Tisdag 31 mars.

Go eftermiddag.

Tänkte dra kort va vi gjort i helgen eftersom den vart helt underbar =). I lördags när vi vakna vid kl:7 så gick vi upp för att fixa frukost till familjen eftersom vi skulle iväg & handla, som sagt vi käkade frukost sedan gjorde vi oss i ordning för att åka till affären. När vi väl kom fram till affären så gick de kanon att handla vår mat för hela månaden & madeleine va så snäll hela tiden i affären, satt fint i kundvagnen behövde inte säga till henne om nght fast att hon gärna ville försöka pilla på allt man gick förbi =). Efter vi handlat maten blev de en tur in till Ö&B för vi skulle ha ngt där inne va de nu va kommer inte ihåg,men vi köpte ett par gummistövlar därinne till madeleine iaf.

Vi forsatte vår shopping till Bäckebol där gick vi in på coop för vi skulle köpa skor till madeleine vilket blev 2 par fina skor, ett par svarta som hon kan ha på dagis sedan ett par rosa, vita med hello kitty såklart =). Hitta även en likadan hund som hon alltid har med sig överallt vart vi än ska så en sådan fick hon så när man ska tvätta den ena så kan hon ha den andra under tiden!! Hon sa hela tiden tack tack när hon fick hunden av oss, sedan käkade vi ute på deras restaurang med så sedan bar de hemåt för att packa upp allt vi handlat & dags för vår prinsessa att sova en kort stunde med innan vi skulle göra våfflor som hon bara älskade när vi gjorde, sedan blev de en promenad på eftermiddag/kvällen de va så skönt väder ute ju!!

Söndagen börja med att man vakna vid halv sju lr halv åtta fast pappa robban tog henne så att jag kunde få sova lite men som sagt de kunde jag inte för jag hörde dem busa hela tiden så efter en stund gick jag upp för att göra dem sällskap sedan kom vi överrens att vi skulle promenera för att de va gott väder ute så de blev en promenad till kyrkogården egentligen va de tänkt att vi skulle gå till farmor & farfar men dem skulle till kungsmässan så de blev som sagt en promenad till kyrkogården för att kolla till graven, sedan gick vi hemåt för att börja med maten som vi skulle ha till middag. Sedan kom farmor & farfar hit för att hälsa på & dem hade köpt en klänning till madeleine som hon ska ha ngn dag på sig här snart men inte till dagis då den e vit med svarta prickar ska ta ett kort på den som jag kan lägga in!!

Igår va de ju måndag då madeleine på dagis allt hade gått bra på dagis för henne ätit bra m.m. så när jag hämta henne efter jobbet så blev hon så glad kom springades & ropa mamma så fick man en stor kram av henne. När vi kom hem fixade jag middag men hon ville inte äta, kan bero på att mellanmålet på dagis e ju vid kl:14:30. Sedan bestod kvällen med massa mys bara!!

Idag e man ledig de har vart så skönt, madeleine e hemma med mig idag & vi har vart ute en stund på förmiddagen sedan blev de lunch & vila för oss båda, så snart dags att börja med middagen här så vi får ätit lite efter vilan =), sedan blir de ut igen för att leka med madeleine måste ju till affären med en snabbis finns ju ngt man kanske vill ha hehehe =)!!

Ha en underbar dag denna sista dag på denna månaden!!

Puss & Kram  från oss....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback