Onsdag 25 februari.

God förmiddag =)

Vi vakna redan kl:06 imorse för man hade en morgon pigg dotter som kom in så de va bara att gå upp byta blöja, fixa välling till henne, låta pappa sova tills klockan skulle ringa men han kom upp innan den ringde undra varför?! Jodå madeleine tyckte pappa skulle vakna eftersom hon va vaken =).
Sedan la vi oss & myste i vår säng men blev inte så lång varigt eftersom madeleine ville inte somna om så vi har vart uppe sedan kl:6 så hon åt lite lunch för en stund sedan & nu sover hon så gott i sin säng =).

Ska fixa lite här hemma idag sedan blir de att handla hem lite nödvändiga saker som kan behövas här hemma, ska även passa på att städa med eftersom imorron börjar man jobba igen efter madeleine vart hemma & varit sjukskriven pga hon hade öroninflammation fölr ett tag sedan så förra veckan va vi hos läkaren då hon inte mådde så bra de visade sig att hon hade fortfarande en infektion kvar i ena örat så nu har hon ätit antibiotika 1 vecka & mkt piggare vill jag lova så imorron blir de dagis för hennes del!!

Saknar min älskade sjukt mkt denna dagen, vet inte varför riktigt eftersom vi sågs ju imorse men kan vara för han e så underbar & snäll =). Han är verkligen den bästa som finns & en underbar pappa till vår underbara dotter Madeleine!! Älskar er så mkt så de finns inga ord för hur mkt jag älskar er <3.

Tänkte lägga in lite bilder på vårt busfrö med så de kommer in lite nya bilder på prinsessan!!



Mina älsklingar så underbara <3.



Här leker man med sitt kök som, tomten kom med =).

Vad händer hos er idag?

P&K

Tisdag 24 februari...

Go kväll...

Har inte haft någon tid att sitta vid datan de sisat så jag skriver bara ett snabbt inlägg eftersom de är en speciell dag!!

Grattis till vår underbara dotter Madeleine som är 1 ½ år idag, du förgyller vår hjärtan ska du veta vår älskade dotter, mamma & pappa älskar dig mest!

Hejsan...

Halloj...

Ja då va de ett tag sedan man skrev men inte haft någon större lust,ork eftersom nu har man börjat jobba igen sedan har de vart mkt med inskolning på dagis för madeleine. Vi har vart sjuka i omgångar om man säger så men nu så ska vår prinsessa till dagis på fredag igen & hoppas de går lika bra som de gjort de andra dagarna.

Nej jag kanske tar & uppdaterar mer senare ikväll om tiden finns vill säga.

Ha en bra kväll!!

Grattis Kicki på din 19-årsdag hoppas den blir fylld med massa fina presenter =).

Lägger in en bild på Madeleine med



Sin älskade gunghäst som vår prinsessa fick i julklapp av oss!!

Puss&Kram