Onsdag 15 april.

God kväll..

Idag ringde min kl:04:30 gissa vem som snozade, men de va gott att snoza den en stund sedan va de bara dags att gå upp för att göra sig klar sagt & gjort!! Men strax innan jag skulle gå iväg till spårvagnen då vakna vår underbara dotter så jag myste en stund med henne innan de va dags att gå sedan la jag henne brevid pappa i sängen så dem kunde mysa innan dem skulle upp & fixa sig innan dagis. Men jag skicka ett sms innan jag gick in på jobbet & frågade om hon hade somnat om, nej hon hade gått upp & börjat leka med sina leksaker istället =).

Jag kompade ut tidigare från jobbet för att jag skulle hämta madeleine från dagis sedan skulle vi till Bvc för hennes 1½ års-kontroll, vet va ett tag sedan hon blev 1½ år men inte fått ngn tid innan idag, som sagt läkaren kollade på henne sedan fick hon visa va hon kunde plus dem fråga ju mig med för allt kan ju barnen inte svara på, men allt är bra med vår underbara dotter växer & frodas som hon ska följer allt kanon bra!!
Stackarn fick ju sin vaccination med hon blev så ledsen de gjorde så ont i mig när hon grät, så jag krama om henne så mkt jag bara kunde så sluta hon att gråta helt tvärt =). Efter Bvc så gick vi hem för att fixa vår middag de blev gott kan jag lova, sedan busa vi en stund innan de va dags att varva ner för att komma till ro innan de va dags för madeleine att nana kudden, men innan de så blev de välling & tandborstning vilket hon tycker om så mkt!!

Vår prinsessa somna runt kl:20 så nu sitter jag här & väntar på att pappa Robban ska komma hem så vi kan mysa i soffan innan jag ska lägga mig ska ju upp lika tidigt imorron som idag, nu ska jag bara njuta av kvällen & kolla på tv:n!!

Ha en underbar kväll allihopa!!

P&K

Annandagpåsk 13 april.

Go kväll.

Idag vakna vi redan innan kl:7 på morgonen av att Madeleine va så busig & pigg så vi gick upp för att fixa frukost till hela familjen, efter frukost va de dags att göra sig i ordning för att åka ut på vår underbara utflykt. Som sagt vart på utflykt  ute i Tuve vid 4h- gården vilket Madeleine uppskattade att kolla på alla djuren dem hade hon va inte rädd de minsta utan skulle fram & försöka klappa allt som gick om man säger så, vi hade ju 2 underbara vänner med oss oxå på våran lilla utflykt =). Efter vi gått runt på 4h- gården satte vi oss för att fika lite innan de va dags att bege sig till jobbet, börja ju vid kl:13:30 till kl:21:15 men min underbara familj körde mig & gissa vem som slockna på mindre än 2 sekunder i bilen jodå våran underbara dotter va helt slut ju!!

Just nu sitter jag på jobbet & väntar på att klockan ska gå men verkar som den går väldigt sakta idag men kan vara bara för man vill hem & mysa med familjen =). Glömde kameran hemma så de blev inga direkt kort på några djur denna gången men ska ta nästa gång men då bär de ju av till Borås djurpark för de kan vara mer roligt för Madeleine & oss andra med för den delen finns ju en massa djur där som hon kan klappa.

Saknar min man & dotter något fruktansvärt nu, men får ju se dem om ett tag iaf =) dem skulle hämta mig idag lova dem så jag kommer hem lite fortare än annars!!

Vill bara säga tack till en underbar förmiddag med min familj & vännerna som va med =)!!

Hoppas alla haft en underbar Påsk & kväll idag!!

Puss & Kram

Påskdagen 12 april.

Go kväll.

Som sagt så hade jag inte någon tid till att skriva igår för vi va i Borås hemma hos mina föräldrar & firade påskafton. Vi begav oss hemifrån strax innan kl:11 igår sedan blev de 3 besök på olika kyrkogårdar men känns ändå skönt att vart där & satt blommor för saknar dem så mkt. Vi kom väl till min mamma, pappa vid kl:13:15 tror jag att klockan va så då drack vi kaffe på altanen av njöt solen med en stund. Tack mamma för all god mat, va så mysigt som bara den vill även tacka för påskägget som Madeleine fick av er. Efter maten igår gick vi på en underbar promenad & Madeleine somnade så gott i vagnen sov nog 1 timma iaf. Kom hem runt 23 igår de va skönt, prinsessan somnade med en gång när vi kom hem, vi kollade på tv:n en stund innan de va dags att nana kudden för oss med.

Idag så vakna prinsessan & pappa Robban vid kl:8:15 men jag sov så gott, dem lät mig sova en stund väckte mig sedan när dem hade gjort en underbar frukost till oss =). När vi va klara med frukosten satte vi oss ute en stund på balkongen, sedan fixade vi oss i ordning för att åka för att hälsa på farmor,farfar en stund men när vi väl kom fram till dem så va de ingen som svarade när pappa robban ringde så då såg vi robbans moster som tala om att pappa Robbans syster hade åkt in till förlossningen för 2:a gången så där hade vi förklaringen till varför farmor inte svara!!
Farfar va ute på promenad men kom efter vi tjötat en stund med pappa robbans moster, så vi kunde iaf hälsa på farfar som bjöd oss på massa mat, fika. Vi gick runt kl:15 för då va de en liten tjej som va så trött, men kom på att vi skulle lämna påskäggen till hennes kusiner som inte fått dem ännu så de gjorde pappa Robban medans vi vänta utanför, Madeleine somna i vagnen. När robban va där uppe så hade nikola precis pratat med robbans mamma i mobilen & hon trodde bebisen skulle komma innan kl:16 vilket hon hade rätt i för kl:15:52 föddes lilla Valentina till världen 49 cm lång & vägde hela 3400 gram!!
Så nu har madeleine fått en till liten kusin =), men Amanda är ju redan 6 månader tycker tiden bara rusat i väg men nu finns de ju en liten till att gosa med =).

Nej nu ska jag passa på att mysa i soffan med min älskade man, vår underbara dotter somnade runt kl:20 idag.

Hoppas alla haft en lika underbar Påsk som oss, ha en underbar kväll med!!

Kramar från oss

Långfredag 10 april.

God Kväll.

Idag vakna jag av att klockan ringde vid halv fem på morgonen så då gick jag upp för att göra mig klar inför jobbet, resten av min lilla familj låg & sov så gott kan jag lova. Runt tjugo över fem gick jag hemifrån för att gå till bussen som gick vid kl:05:36 men den kom som vanligt inte i tid, men jag hann ju till jobbet i tid iaf =).

Denna dagen har som sagt vart lång, jobbade till kl:14:30 blev hämtad av min underbara familj sedan begav  vi  oss till backaplan för att handla påskägg, lite kläder till Madeleine då hon inte äter godis så hon ska få en fin klänning av oss sedan har hon fått 2 påskägg dem fick hon av faster,farbror,kusinerna & farfar, farmor!!
Hälsat på faster med familj i Lilla Edet med för vi lämna deras påskägg till barnen där, Madeleine fick kläder av dem & pussel.

När vi ko hem ikväll så bada Madeleine innan de va dags för vällingen sist men inte minst va de dags för att borsta tänderna med =). Nu ska jag bara njuta av att koppla av innan vi ska nana kudden, måste ju vara utvilad tills imorron ska ju bort på Påskafton!!

Kommer kanske uppdatera imorron om jag orkar annars får de bli på söndagen istället.

Glad Påsk på er allihopa!!

Puss & Kram


Onsdag 8 april.

God kväll.

Idag va man uppe innan tuppen klockan ringde vid 04:30 så de va bara att försöka orka sig upp den varma goa sängen fast man inte ville alls, men ska man jobba så får man komma upp så tidigt för att åka runt kl:05:40 ungefär. Ringde hem efter kl:6 på morgonen då hade iaf pappa Robban kommit upp men vår underbara dotter sov fortfarande så han hade väckt henne kl:06:45 för de va dags att vakna till liv innan dem skulle åka till dagis, allt hade gått bra att när pappa Robban lämna henne.

Min dag har vart bra men kan lova fullt upp på jobbet hela tiden, men skönt att de finns ngt att göra men kan vara skönt att hinna med en kaffe lr frukt mellan allt spring men nej de hinner man ju inte!! Efter jobbet så begav jag mig hemåt för att hämta Madeleine på dagis, när jag kom in på dagis så kom ingen springandes Madeleine så jag tog av mig skor & jacka för att kolla va hon gjorde, så satt hon & en annan tjej inne vid deras lekhörna med spis, dockvagn m.m. å dem lekte så fint tillsammans även en av fröknarna va därinne med dem!!
När min underbara dotter såg att mamma kommit så ropar hon bara mamma, mamma & sträcker armarna såklart hon vill ju kramas en massa när vi inte setts så jag tog upp henne krama & pussa henne. Dem har varit påskkärringar på dagis de syntes på ansiktet & kläderna vill jag lova, sedan har madeleine målat ägg,blomkruka de är så fint här hemma nu med påsk pyntet =).

När vi kom hem efter dagis lagade jag middag till familjen sedan har vi bara haft en underbar myskväll & pappa Robban kom ju hem tidigt så han fick ena göra oss sällskap i soffan med =). Nu har Madeleine somnat så gott för natten & jag passar på att uppdatera bloggen eftersom igår fanns varken tid lr ork till de på kvällen då vi hade besök av Kalle så vi tjöta en massa, har ju känt Kalle sedan Robban & jag blev ett par!!

Nej nu ska jag mysa med min underbara man som är den kärleksfullaste som finns & betyder så mkt för oss!!

Ha en underbar kväll!!

Puss&Kram från oss

Tisdag 7 april

Hejsan nu va de ett tag sedan man skrev men vart sjuk så då orkar man inte med så mkt som vanligt. Va ju inne på sjukhuset förra veckan på torsdagen  de va inte så kul men va gör man?! Livet får ju gå vidare iaf.

Vill bara säga igår den 6 april va ju en speciell dag för de va vår bröllopsdag 7 år har vi nu vart gifta lika lyckliga fortfarande, men blir ju bara mer lycklig för vaje dag som går!!

Kanske uppdaterar mer ikväll få se om tiden finns, måste kolla sockerkakan vi har i ugnen för idag ska vi ju få besök av en polare till pappa robban =).

Ha en underbar kväll om de inte uppdateras mer sedan!!

P&K