Fredag 12 juni.

Halloj...

Ska börja med att säga Grattis till Alexandra på din 6-årsdag idag, sedan har ju även min älskade syster Jenny fyllt 21 år den 10 juni. Grattis till Kicki idag med som tar studenten, hoppas du får en riktigt bra dag fast vädret!!

Har inte haft så mkt tid lr ork till att uppdatera bloggen men kan ju bero på att man vart väldigt trött men sådant hör ju till en graviditet =). Men nu är jag lite piggare så ska försöka hinna blogga en gång om dagen om de bara finns tid,  kan börja med att våran underbara dotter börjar få mer tänder de, kliar i hennes mun sedan märker man de på alla blöjor som man bytt under denna dagen, tycker synd om henne som bara den!! Har fått i henne lite att äta nu iaf vill inte ha så mkt men lite får man ju nöja sig med allt.

De senaste dagarna så har man känt hur bebisen i magen håller på de e så mysigt att man kan känna en spark lite då & då =). Madeleine ska varje morgon & kväll pussa på magen sedan klappar hon den med så säger sötnosen bebis nana mamma, så när hon sagt de så går hon till pappa robban å säger pappa tyst bebi nana =).

Idag har vart en riktig mysdag hemma med madeleine eftersom de bara regnar men när pappa robban kommit hem ska vi iväg för att inhandla moster Jennys födelsedags present, men har kunnat göra de under dagen men inte haft någon lust direkt att gå ut, men nu ska den handlas iaf så vi får hoppas på att hon kommer bli kanon nöjd med den iaf!!

Ikväll så kommer den att bestå av massa mys med familjen eftersom vi brukar äta extra gott så att man får känna av helgen tillsammans, imorron blir de att åka till syster & jim för att fira henne samtidigt att se hur fint dem fått sedan flytta till sin lägenhet =).

Ne nu ska jag kolla dotterns blöja tror de luktar lite blä i den....

Ha en underbra helg allihopa!!

Puss& Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback