Fredag 3 Juli

Go morgon.

Vakna redan kl:5 idag utav att väckarklockan ringde då pappa robban skulle upp ca 2 timmar senare vakna madeleine så nu är de fullt ös här hemma, men jag tvättar de sista nu & dammsugit lägenheten ska bara torka golven med sedan så e allt klart här!! Känner en som fyller år om 2 dagar respektive 3 dagar så de ska vi fira!!
Undra va man ska köpa till Robban när han fyller år men tror de blir den goa parfymen han fick i julklapp av mig & madeleine  =).

Inatt kunde man sova gott då de va svalt inne i sovrummet, men kan bero på att balkongdörrarna va öppna hela dagen plus sovrumsfönstret sedan fläkten på de högsta men kan säga ingen ide att ha täcke utan kör bara med påslakan. Känner av alla dessa graviditetshormoner som är i kroppen en stunden e man glad, pigg allt på topp sedsan känns de bara som man kan gråta för inget alls men så är de ju!! Någon mer som känner av att sitt/ sina barn är extra gnälliga i värmen & inte vill sova?! Madeleines humör går upp & ner hela tiden här hemma men man får ju ta situtionen som den är de är klart att de är jobbigt för dem i värmen de vet jag!!

Kom på en sak till på söndag den 5/7 så är de bara 1 månad kvar tills madeleine börjar på sitt nya dagis här där vi bor alltså vi har typ 3-4 minuter från dagis =), de tycker vi om!!
Snart åker vi iväg på semester de ska bli skönt att komma hemifrån faktiskt, hoppas de fina vädret bara vill hålla i sig med så vi kan njuta denna sommaren med av solen!!

Hoppas ni får en riktigt skön dag i de fina vädret & njuter av solen!!

Puss & Kram