Måndag 22 juni.

Go morron.

Idag vakna vi redan innan kl:7 men de gör ju inget för vi har haft en riktigt mysig morgon med massa mys i sängen innan vi gick upp för att göra frukost =). Vår midsommar va kanon bra, alla barnen kunde vara ute & leka hela tiden vilket dem tyckte va roligt ett plus va nog att alla barnen sov gott efter dem vart ute & lekt såpass mkt iaf. Vi va ju hemma hos Madeleines faster Veronica på midsommar i Lilla Edet, massa go mat blev de med de hade grillat massa kött, korvar sedan till detta blev de sallad, potatissallad & bröd men så gott de va kan jag lova =).

På midsommardagen blev de en lugn dag med bus, mys & bara vara hemma för de kan behövas ibland när de vart mkt omkring en ett tag med massa födelsedagar & kalas!! Vi va bara ute med madeleine på dagen en bra stund så att hon fick leka av sig sedan fixade vi lite go middag som efterrätt blev de ju jordgubbar mmm de e så gott!!
Igår va ju de söndag då så tvätta jag en massa kläder för att sedan hänga på tork sedan blev de middag, ett besök hos farbror Antonio, faster Sanja under eftermiddagen för att säga hejdå innan dem ska åka på semester till kroatien, madeleines farmor & farfar är ju redan i kroatien dem kom fram igår & resan tog dem bara 24 timmar så nu är de borta i 1 månad. Vi ska ju snart på semester själva med de ska bli så gott att komma henifrån lite, börjar faktiskt att längta men som sagt bara denna helgen hemma sedan dags att börja packa innan vi ska åka =).

Hmm de som händer idag är väl att hänga resten av tvätten som jag ska tvätta, ut med madeleine så hon får leka av sig & bli riktigt trött, fixa middag tills pappa Robban slutar jobbet. Nu är de bara 2 dagar kvar längtar så otroligt mkt =). Hoppas alla ni andra haft en underbara midsommar.

Nej nu ska jag inte babbla mer, för de finns ngn som ropar på mig nu så måste kila vidare =)

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback