Måndag 31 augusti.

Go eftermiddag.

Kan börja med att sammanfatta fredag-söndag då jag inte haft tid att skriva blogg på dessa dagar.
I fredags så vakna vi runt kl:07:30 så de blev fixa frukost för att sedan klä Madeleine till dagis då hon skulle ha kalas där, efter 1 timma ringde dem från dagis & sa att hon va magsjuk så de va bara att hämta hem prinsessan från dagis, men inte hade hon magsjuka, för hon bajsade inget mer på hela dagen överhuvudtaget!! När Madeleine hade magsjuka sist så bajsa hon konstant flera ggr om dagen, men visst hon va lös i magen för att hon fått sina sista tänder i munnen!! När pappa Robban kom hem så blev de att åka för att månadshandla hem massa mat, blöjor m.m. På kvällen hade vi en riktigt myskväll med lite godis, frukt m.m.

Lördagen vaknade jag av att Madeleine kom in till oss kl:05:40 hon ville inte somna om så vi gick upp så att pappa fick sovmorgon, kan lova att man va inte allt för pigg men va ska man göra?! Vi satte oss i soffan kolla lite på bolibompa sedan fixade vi frukost till oss. Hann hänga tvätt med under tiden pappa Robban sov satte igång en maskin som jag hängde upp efter han vaknat. Sedan vid kl:11 va de dags för Madeleine att sova lite då hon verkligen va kanon trött, så vi gick in till vår säng & vi båda somna rätt fort enligt pappa Robban sedan vakna vi runt kl:13 så då började jag att fixa vår middag vi skulle ha, sedan bakade jag en äpplepaj med som efterrätt de va gott med massa vaniljsås =). På eftermiddagen bar de iväg till pappa Robbans kusin för att hälsa på dem, alltid lika trevligt att träffas, sedan kom ju även farbror A & faster S dit på besök så ville pappa Robbans kusin att vi skulle stanna en stund till så då fick vi betala parkering en stund till men de gör ju inget!! När vi va på väg hem så va de en liten tjej som ville somna men jag höll henne vaken, annars hade hon fått massa energi tills vi kommit hem.

Söndagen så fick jag sovmorgon till kl:10:15 de va riktigt skönt vill jag lova =), inte ens hört varken robban lr madeleine under morgonen utan sovit jättegott =). Bestämde oss för att byta kläderna som va för små till Madeleine som hon fick när hon fyllde 2 år, sedan passa vi på att handla doppresenten tills nu på lördag, så slipper man de i veckan lr på fredag!! Kan säga vi har alltid sagt att vi ska börja shoppa julklappar tidigt men aldrig blivit så men igår så blev de av för första gången iaf eftersom Toy`S´rus hade lagerutförsäljning på massa leksaker så nu är de mesta avklarat men de kommer bli några till =). Skönt att ha de gjort då man inte vet om man kommer gå över tiden på graviditeten lr inte!! På kvällen va de bara lugnt här hemma med bus & stoj som vanligt!!

Idag vakna vi kl:07:30 kändes skönt då Madeleine kom in till oss vid kl:03 inatt men så mysigt när hon kommer fast att hon sparkar endel i sömnen. Idag har hon vart ledig från dagis men imorron ska hon dit igen, sedan har de inte hänt så mkt mer än att vi sovit en stund tills ngn j*vla försäljare ringde men orka svara jämt när dem ringer!! Ska börja med vår middag om en stund men funderar på om jag ska koka makaroner till Madeleine istället eftersom hon inte vill äta potatis så mkt.

Ne återkommer ikväll finns en som vill byta blöja så de ska vi göra nu!!

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback