Äntligen Fredag 21 augusti.

Go morron.

Kan börja med att igår va en ganska lugn dag medans madeleine va på dagis, men efter jag hämtat henne blev de fullt ös här hemma då hon bara hitta på massa bus hela tiden =). Men när pappa Robban kom hem så åt han lite då vi redan hade ätit för att vi skulle inhandla de sista till Madeleines kalas som vi ska ha imorron 22 augusti!! Känns skönt nu när allt e klart så slipper man fixa de idag!!

Idag så blir de att plocka lite här hemma efter jag lämnat Madeleine på dagis, tvätta en maskin med tvätt, plocka ur diskmaskinen så att man plocka in den lilla smutsiga disk vi har. Ska försöka hinna med att slå in Madeleines födelsedags presenter med som hon ska få från oss, bilder kommer från kalaset kommer kanske upp på söndag =).

Ska laga middag med de får bli Madeleines favorit rätt idag spaghetti med köttfärssås =).

Bebisen mår bara bra i magen den sparkar som bara den, har gjort de under hela natten =), just nu så sover den nog för de är ganska lugnt i magen!! Längtar verkligen tills bebisen kommer nu, men som sagt bara ett par månader kvar till vi får se vårt underverk =).

Nej nu ska jag sätta fart då vi ska gå till dagis men har lite att göra innan vi ska gå som tex.. byta blöja på madeleine, ta på henne kläder & borsta tänderna.

Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback