Tisdag 31 mars.

Go eftermiddag.

Tänkte dra kort va vi gjort i helgen eftersom den vart helt underbar =). I lördags när vi vakna vid kl:7 så gick vi upp för att fixa frukost till familjen eftersom vi skulle iväg & handla, som sagt vi käkade frukost sedan gjorde vi oss i ordning för att åka till affären. När vi väl kom fram till affären så gick de kanon att handla vår mat för hela månaden & madeleine va så snäll hela tiden i affären, satt fint i kundvagnen behövde inte säga till henne om nght fast att hon gärna ville försöka pilla på allt man gick förbi =). Efter vi handlat maten blev de en tur in till Ö&B för vi skulle ha ngt där inne va de nu va kommer inte ihåg,men vi köpte ett par gummistövlar därinne till madeleine iaf.

Vi forsatte vår shopping till Bäckebol där gick vi in på coop för vi skulle köpa skor till madeleine vilket blev 2 par fina skor, ett par svarta som hon kan ha på dagis sedan ett par rosa, vita med hello kitty såklart =). Hitta även en likadan hund som hon alltid har med sig överallt vart vi än ska så en sådan fick hon så när man ska tvätta den ena så kan hon ha den andra under tiden!! Hon sa hela tiden tack tack när hon fick hunden av oss, sedan käkade vi ute på deras restaurang med så sedan bar de hemåt för att packa upp allt vi handlat & dags för vår prinsessa att sova en kort stunde med innan vi skulle göra våfflor som hon bara älskade när vi gjorde, sedan blev de en promenad på eftermiddag/kvällen de va så skönt väder ute ju!!

Söndagen börja med att man vakna vid halv sju lr halv åtta fast pappa robban tog henne så att jag kunde få sova lite men som sagt de kunde jag inte för jag hörde dem busa hela tiden så efter en stund gick jag upp för att göra dem sällskap sedan kom vi överrens att vi skulle promenera för att de va gott väder ute så de blev en promenad till kyrkogården egentligen va de tänkt att vi skulle gå till farmor & farfar men dem skulle till kungsmässan så de blev som sagt en promenad till kyrkogården för att kolla till graven, sedan gick vi hemåt för att börja med maten som vi skulle ha till middag. Sedan kom farmor & farfar hit för att hälsa på & dem hade köpt en klänning till madeleine som hon ska ha ngn dag på sig här snart men inte till dagis då den e vit med svarta prickar ska ta ett kort på den som jag kan lägga in!!

Igår va de ju måndag då madeleine på dagis allt hade gått bra på dagis för henne ätit bra m.m. så när jag hämta henne efter jobbet så blev hon så glad kom springades & ropa mamma så fick man en stor kram av henne. När vi kom hem fixade jag middag men hon ville inte äta, kan bero på att mellanmålet på dagis e ju vid kl:14:30. Sedan bestod kvällen med massa mys bara!!

Idag e man ledig de har vart så skönt, madeleine e hemma med mig idag & vi har vart ute en stund på förmiddagen sedan blev de lunch & vila för oss båda, så snart dags att börja med middagen här så vi får ätit lite efter vilan =), sedan blir de ut igen för att leka med madeleine måste ju till affären med en snabbis finns ju ngt man kanske vill ha hehehe =)!!

Ha en underbar dag denna sista dag på denna månaden!!

Puss & Kram  från oss....

Fredag 27 mars.

Go kväll....

Idag vakna madeleine redan vid kl:06:30 men hon kom in till oss för att mysa en stund innan de va dags att gå upp för att ta en överfull blöja med kiss & sedan hade hon lyckats bajsa med, efter blöjbytet blev de frukost för oss iaf efter pappa robban åkt till jobbet.

Vi har storstädat här hemma idag,dammat,dammsugit & torkat golven överallt & sedan har vi tvättat massa kläder så de finns massa rent till oss alla, fixat lunch till oss efter vi ätit så va de dags för madeleine att vila för hon va helt slut, sov i ca 2 ½ timma så då passa jag på att vila mig med =).

Fixade vår middag med sedan blev de bad för busfröken att bada då de fanns mat i hela ansiktet & lite i håret, tyckte de va lika bra eftersom vi har vart på 60-års kalas ikväll. Blev stressigt ett tag då pappa robban ringde mitt upp i allt medans jag fixade ordning madeleine sedan va de ju dags att fixa sig själv med vilket blev stress kände jag!!

När vi va hemma hos mina svärföräldrar idag på kalaset så va ju en del av madeleines kusiner där, de va fullt ös hela tiden på alla barn massa skratt, gapande, skrik & tillslut men inte sist så börja de ena gråta sedan avlöste alla varandra med att gråta. Madeleine säger allt ifrån om de är något hon inte tycker om för då kan hon slå tillbaka, men självklart så säger vi till henne att man inte får göra så!! Hade trevligt iaf så nu ska jag njuta av att få vara hemma i lugnet kom ju hem för ca 1 timma sedan, har hunnit med att få madeleine i säng, efter blöjbyte,på med pyjamas, välling & borstat tänderna, man kan ju säga att hon va helt slut när vi kom hem!!
Hon sover så sött & gott i sin säng nu =).

Ha en underbar fortsatt kväll för de ska vi ha innan man ska krypa ner & sova gott!!

P&K

Onsdag 25 mars.

God morgon.

Idag är ingen vanlig dag för de är min brordotters Sarahs & min svärfars födelsedag grattis  till er  båda & hoppas er dag blir underbar med massa gott =).

Inatt har man sovit kanon gott efter att man jobbade kväll igår, madeleine kom redan in vid kl:06:30 för då va hon pigg & ville ha vår uppmärksamhet de fick hon med för när pappa robban gick upp gissa vem som följde med som en liten svans jodå de va självklart madeleine så mamma fick dra sig lite innan de va dags att klivca upp ur den goa varma sängen men va gör de?! Inget för hon är så underbar vår dotter,

De hade gått kanon bra på dagis fast att hon har vart hemma & varit sjuk, ätit, sovit & lekt bra med dem andra barnen, blir så glad när de funkar =). Sedan tog dem dagis kort igår så nu väntar man ivrigt på att få se dem men de kommer ju ta en tid de vet man ju själv när man tog kort i skolan hur lång tid de kunde ta innan dem kom.

Snart dags att göra sig klar för att gå till dagis igen för madeleine vilket är roligt att hon får busa med andra barn & göra av med massa energi kan lova de behövs hon e ju lik mig när jag va liten energi till max om man säger så hehe =).
Idag ska man träna oxå de ska bli skönt snart e mitt mål nått ju om man säger så!!

Våffeldagen e de ju med idag men hinner ju inte göra några våfflor till familjen här idag så vi får väl ta de till helgen men tror dem kommer att få på dagis någon våffla iaf =). Längtar tills torsdag eftermiddag de kommer bli så skönt vill jag lova!!

Nej nu ska jag umgås med min dotter en stund innan vi ska ge oss av till dagis, vi ska busa & mysa massa innan de är dags för dagis.

Ha en underbar dag i solen & njut medans den är framme  =).

Puss & Kram

Måndag 23 mars.


Hejsan.

Snart en månad sedan man skrev men man hinner inte skriva varje dag känner jag, för de händer ju mycket annat runt omkring en just nu med jobb, dagis & sedan när man kommit hem från jobbet vill man ju umgås så mycket med sin familj, för dem kommer faktiskt i första hand kan jag säga!!

Hänt mycket sedan man skrev sist vår underbara dotter har nu varit hemma från dagis precis 1 vecka då hon åkt på öroninflammation för 3 gången på 8 veckor vilket inte vart så roligt när hon haft ont, feber. Men nu är hon frisk igen & de bara lyser massa bus i hennes fina ögon =).

Idag skiner ju solen ute & de är skönt att den tittar fram kan ju behövas efter en lång mörk tid, man känner sig så mycket piggare när solen skiner & de blir lite varmare ute nu. Tror de är vårkänslor man känner i hela sin kropp för man är så glad & pigg =).

Ska starx försöka få lilla madeleine att sova en stund för vi ska gå ut efter hon vaknat sedan, tänkte de blir garanterat sandlådan sedan att gunga med för de älskar hon verkligen men tänkte hinna med en underbar promenad med funderar på om vi ska till parken lr om vi ska ta en härlig skogspromenad får som sagt se vilket av detta de kommer att bli.

Imorron ska madeleine till dagis igen ska lämna henne vid kl:09:30 redan för dem ska fotografers imorron sa dem innan när jag ringde för att säga att hon skulle komma, så imorron får de bli ngn fin klänning på fixa håret hehe =). Vill bara se korten när dem väl kommer så man kan ge till dem som vill ha =), ska nog inte vara några problem.

Nej nu ska vi fixa lunch sedan dags att sova för busfrö madeleine ett kort tag =).

Ha en underbara dag för de ska vi ha!!

P&K