Måndag 4 maj.

Hejsan.

Nu va de ett tag sedan man skrev igen men inte haft någon tid lr ork att uppdatera de sista. Madeleine har ju börjat vakna mellan kl:6-7 varje dag nu spelar ingen roll om hon har fått vara uppe lite extra på fredag lr lördag för hon kommer in till oss lika tidigt ändå. Men de är så gott när hon kommer in till oss för då kan man ligga & mysa i sängen en stund innan man går upp & dagen fylls med massa bus, lek.

Igår så va vi ute på en lång promenad de va skönt, men innan lång promenaden så gick pappa robban ut med madeleine så att jag kunde ta mig ett bad eftersom jag hade lite ont i ryggen legat konstigt under natten tror jag, men de va gott med ett bad iaf i lugn & ro inte så ofta man får bada i fred annars för madeleine vill ju gärna dyka i när man sitter där. Men efter jag va klar med mitt bad så blev de att göra sig i ordning sedan gick jag ut till mina älsklingar så bar de iväg på en riktig skön härlig söndagspromenad på ca 1-1½ mil för vi va ute över 2 timmar & gick, kan säga vi tog de ganska lugnt när vi gick då för de fanns massa att kolla på under tiden vi gick, madeleine somnade så hon slapp att gå i alla uppförs backar =).

Idag ska jag fixa här hemma lite men ska även hinna med en promenad idag med men inte lika lång då, tänkte vi kunde gunga med men får se va vädret tillåter idag för jag vill ju att solen ska komma igen saknat den, men som sagt annars blir de iaf en promenad. Funderar redan på va jag ska laga för middag idag, madeleine har ju sin lunch klar eftersom de blev mat över igår så får hon äta de till lunch idag så ska jag laga ngt gott till middag sedan.

Imorron fyller Isabel 29 år, sedan är de ju inte långt kvar tills jag fyller 29 år heller för den delen skiljer ju bara 2 dagar på oss =). Har något kul att berätta men kommer hålla de för mig sj ett tag till men får se kanske skriver om de i kväll om tiden finns, Frida du vet va jag menar men jag väntar tills du ska fixa en sak åt mig så om du har tid gör de så fort som möjligt ;). Nej nu ska jag dra mig måste som sagt sätta igång att fixa här hemma innan de blir dags att fixa lunchen åt madeleine för hon ska äta den runt kl:11 som de gör på dagis, vill hålla de tiderna som dem har på dagis nämligen.

Kom på en sista sak innan jag ska dra mig & de är att madeleine har äntligen fått plats på vårt dagis här vi bor så nu kommer jag slippa den extra resvägen för att hämta henne efter jag slutat mitt jobb så skönt kan jag lova =), men får stå ut ett tag till med att ha den extra resvägen iaf.

Puss & Kram