Go morron...=)

Go morron...

Här vakna vi tidigt idag redan kl:02:45 hörde madeleine rörde sig som bara den & försökte sätta sig upp alldeles yr vaken så jag smet upp gjorde en flaska välling sedan hämtade jag henne ifrån sin säng bytte blöja sedan fick hon välling & nu har jag precis lagt henne & håller tummarna på att hon ska somna om för då kommer jag krypa ner i min säng igen..=) Visste detta nästan att hon skulle vakna för när vi gick & la oss igår kväll så verkade som om hon inte riktigt hade kommit till ro... Tror ärligt talat att de är hennes 5 tänder som e på G som spökar lite så att hon vaknar nu..=)

Hoppas familjen Drotz/Savara kommer till oss idag vore kanon roligt så får dem se hur vi bor med ju..=) Så kan Madeleine & Philip busa en massa tillsammans här med ju, skiljer några dagar på dem bara ju!!

Älskar er så mkt min underbara familj & snart e det 1-års sedan våran lilla prinsessa Madeleine tittade ut, synd att tiden bara går så fort men samtidigt grymt kul att se hur dem utvecklas, lär sig mkt nya saker & även tar efter va man själv gör i olika sammanhang...=)

Känner mig ganska pigg måste jag erkänna så de känns som man skulle vara vaken men då vet jag att jag kommer bli skit trött under dagen & eftersom Madeleine inte sover typ ngt alls under dagarna så e det lika bra att lägga sig för annars e man ju trött på eftermiddagen & vill sova bara.

Sov gott alla som sover ännu ska försöka lägga mig & sova igen..=)

P&K

Tisdag 24 juni

Go morron

Grattis till våran underbara dotter Madeleine på din 10- månadersdag vi älskar dig överallt annat ska du veta vårat underbara hjärta...=) Hmm kom på en sak tiden har gått så fort att nu e de bara exakt 2 månader kvar till våran dotters 1-årsdag & den kommer bli oförglömlig vill jag lova er!! Finns inget bättre än den dagen du föddes Madeleine, även om de va lite komplikationer men du e den underbaraste tjej som finns tycker både mamma & pappa!!

Vi vakna kl:8:40 idag då va de bara att gå upp byta blöja för lill tjejen hade kissat igenom så då bytte vi blöja & i sängen tack för de finns kissunderlägg iaf så slipper man tvätta hela madrassen..=) Sedan fixa mamma kaffe til sig & gröt till madeleine så åt vi lite frukost tillsammans som vi alltid gör, ringde pappa Robban innan med & prata en stund innan de va dags att sätta igång en maskin med tvätt, är så glad att vi har tvättmaskin hemma så slipper man springa till tvättstugan så fort de händer en liten olycka iaf.

Idag ska vi ta de lugnt på förmiddagen sedan ska vi ut på promenad & så blir de att madeleine får gunga lite ute med eftersom de verkar bli lite sol ute idag...=) Så trött på detta regn hela tiden.
Madeleine har ju två tänder där nere nu men på väg 4 till där nere & en fram tand på väg där uppe så sammanlagt 5 tänder på G samtidigt...=)

Vad ska ni hitta på idag?

Ska lägga  in en bild på madeleine som nyfödd tänkte jag...=)



Datumet stämmer inte, men här e våran prinsessa 3 timmar gammal..=)


Datumet stämmer inte, prinsessan bara en dag gammal här...=)


Här e ju prinsessan Madeleine när hon står vid vår elgrill helt överlycklig
som ni ser...=) Vi älskar dig..<3


Ha en bra dag allihopa för de ska vi ha!!

P&K

Måndag 23 juni...

Go förmiddag...

Uppdateringsdags kanske?! Ja de kan nog behövas har inte så mkt tid för att sitta vid datan under dagarna utan mer på kvällarna när våran lilla prinsess dotter Madeleine somnat, men då vill man ju göra löite annat så nu ska de uppdateras...=)

På midsommarafton va vi bara hemma & njöt av våran egna lilla familj som sagt. Busade väldigt mkt med madeleine hon  tycker verkligen om att man ska jaga henne lr att man jagar mamma lr pappa runt i lägenheten. Senare på eftermiddagen åkte vi till farmor & farfar för att säga hejdå, dem har nämligen åkt på semester nu ner till farfars bror i kroatien. När vi kom hem därifrån så gjorde vi lite goda smörgåsar som vi skulle ha under kvällen sedan kolla vi på fotbollen, synd att Kroatien åkte ur...=( 

Midsommardagen då tänkte man på alla som hade ont i huvudet men som sagt de hade man ju inte sj iaf...=) Denna dagen började med att mamma Helen fick sovmorgon till kl:11:15 så pappa robban & madeleine va redan vakna & i full gång med massa bus som vanligt..=) Vi tog de ganska så lugnt  för att vi skulle iväg under eftermiddagen till Faster Lela, Farbror Mattias & kusin Emmeli sist men inte minst bebisen i magen med. Vi kom till dem runt halv fem tror jag klockan va iaf så då hade en del av robbans syskon & syskonbarn kommit, hade jätte trevligt hela kvällen hemma hos dem, tack för allt & all god mat framför allt, hoppas att vi gör om de snart iaf...=)

Igår va vi barnvakt åt ett par grannarspojk som bor i lövgärdet dem kom hit & lämna honom så vi passa han till kl:16 sedan så käka vi mat när Charlotte kom för att hämta sin son sedan efter maten så hade vi gjort en paj så då var de dags för lite fika oxå... Han e så snäll deras son så när man säger ngt till honom så gör han inte om de för han verkligen förstår att han e äldre än Madeleine...=)
Längtar så mkt..=)

Ha en bra dag för de ska vi ha iaf...=)

Puss&Kram

Här kommer lite bilder..=)



Här badar Madeleine i sin pool på balkongen...=)



Skönt att bada men kollar fokuserat när pappa Robban ska fotografera mig...=)



Madeleine sitter i gräset hemma hos mormor & morfar vilket inte va så roligt
till en början men vänjer sig de gör hon iaf...=)

Go natt sov gott dröm söta drömmar inatt!! Älskar min underbara familj & vänner...=)

Puss&Kram

Tisdag 17 juni..

Go eftermiddag...=)

Vi vakna ganska tidigt idag men efter ny blöja & välling så somna vi om båda 2 efter pappa Robban åkt till jobbet sov fram till kl:10 för då ringde mormor & väckte oss..=) Passade på att äta lite gröt då när vi prata med mormor.

Idag har vi busat en massa på golvet, ute & även på bvc när vi va där för 10 månaders kontrollen vilket gick kanon bra, fick veta att vi har en frisk liten dotter så de känns skönt faktiskt..=)  Hon fick även en vaccination emot mässlingen, påsjuka m.m. bara för vi ska utomlands & de går ngt virus. Hon är nu iaf 75 ½ cm lång väger 9170 gram så våran underbara prinsessa mår kanon bra fick mkt beröm av doktorn...=) Då känner man sig så stolt vill jag lova så!!

Tänker på dig hela tiden & vill ringa men bättre att du ringer när du mår bättre för jag finns här för dig iaf ska du veta & de vet jag att du vet med, finns ingen bättre person än dig *****..=)

Har inte så mkt mer att skriva nu för de finns så mkt jag kan skriva men orkar inte just nu mkt som hänt de sista... ska försöka lägga in en massa nya kort på vår prinsessa madeleine sedan om de finns tid över vill säga...=)

P&K

Onsdag 11 juni.

Go morron...

Idag vakna man tidigt precis innan pappa Robban skulle bege sig till jobbet de va bara att gå upp byta blöja & ge våran underbara dotter en flaska välling..=) Hon blev kanon nöjd med de sedan så somna hon om men jag tyckte att de va lika bra att jag va vaken eftersom annars blir man så seg.

Så nu har man fått i sig 2 koppar kaffe & börjar vakna till liv iaf, har hänt mkt sedan jag skrev sist men orka rabbla upp allt här..=) Men kan säga att vi har iaf gratulerat Linus 1år, Adrian 3år, Erik 9år & sist men inte minst min underbara lillasyster som inte e så liten längre hon fyllde ju 20 år igår massa grattis till er iaf...=) Sedan har vi ju 2 kavar denna månaden som fyller den ena imorron den 12 & sedan 28 juni.

Ska köpa min systers present imorron hade vi tänkt iaf, hon tror att hon vet va hon ska få en sak vet hon om iaf fr de har jag lovat att köpa till henne & de kommer jag att hålla men sedan har jag hittat ngt annat som jag vet att hon vill ha men kommer inte nämna de här eftersom hon kanske läser...=) Hahaha

Idag ska vi plocka lite här hemma, tvätta, dammsuga & torka golven de kan behövas ibland särskilt nu när madeleine vill äta själv oxå som hon får göra emellanåt..=) Ska fixa lite mat så vi får ngt i magen under dagen men vet inte ännu va jag ska laga, några förslag?!

Allt känns så underbart vill jag lova man kan verkligen inte bli så mkt mer lyckligare än va man redan är & alla dessa underbara känslor som man har, som finns i ens kropp!! Älskar verkligen min familj så mkt & de kommer bara att bli mer för varje minut vill jag lova...=)

Va händer hos er idag?

