Måndag 25/5-2008

Go morron...
Igår så kröp madeleine tre steg & vi blev jätte glada =)
Idag så kanske Linda, Linus 8 mån & Emelie, Anton 1 år 2 månader kommer ska ringa dem under förmiddagen & kolla... Blir massa bus på barnen här i så fall.. Längtar tills på torsdag med för då kommer moster jenny & mormor hit för vi ska till ikea först sedan blir de läkaren för madeleine 6 månaderskontroll...

Min underbara dotter äter välling nu så hon sover ännu men e nog på väg att vakna...

Vad ska ni göra idag då?

Söndag 24/2-2008

Hej allihopa...

Idag är våran prinsessa madeleine 6 månader & tiden har gått så snabbt, tycker inte de va länge sedan man kom hem med henne. Just nu nanar madeleine i sin säng & pappa robban på soffan, han snarkar som bara den hehe hehe =)

Igår så jobbade jag med de som jag gör annars när jag inte e mammaledig, vilket e på ett äldreboende, så jag e undersköterska som sagt. När jag sluta jobbet kom madeleine & robban för att hämta mig, sedan handla vi lite inför kvällen. Robban arbetskollega Peter va här så dem festa lite grann kan bara säga f*n va jag skratta åt dem båda som vingla som ett par fjortisar när dem va ute & röka på balkongen hehe hehe =)

Vill bara tacka min underbara syster för att hon fixat min sida & GRATTIS till er på eran 14 månadersdag Syster....

Grattis till min underbara dotter madeleine oxå så klart.... Jag älskar er så otroligt mkt ska ni veta betyder allt för mig, robban, madeleine

Fredag 22/2-08

Go morron...
Här har vi sovit gott inatt, de känns skönt att fått sova. Våran dotter madeleine är ju snart 6 månader & vi pröva med nestlés majsvälling även havrevälling vilket hon inte ville ta, men så igåt köpte vi ersättningen nan till henne igen då så köpte jag två små tetrapack med mild välling från semper & prova vilket gick kanon bra... Vill tacka all för de tipset att amn kunde blnda hälften nan & välling, men de behövdes inte igår som sagt. Pappa robban har åkt till jobbet men han slutar ju kl:17 idag de känns faktiskt skönt, men vi saknar honom.

Madeleine sover ännu så då passar man på att kolla lite på datan, annars e man ju ganska så upptagen på dagarna med allt här hemma. De e ju fullt upp med madeleine som försöker krypa runt här på golven men hon kommer ju framåt ngt steg typ sedan vilar hon innan nästa försök.

Tack min underbara syster som fixa min blogg åt mig, älskar dig så otroligt mkt ska du veta. Längtar tills nästa vecka när vi ska till ikea & shoppa, mamma, jenny, jag & madeleine såklart. Vi ska ju även till läkaren med madeleine på 6 månaderskontrollen & då ville jag ha med mig min lillasyster & mamma.

Fyy =/

Nu har jag hållt på att pilla och pilla och ändra och ändra...

ska fixa mer imorn och så, syster får vara nöjd så länge.. ska fixa en snygg header också =)

God natt!

// Jenny

Information

Min sida är för tillfället under konstruktion och därför kan den se ut lite hur som helst nu ett tag framöver =)