Torsdag 28/8-08

God dag...=)

Idag vakna man kl:9 utav madeleine stod i sin säng & lekte för fullt, förstod varför hon vakna med för hon hade bajsat så de va bara att göra en hel renovering på henne, duscha å tvätta bort allt bajs & byta i hela hennes säng, hon hade världens diarré pga tänderna som kommer alltså minst 4 st på gång samtidigt..=)

Idag ska vi ut & gunga, shoppa lite tills bröllopet oxå ska vi hinna med innan pappa robban kommer hem, fixa middag så vi äter tillsammans när han kommit hem från jobbet. Pratat med dagis idag med får vänta ett tag till på en plats så vi skulle ringa om några veckor igen, kan bara säga att föräldrar med jobb ska gå i första hand tycker man, men så e inte fallet!!

Tjötar med Frida just nu så man kanske skulle vara social emot henne innan dem ska iväg till Bvc med Philip på hans 1 års kontroll.. Frida du vet att du måste höra av dig sedan vill ju veta hur mkt han växt & väger...=)

Hoppas att Frida gumman skickar över bilderna på madeleines 1-årsdag snart med men inte lätt att få tummen ur rumpan hehehe...=)

Va händer hos er idag?!

Kommer bilder på madeleine & presenterna om ett tag!!

P&K

Onsdag 27/8

Go eftermiddag.

Idag hade vi sovmorgon till kl:10 kändes skönt & man va utvilad vill jag lova..=) Åt frukost tillsammans sedan busa vi en massa innan madeleine ville lägga sig för att vila hon har väl sovit snart 1 timma iaf. Så nu har man passat på att göra lite saker här hemma som hon annars gärna vill hjälpa till med..=)

I måndags så va vi på Bvc 1 års kontrollen & allt va bra med henne frisk som en nötkärna!! Nu är våran prinsessa 79,3 lång väger 10,8 kg!! Men våran bvc sköterska sa att hon följer sina kurvor perfekt!!

Idag ska vi laga lite kyckling till middag de ska bli kanon gott med ris & currysås... Madeleine äter ju allt vi äter nu med så de känns skönt att man inte behöver laga ngt annat oxå..=) Ska ut om en stund tänkte vi skulle gå till kicks & shoppa lite makeup till bröllopet som vi ska på lördag..=)  Tänka sig tiden har gått fort & nu e de dags att se dem stå i kyrkan & säga jag tager dig bla bla bla... Så fixa våra kläder inför lördagen gör jag imorron lr på fredag!!

Pratat med min mamma & min bror för han undra va han skulle köpa te madeleine i present & vilken stl hon har på kläderna m.m. Mamma & jag tjöta om de mesta kändes skönt att prata med henne faktiskt skönt att ens mamma förstår va man menar utan att behöva förklara, mamma du e en bra lyssnare & kommer med bra svar m.m. Älskar er så otroligt mkt & tack för att ni finns!!

Vill bara passa på att tacka alla för de fina presenterna madeleine fått..=) Kommer lägga ut dem snart!!

Tack fam Drotz/Savara för i lördags synd att ni inte kunde stanna längre eftersom vi skulle iväg, koftan va pricken över i bara!! 
Tack mormor, morfar för kläderna till madeleine,tack moster Pernilla för filmerna madeleine fick & sist men inte minst moster Jenny för mina sandleksaker...=)

Nej nu kommer jag inte på så mkt mer att skriva & låter som en viss prinsessa vaknat med..=)

Vad ska ni göra idag?
Ha en bra dag!!

Puss&Kram

Madeleines Födelsedag 24/8-08!!

Grattis våran underbara prinsessa Madeleine på din 1-års dag!!
Vi älskar dig otroligt mycket ska du veta <3...=)

 

Finns inget sötare än dig, tycker pappa & mamma iaf!!

Fredag 22/8-08

Hejsan...=)

Idag vakna man av att de va någon som knacka på dörren så de va bara att smyga upp å kolla där stod snickaren som skulle fixa lite här som dem skulle gjort för länge sedan i våran lägenhet..=) Madeleine vakna med så vi fixa frukost medans snickar´n gjorde sitt jobb sedan busa han lite med madeleine med, inte första gången han e här, tom Frida vet eftersom vi tjöt en gång under tiden han fixa våra trösklar i lägenheten innan semestern..=)

Nu är de bara 2 dagar kvar tills våran prinsessa Madeleine fyller 1 år & vill lova tiden har verkligen gått för fort men de kommer man märka när man fått bran själv!! Kändes som de inte alls va så länge sedan vi kom hem med henne men snart över 1 år sedan..=) Ska bara ta de lugnt idag så att man orkar imorron, har ont som bara den & syster du vet va jag menar tihi tihi..=)

Får uppdatera senare lite mer för madeleine står & drar i mina byxor vill ha min uppmärksamhet...=)

Håller på att fixa mig iordning ska ju iväg när pappa Robban kommer hem, våran prinsessa vilar nu innan vi ska iväg så hon orkar vara vaken sedan..=)  Imorron händer de grejer här med vill jag lova.

Våran senaste tid har varit väldigt jobbig måste jag säga den ena åker in på sjukhus efter den andra & inget vidare men inget kan man göra för dem heller utan bara hoppas att dem kryar på sig lr va man ska säga, men nu har  madeleines gammelmormor fått en kortidsplats på ett hem för dem ska utreda henne om hon verkligen behöver de lr inte?! Tro mig de behövs men de ska ju alltid krångla sedan har vi ju madeleines gammelmorfar som e dålig med men honom skickar de hem fast att han inte e bra, säger bara en sak sjukhus!! Man kan inte lita på dem alls!!

Kanske dags att fixa de sista innan vi ska iväg för madeleine ska ju hinna äta lite middag innan!!

Ha en bra dag!!


P&K

Måndag 18/8

Hejsan...=)

Idag vakna vi inte förrens kl:9:30 de va skönt med sovmorgon vill jag lova..=) men kan ju bero på att vi va uppe inatt med madeleine eftersom hon vakna kl:02:30 & va jätte lessen så vi tog upp henne myste med henne, fick även en flaska välling, tror att hennes tänder spökar lite för hon håller på att få fyra samtidigt nämligen.. =(
Men hon somna gott vid kl:04 igen så de va bara att lägga sig, men va ytvilad ändå när vi vakna!!

Idag ska jag plocka lite här hemma sedan blir de utgång till lekplatsen för att gunga lite & sitta i sandlådan med för vi ska gå & köpa lite sandleksaker till madeleine innan vi ska gunga m.m. Just nu vilar madeleine innan vi ska ut & busa en massa..=)  Vi ska laga pannbiff & stuvademakaroner till middag idag de tycker vi allt om även våran sessa madeleine älskar de..=)

I helgen hade vi ju som sagt kalas för madeleine med pappa robbans sida & de va roligt att se hur hon reagera över alla presenter, när vi sjöng för henne, när hon skulle blåsa ut ljuset på tårtan & sedan äta tårtan själv...=) Tack för alla presenter som vi fick av alla fastrar, farbröder, kusiner, farmor & farfar!! I går tog vi de bara lugnt hade en riktig mysdag, fast vi va ju på sjukhuset för att hälsa på gammelmormor & gammelmorfar eftersom dem ligger inne!! Men på kvällen kolla vi på film efter prinsessan lagt sig!!

P&K

Lördag 16/8-08

Go morron...

Vakna typ kl:04:30 för att jag hörde våran dotter madeleine i babyvakten men allt verkade lugnt eftersom jag gick & kolla till henne, så då tänkte jag att jag går & lägger mig igen men kunde inte somna om, sedan skulle jag kika in till henne igen & då var hon vaken så då tog jag upp henne så hon fick ny blöja & en flaska välling, nu sover hon så gott igen!! Så här sitter jag & njuter av lugnet man får passa på för idag kl:14 så kommer de att vara livat eftersom vi ska fira madeleines 1-års dag med pappa Robbans sida...=)

Ska kanske passa på att slå in hennes present men vill ju inte bröta för mkt så hon & pappa vaknar!! Igår kväll stod jag & baka 100 kanelbullar så att vi har under kalasen som vi ska, under tiden bulldegen jäste så passa jag på att fixa hennes tårtor oxå som vi ska ha idag, dem blev fina så de enda jag ska göra sedan e att sätta på rosen & skriva!!