Puss&Kram

Sommar värme...=)

Go morron

Idag vakna vi första gången redan kl:3:15 så de vara att gå upp ge madeleine välling byta blöja för att kolla tempen efter de fick hon en alvedon supp, ni som inte vet så är de så att madeleine håller på att få fyra tänder samtidigt där nere så därfr vakna hon & har lite feber med. La henne runt kl:4 kom sj i säng vid kl:5 fastna framfr tv:n de va ngt program som va intressant.

Sedan vakna vi inte förrän vid kl:8:30 vilket va skönt eftersom vi vart uppe tidigt då..=) Hon fick lite gröt & vi har busat här lite madeleine tycker verkligen om när man säger nu kommer jag & tar dig hon skrattar som bara den...=) När pappa robban kommer hem sedan ska vi iväg & handla lite för imorron så vi har lite att bjuda på när vi får besök, annars blir de väl promenad & va ute i solen...=)  Ska smörja in madeleine strax med solskyddsfaktor som vi köpt speciellt till henne.

Skriver mer senare idag för nu ska jag umgås med min underbara dotter madeleine...=)

Va händer hos er idag?

Puss&Kram

Soligt...=)

Go eftermiddag...=)

Denna veckan har varit ganska så lugn men ändå skön vill jag lova, i måndags va vi & fixa våra pass som vi måste ha till våran resa..=) Längtar så mkt vill jag lova.

Längtar till ngt annat med men kommer inte skriva om vad...hahaha..=)  Madeleine pratar på som bara den här hemma nu säger mamma, pappa, titta, de, hej, tack (fast bara ack) så de betyder tack, pekar på lampan, säger även bebbe..

Igår va vi ute på lång promenad efter vi hade haft besök av Charlotte, vi mötte pappa robban ute efter jobbet med sedan blev de nog ganska så lugn kväll vill jag lova..=)

Vi kanske får besök från Sandhult på fredag beror på om dem blir friska innan dess, men håller tummarna på de iaf, sedan kommer även pappa robbans arbetskamrat hit på fredag Lille Peter om madeleine tycker om att busa med sist han va här satt hon i hans knä & skulle hela tiden klappa honom på kinden, skrattade som bara den med..=)'

Va gör ni i detta fina vädret?

Puss&Kram

Uppdatering..=) 4/6-08

Hejsan...=)

Va nu ett tag sedan man skrev kan bero på att man inte haft så mkt tid lr ork i detta fina sommar väder. Kan börja med att berätta va som hände förra veckan då:

Måndag då begav vi oss iväg till Borås för att stanna där ett par dagar & hälsa på moster Jenny, mormor & morfar såklart..=) Vi gav oss iväg efter kl:8 på morgonen med våran packning som bestod av en stor väska med massa kläder & mat såklart till madeleine, sedan hade vi med oss bilbarnstol & resesäng så madeleine skulle åka säkert i mosters bil & sedan sov gott hos mormor & morfar. Shoppa en del på måndagen & sedan hälsa vi på Frida, Philip & Christopher i Sandhult en bit utanför Borås, på eftermiddagen efter vi vart hos dem åkte vi in till stan för att träffa Tessan & då tog vi en kaffe & senare på kvällen åkte vi för att hämta morbror jocke som körde oss hem till mormor...=) Som sagt dagen va fylld med massa roligt..=)

Tisdag: Då satt vi hemma & va ute hela dagen på mormor & morfars tomt försökte tycka om att krypa i gräset men ville inte riktigt, på eftermiddagen tog vi en promenad hem till moster Pernilla så satt vi där & tjöta lite, plus att jag låna min gamla mobil ifrån henne för jag hade glömt min laddare hemma...=( men så snäll som hon är fick jag låna den gamla mobilen iaf så man kunde ha kontakt med pappa robban. Onsdagen tog vi de ganska så lugnt med va mest ute i solen & solade oss...=)

Torsdag: Vi gick upp tidigt för att göra oss i ordning för att hämta moster jenny för att sedan bege oss till gammelmormor & hälsa på eftersom vi ändå va i borås så varför inte passa på att träffa vänner & sedan lite släkt som man inte träffar allt för ofta. Fikade där & madeleine tyckte om gammel mormor jätte mkt..=) Vi åkte sedan till knalleland för att shoppa lite sedan körde vi moster till sitt jobb. Sedan bar de hem till mormor för madeleine va kanon trött så när vi kom hem så fick hon sova lite sedan va de dags för middag...=)

Kram