Tisdag 17 november

Hejsan...

Dags för lite uppdatering kanske va ett bra tag sedan man skrev men de har vart fullt upp den sista tiden.

Ett stort grattis till stora syster idag som fyller 35 år, hoppas att din dag blir lika bra som den va i lördags när vi firade dig!!

Nu börjar de allt att närma sig förlossningen med storm steg vill jag lova, längtar så mycket att de inte går att beskriva med ord efter bebisen, men som sagt snart e bebisen här iaf hoppas att allt bara går bra så man kan njuta av tiden!! Här har de vart så mkt de sista så man han inte hunnit med allt som man vill ha gjort om jag säger så, vi har vart på 30-års kalas, 35-års kalas & nu denna helgen bär de iväg igen på 25-års kalas men bara om inte bebisen bestämmer sig för att vilja komma!! Men nu är även presenten fixad till helgen så skönt att ha de gjort så slipper man va ute i sista sekunden.

De är 2 veckan som Madeleine e hemma från dagis då hon åkt på ngn förkylning som inte vill ge med sig riktig så nu har hon  hostat riktigt illa sedan förra fredagen, fast vi va hos läkarn i lördags efter kalaset men alla prover va bra som dem tog, men i söndags så vakna hon med 39 graders feber så nu har hon haft feber sedan i söndags som inte riktigt vill gå ner så idag har vi fått tid kl: 14 hos läkaren så de ska se va de kan vara för ngt, sedan ska hon antagligen få ngt för sin hemska hosta med för varje gång hon hostar så skriker hon för att de gör så ont, har prövat receptfri hostmedicin men de hjälper bara för stunden på henne. Har även lovat Madeleine att vi ska köpa glass efter vi vart hos läkaren för hon vill inte äta ngt speciellt, knappt dricka heller för den delen så därför tyckte dem att vi skulle komma till läkaren idag med!!

Funderar även på va jag ska laga för middag men har inte kommit på vad ännu, så är de ngn som har förslag på va man kan laga?!
Känns som man skulle behöva ha mer kraft & ork för att klara av denna dagen vill jag lova, men kan ju bero på att vi har inte sovit en hel natt sedan Madeleine fick denna hostan!!

Ha en underbar dag allihopa för nu ska jag fixa lite här hemma innan vi ska klä på oss & gå iväg till läkaren!!

Puss & Kram