Äntligen Fredag.

Go morron...

Har inte haft någon tid att uppdatera direkt men tänkte att de ska jag allt göra nu medans tiden & orken finns idag, Madeleine ska till dagis idag 30 minuter tidigare ska jag lämna henne för dem ska gå på någon teater så då ska min älskade dotter få följa med, de har ju plockat ut vissa barn som ska få gå!! Denna veckan har de vart fullt upp nästan varje dag om jag säger så, känner mig mer trött nu men kanske inte så konstigt heller är ju som sagt bara 8 veckor kvar nu =).

Idag vaknade vi runt kl:6 så då blev de att gå upp fixa allt som ska göras under morgonen, så nu snart blir de på med kläder för både mig & Madeleine, sedan ska jag lämna in ett papper till försäkringskassan sedan kommer de bli en väldigt lugn förmiddag kan jag lova er. Ska ta hand om tvätten sedan kommer jag nog att tvätta de sista så slipper man ha de under helgen för de är inget vidare kul alls att ha massa tvätt när man e ledig med familjen!!

Vill bara säga tack till min underbar vän & hennes pojkvän som va på besök igår de va kanon kul att ses igen hoppas de blir snart igen, alltid lika roligt med dessa 2 underbara människor kan jag lova =). Va gott med äpplepaj med vaniljsås igår med för den delen ;).
Ett stort Grattis till min svärmor som fyllde år i början av veckan!!
Funderar på att ta mig i kragen & lägga in lite nya bilder med som man lovat så länge nu men de kommer in några idag iaf men nu måste jag sätta fart så vi hinner i tid till dagis!!

Puss & Kram