Ska dammsuga lite när klockan blivit lite mer, torka golven & så tvätta en maskin med tvätt så är allt klart för denna helgen..=) Skönt att hatvättmaskin hemma i lägenheten kan jag lova!!

Nej nu ska jag ta ngt att äta för jag e lite hungrig, kan behövas få ngt i magen då..=)

Ha en bra helg & ta de lugnt...=)

Puss & Kram

Fredag 15/8-08

Hejsan..=)

Idag vakna vi innan kl:9 så då gick vi upp för att fixa lite frukost till mig & madeleine, efter frukosten busa vi en massa som vi gör varje dag innan de e dags för ett mellanmål & sedan dags för att vila sig lite innan lunchen för våran underbara dotter..=) Ja tiden går skit fort vill jag lova känns som de va bara ett par månader sedan hon föddes men de e ju snart 1 år sedan!! Idag ska vi inhandla lite till hennes kalas som vi ska ha imorron för pappa robbans sida eftersom alla kommer inte att få plats den 24 augusti här så lättare att dela upp de..=)

Idag ska vi baka bullar & göra tårta som de ska få imorron sedan slå in presenten till madeleine oxå som hon ska få imorron men hon får ju även utav oss den 24 augusti med utav oss..=) Ska bli kul & se hur hon reagerar med alla sina presenter. Nu e de bara 8 veckor kvar innan hennes kusin kommer till världen hoppas Faster slipper gå över tiden inget kul vill jag lova för man längtar ju så mkt tills lilla knytet ska komma!! Sedan så ska madeleine få en till kusin nästa år i april så nu är madeleine inte ygnst längre bland sina kusiner!! Madeleine har sammanlagt snart 14 kusiner, 7 kusiner på mammas sida sedan blir de 7 på pappas sida men då har inte farbror A & faster S några barn ännu!! Så de kommer bli mer säkert så småningom..=)

Madeleine e så söt när hon går runt med sin läragåbil här hemma för ibland har hon alldeles för bråttom..=) Men hon är duktig på att gå med den iaf!! Ska lägga in bilder på madeleines sovrum som vi renoverat & inrett åt henne..=) Hon sover där inne nu & allt går bara bra, hör henne när hon vaknar varje morgon eftersom vi har babyvakt till henne!! Hon ser ju oxå alla hennes leksaker så man hör hur hon pratar därinne & skrattar när man e på väg för att ta upp henne på morgonen..=) !!

Här kommer lite bilder på hennes rum....

              

Så nu finns de lite smått & gott bilder på madeleine, hennes rum & när hon går med sin läragåbil!!

Puss & Kram

Onsdag 13/8-08

Halloj...=)

Va ett tag sedan man skrev men finns ju inte mkt tid för att sitta & skriva varje dag eftersom man måste ta hand om sitt lilla busfrö som hittar på saker hela tiden..=) Men bara kul att de händer saker med så att dem inte bara sitter helt stilla på golvet!! Försöker få ordniong på min blogg sida, men tur att man har en riktig vän som hjälper en med att fixa ordning för att när jag försökte gick allt åt skogen så nu fixar hon den när hon har tid eftersom hennes son e oxå ett busfrö!!

Idag har vi städat här hemma så fick jag i gång Frida med att städa oxå så vi har hållt varandra sällskap, kul att prata med ngn när man fixar här hemma..=) Skönt att få de gjort innan helgen oxå eftersom vi snart ska ha 1 års kalas!!

Vi köpte presenter till madeleine igår & hon kommer bli kanon tokig i dem, för hon älskar verkligen de som vi köpt till henne...=)

Nej nu ska jag vara social mot min underbara söta vän Frida!! Ska fixa ordning de sista med innan vi ska äta lunch!!

Ska uppdatera lite fort innan de är dags för dusch & laga middag, Madeleine tog sitt första steg idag för typ 2 minuter sedan & sedan börja hon gå med sin gåbil framför sig... Kan ju inte bli mer stolt nu när hon börjar gå snart kanske?!! Brukar ju komma ganska så fort när dem väl börjat..=)

Älskar dig min underbara dotter Madeleine & även pappa Robban såklart ni är de bästa som finns!!


Puss & Kram

Go kväll

Go kväll...

Denna dagen börja med att man blev väckt av att de ringde på dörren ca kl:7:15 så de va bara att stiga upp & öppna eftersom de va Charlotte som kom för att lämna Hakim som vi skulle passa till kl:16, såklart så vakna våran prinsessa efter att de ringt på dörren men hon somna om lite & vakna vid kl:8 så då fick hon en portion med gröt sedan va det fullt ös på barnen tills de va dags för oss att äta frukost...=) Då åt Hakim, pappa Robban, jag & madeleine fick ett mellanmål sedan va de dags för hennes vila för hon va kanon trött.

Vi har kollat på film tillsammans idag med Hakim under tiden madeleine sov för de har ju som sagt typ bara regnat denna dagen..=(  Vid lunch tid så lga jag lunch till barnen så dem fick ngt i magen sedan så börja pappa Robban med middagen som vi käka vid kl:16 sedan kom hakims mamma för att hämta honom så då fika vi efter att vi ätit. Madeleine har gått omkring här hemma idag fö fullt, jagat hakim hela tiden så nu sover hon så sött efter massa bus under dagen.

Telefonen ringde strax efter att besöket åkt hem de va farmor som ringde & skulle meddela att gammel mormor & gammel morfar ligger på sjukhus, kan säga man blev faktiskt lessen i ögat så de va bara att ringa till Robban eftersom han va & tvätta bilen & berätta de för honom & som läget e nu e det inte långt kvar alls för ngn av dem så man hoppar bara till när telefonen ringer nu!!

Nu ska vi bara kolla på tv & slappa innan de e dags att sova...=) Vi har skickat in en massa bilder idag på framkallning med & nu va är de dem sista sedan e alla framkallade allt från nyfödd till semestern i kroatien!!

Natti natti sov gott

Glöm inte dem som älskar en alltid bättre att tala om en gång för mkt än en gång för lite.. Vet aldrig när livet kan ta slut!!

Älskar min underbara familj & mina underbara vänner...=)

Puss & Kram

Söndag 10 augusti...

Go natt....

Ja egentligen ska man ju ligga & sova nu men kan bara inte somna så mkt som händer just nu runt omkring!! Kan börja med i fredags så va vi & shoppa i ullared en massa kläder till våran underbara dotter madeleine som fyller 1 år om exakt 14 dagar...=) Kan säga köpte även några va hennes födelsedags presenter där men ska även köpa några till. När vi shoppat klart så begav vi oss hemåt för att packa upp allt som vi inhandlat..=) Madeleine fick välling sedan la vi henne för hon va kanon trött när vi kom hemifrån shoppingen.

Igår lördag så va de bara att stiga upp ur sängen vid kl:06:30 för att piggna till innan Hakim skulle komma för att vi passa honom från kl:7-16 eftersom båda hans föräldrar jobbar denna helgen & varför inte ställa upp när dem frågar vänligt?! Vi satte oss i soffan & kolla på en pippi film sedan vakna min prinsessa kl:8 så då satt vi alla tre i soffan medans pappa Robban fick sovmorgon. Frida ringde så vi tjöta en stund sedan fick madeleine vila lite för sedan va de dags att gå ut & busa genom att åka rutschkana & gunga, sedan handla vi lite med till middagen som blev kycklinggratäng, mmm verkligen kanon gott!!  Har även bakat idag så vi kunde fika när Hakims mamma kom för att hämta honom, självklart fick hon middag med kan man behöva efter ett arbetspass...=)

Idag kommer även hakim samma tid som igår för vi ska passa honom & vi hoppas de blir kanon väder imorron så vi kan va ute & busa en massa, bra för barnen att få busa av sig för dem sover mkt bättre för den delen med!! Har planerat klart madeleines 1-års kalas med så nästa helg kommer ena hälften av släkt & kusiner, sedan den 22 augusti ska vi fira hennes fastrar som fyller 30 på samma dag som madeleine men vi firar dem på fredagen, dem tog hänsyn till att vi kanske ville ha kalas den 24. Näsat helg så e det svensexa & den helgen madeleine blir 1 år e det möhippa så snacka om att de e mkt som händer här nu...=) Helgen efter madeleines kalas så e de dags för bröllop då ska Peder & Eva vigas, kommer bli fint..=)

Känns inte som det är ngt mer jag vill skriva just nu, men kanske kommer in snart igen..=)



                                        
Philip & Madeleine..                       Madeleine...=)                           Semestern i Kroatien...=)


 Natti natti sov gott
Puss & Kram


Go kväll

Hejsan...

Nu har man vilat sig en stund på kvällen hade så ont i mitt huvud & va illamånde på de oxå inte alltid kul men va ska man göra?!! =)

När pappa Robban kom hem så vi middag tillsammans sedan så åkte vi ute för att handla lite eftersom de behövdes lite varor här hemma, vi hitta en del kläder med till madeleine våran underbara dotter som vi köpte efter som de va halva rea priset på rea priset...=) Blev en del vill jag lova hitta massa söta bodysar till henne för 9 kr så varför ska man inte slå till på de men de blir nog en del shopping i helgen med för då ska vi inhandla hennes present & en del kläder med för den delen...=)

Tänkte att nu ska jag kolla om de finns ngn bra film på tv:n & slappa lite med min underbara man innan de e dags att besöka sängen för att sova för de gör ju redan madeleine, hon e så söt när hon har somnat & ligger  å myser med sitt gosedjur som vi köpte till henne på semestern i kroatien.

Ha en bra kväll för de ska vi ha...=)

Puss & Kram

Tisdag 5/8


Go morron...=)

Idag vakna man redan kl:6 för att madeleine va lite lessen i ögat så mamma gick upp gjorde välling & så bytte vi blöjan för att sedan äta välling. Så nu ligger våran prinsessa igen på väg att somna men tror inte att hon somnar än, brukar ta tid innan hon somnar om ibland. Så idag fick vi iaf säga hejdå till pappa innan han gick iväg för att jobba, vilket vi oftast inte brukar för vi brukar sova när han går på morgonen...=)

Grattis Philip på din 11- månadersdag, önskar Madeleine & hennes föräldrar.

Vet inte riktigt va som händer idag de beror ju lite på om de ska regna hela dagen lr inte, men hoppas att de kanske håller upp så man kan hitta på ngt ute med Madeleine. Tror jag ska passa på att lägga mig en stund till så jag e pigg när prinsessan vaknar sedan för inte har jag sovit klart ännu...=)

Uppdaterar mer sedan...

Puss & Kram

Utmanad av min syster....=)

Jag blev utmanad av www.jennythoren.blogg.se

Regler:
Det du ska göra är att lista upp 8 sanningar om dig själv som du inte tror att dina läsare vet om. Vad det är för sanningar spelar ingen roll, huvudsaken är att den är sanna ;) Glöm inte att länka den/de som utmanade dig samt att meddela dem du utmanat (det är inte säkert de läser inlägget).

Efter du har gjort utmaningen utmanar du 5 personer (dock inte den som utmanade dig).

De åtta sanningarna:

1,  Älskar att laga mat.
2, Hatar oreda i mitt hem.
3, Mörkrädd när jag e hemma själv.
4, Hatar när disken står i diskhon.
5, Älskar min underbara dotter & man.
6, Kan ha dåligt morgonhumör.
7, Älskar att baka kanelbullar.
8, Rädd för att bli bortglömd.



Måndag 4/8

Go kväll...

Vi vakna vid kl:9 idag då så laga jag lite frukost till oss som vi åt tillsammans, hon äter ju 1 års gröten nu eftersom hon inte blir mätt på den gröten från 8 månader längre. Efter frukosten busa vi i Madeleines sovrum som e kanon fint nu efter att vi renoverat de, plus hon har alla sina leksaker därinne nu, märks att hon tycker om sitt rum som vi inrett m.m.

Idag har de vart en ganska så tråkig dag eftersom de regnat hela dagen... Men vi har busat en massa inomhus idag istället men våran prinsessa tog sina skor & skulle försöka få på sig dem, men hon märkte att de gick inte så bra då tog hon skorna & ställde vid ytterdörren & banka på dörren. Så vi tog oss faktiskt en skön promenad fast att de regna.

Ja nu e de bara 20 dagar kvar tills hon fyller 1 år, ska bli skoj att se hur hon reagerar när man sjunger.. ja må hon leva osv. Kan berätta när vi sjöng för hennes kusin i fredags så kolla hon runt på alla & såg fundersam ut tyckte de va lite konstigt att alla stod upp & sjöng samtidigt...=)

Hänt mkt de senaste därför man inte haft ork att uppdatera bloggen plus att man vart ganska trött de sista med. Kan bara säga att 2 människor har åkt in till sjukhuset på en & samma dag men den ena kom hem den andra ligger kvar dem hittar inte va som e fel överhuvudtaget sedan kom ett samtal igår kväll då den som hade kommit hem hade fått åka in igår så de e mkt som snurrar i huvudet nu vill jag lova!!

Vill tacka Fam Drotz/Savara för i lördags de va kul att ni kom & hälsa på oss, skönt att barnen lekte så fint ihop. Tack för att ni tyckte om maten de uppskattas verkligen, längtar tills vi träffas igen så barnen får busa av sig igen tillsammans.

Ska fixa lite här hemma imorron igen så, sedan tar vi nog en promenad om vädret tillåter de imorron vill säga inte så kul att de regnar hela tiden ju...=(

Nej om man skulle ta & lägga sig för resten av min underbara familj sover ju redan prinsessan somna vid kl:20 & pappa robban somna kl:21 så de känns som de e dags för mig  att besöka john blund med..=)

Tack för att ni finns i mitt liv jag kan inte bli lyckligare än med er i mitt liv ni e helt underbara älskar er mest i hela världen inget kan ta de ifrån oss....!!!!!


Madeleine med sin moster Jenny...=)   Så söta e dem



Här njuter man av solen på semester...


Här gosar Madeleine & Moster Jenny så gott i mosters säng...=)

Grattis Philip på din 11-månaderdag den 5/8 från lilla Madeleine, saknar dig ..=)

Puss & Kram

Fredag 1/8-08

Go kväll...

Idag så har de hänt mkt vill jag lova för de första så gick pappa robban in & jobba idag fast att han har semester så de va rätt tomt i sängen när man vakna runt kl:9 imorse...=) Så när vi väl vaknat så åt våran lilla prinsessa lite musligröt med päron-banan smak vilket hon tycker e smaskens..=)

Solat en massa idag får ju ta vara på de fina vädret fast att de känns som man ska flyta bort i denna värmen, men inte klaga när den sköna sommaren verkligen har hittat hit..=) Eftersom förra året regna de ju hela tiden men de klaga man ju inte på eftersom man va ena höggravid då va!! Så nu kan man bara njuta av solen vilket e kanon skönt.

Pratat med Frida 2ggr idag, sedan med broder, även med Karoline 2ggr. Men nu hoppas jag att Fam Drotz/Savara..=)

Våran underbara pappa robban kom hem runt kl:16:30 då va de bara att fixa sig i ordning så att man kunde åka iväg på barnkalas hos hans syster uppe i rannebergen. Så vi har nästan nyligen kommit hem därifrån så nu sussar våran prinsessa så gott efter allt bus med sina kusiner, men ballongerna va nog roligare än dem...hehehe..=)

Nu e de bara 23 dagar kvar innan våran prinsessa fyller 1 år & även pappa Robbans tvillingsystrar fyller 30 år på samma dag!! 

Har inte haft så mkt tid att updatera på bloggen eftersom våran prinsessa e så busig på dagarna & vi typ inte vart hemma så mkt för den delen heller!!

Ha de så bra...=)

P&K från oss