omgivning som förstår mig som tur e iaf....=)
Vill bara tacka alla underbara vänner, familj m.m. som finns som stöd & är bra lyssnare & förstår va man menar.

Igår va vi i borås & hälsa på min mamma alltså madeeines mormor de va jätte kul & trevligt, hon va mormors flicka enda tills morfar kom hem då va de bara morfar hon skulle vara hos vilket e så roligt att se när hon sträcker sig efter dem & bara vill gosa & busa med dem hela tiden.

Idag har vi bara njutit av vädret vart soligt & skönt va ju ett tag sedan man fick se solen  =)
Tagit en lång promenad ute i de fina vädret & min dotter vill ju sitta upp i vagnen, se allt som rör sig & om ngn går förbi då glor hon ute dem totalt kan jag lova... tihi tihi allt för goa när dem göra sådana grejer.

Ska ut om en stund igen för pappa robban slutar om ett tag så vi ska handla lite i affären...=)

Ska lägga in en bild på madeleine när hon sitter upp bland alla sina leksaker, men ska kolla om jag lyckas sj innan jag ber min syster... Jag lyckades jippi tihi tihi =)

Va händer hos er idag lr ikväll?

Här är bilden på madeleine när hon sitter bland sina leksaker.....=)

image9


Puss & Kram

Säger bara denna dagen ett liv, precis som farbror melker  i saltkråkan...

P.s. Grattis philip på 6 månaders dag i efterskott D.s