Måndag 29 juni.

Go eftermiddag.

Nu har man inte bloggat på ett tag men de har vart underbart väder då orkar man inte sitta inne vid datan fast att jag har bärbar data så vill jag  sola så mkt som möjlight nu när solen äntligen kommit!! Våran helg har vart helt underbar i lördags så va vi i jönköping nästan vi va nämligen & hälsa på min bror med familj vid deras husvagn i mullsjö de va helt underbart väder så lill tjejen fick springa naken mesta dels utav dagen vi va där & de tyckte hon om ville ju inte ha på sig ngn blöja men som sagt ett ont måste när man ska åka hem i bilen  =). Vi grilla flintastek & brorsan fru Eva gjorde egen potatissallad de va kanon god till efterrätt så blev de jordgubbar med grädde men dem som inte åt fick ju glass vilket bara va madeleine som inte äter jordgubbar vi har försökt men hon vill absolut inte ha de!!

Igår söndag då va de en riktigt slappar dag vill jag lova men vi va i källaren & hämta upp madeleines pool så hon fick bada vilket va gott även roligt att se henne spring i vattnet sedan ut flera gånger om, men vid ca kl:16 tiden somna hon som en stock på balkongen på en madrass i skuggan sov ca 2 timmar men va gör de hon kom i säng lite senare än vanligt men vi fick ju sovmorgon idag de är ju inte varje dag de händer längre så de va gott att komma upp kl:08:30 idag för att se de fina vädret!!

Idag har jag tvättat en maskin med tvätt hade inte så mkt mer men va gör de?! Inget för min del ska plocka ur diskmaskinen snart med så slipper man de senare idag, madeleine somna runt kl:13 i eftermiddags så snart hoppas jag att prinsessan vaknar annars får jag väcka lilla sötnosen. Pappa robban kommer ju hem snart med så då ska vi posta ett brev sedan blir de fixa ngt att äta i värmen kan lova att de går inte äta för tidigt på dagen i denna värmen för de är ingen som vill ha ngn direkt mat, men man dricker ju desto mer iaf!!
Nu är de inte många dagar kvar innan vi ålker på semester de ska bli så gott att komma iväg hemifrån löite så under tiden jag e bort kommer de inte bli mkt bloggande heller för den delen!!

Något annat kul är att idag gick jag in i en ny vecka i graviditeten  =). Snart ska vi ju till barnmorskan med vilket ska bli kul att höra hjärtljuden sedan får man ju även sin blodgrupp igen den lilla rosa lappen man ska ha med sig över allt!! Nu syns ju de klart & tydligt att man har en bebis i magen, vilket jag tycker om  =)!!
Nej nu ska jag ta tag i de sista innan sessan vaknar plus hinna bli klar innan pappa robban kommer hem vilket inte alltid e lika lätt att bli då man ska fixa sig själv & sessan som älskar att tända släcka på toaletten!!

Ha en underbar kväll!!

Puss&Kram

Äntligen fredag 26 juni

Go förmiddag.

Har inte haft tid för att uppdatera min blogg förrän nu då man hade en pigg dotter redan kl:6 imorse sedan dess har de vart full rulle här hemma med massa bus & lek  =). Nu så har hon lugnat sig lite men kanbero på att de snart e dags att vila med innan vi ska ut på äventyr idag.

Ska fixa tvätten från igår de ska vikas & läggas in i våra gaderober sedan hänga de sista som jag tvättar just nu så är all tvätt borta för denna gången men de kommer att bli mer så att man har att göra nästa vecka med  =).
Läste tidningen imorse såg att michael jackson har dött!!

Längtar bara tills pappa robban ska sluta jobbet så att vi kan ha en riktigt mys helg i de sköna vädret tillsammans kanske t.om ut & bada någonstans. Madeleine springer runt hela tiden säger mammas, pappas jaja så kommer hon när hon gjort ngt som inte får & säger jaja så ska med för att kolla va hon gjort så söt så!!

Nej nu ska jag kolla va prinsessan hittar på för ngt bus innan de blir dags att nana en stund för hennes del =).

Ska leta fram kabeln till kameran så jag kan lägga upp lite bilder på prinsessan snart!!

Njut av de fina vädret idag för de ska vi iaf göra!!

Puss

Torsdag 25 juni.

Go morron..

Idag vakna jag 1 timma innan madeleine ens vakna skönt att få lite tid för sig själv på morgonen ibland iaf att hinna med en kopp kaffe innan de blir massa bus & stoj =). Men nu är madeleine vaken med så hon har fått lite frukost redan av mig & hunnit byta blöja med har vi gjort!!

Igår va vi ju på ultraljudet, kolla så allt va bra med bebisen vilket de va =), den va livlig vill jag lova hon hade svårt att mäta bebisen för den ville ju inte ligga still direkt kan jag lova de såg man ju på skärmen, rätt som de va så sparka den till så pappa robban sa såg du älskling den sparka =), klart jag gjorde sa jag!! Men efter mycket mätande på bebisen fick vi exakt beräknat datum så nu hoppas vi att vi ska slippa gå över tiden. Pappa robban tror de är en flicka, men jag vet inte men för vår del spelar de ingen roll bara den e frisk & välbehållen som sagt  =).

Idag på planeringen står de tvätt, ut & leka, sola medans madeleine vilar ;) får se om man hinner med allt hehehe!!
Funderar på va jag ska ta fram för middagsmat, tänkte i så fall förbereda de mesta så slipper man stå inne i värmen sedan när de e som varmast!! Nu ska jag ta & dra mig måste busa med madeleine innan första maskinen ska sättas igång med tvätten!!

Ha en underbar dag i solen & värmen, njut för de ska vi göra!!

P&K

Onsdag 24 juni

Go morron.

Idag vakna vi kl:06:15 men  va gör de va utvilad för vi la oss verkligen tidigt igår för en gångs skull. En stund innan madeleine skulle lägga sig igår för natten så hände de en lite olycka, vi har sagt till henne ett antal gånger att inte klättra på stolarna i köket & absolut inte på köksbordet heller för den delen men igår när jag va inne & lämna kaffekannan så satt hon på stolen i köket så vände jag mig om för att ta med socker ut till vårt kaffe, så hörde jag bara Pang alltså de lät verkligen så, när jag vänder mig om ser jag att madeleine ramlat ner från stolen, så börjar hon verkligen att gallskrika & jag tänker de värsta att de blöder som bara den så jag tar upp henne kollar snabbt sedan kommer pappa robban inspringades från balkongen så han tar henne vi försöker lägga kallt vatten på men de vill inte prinsessan så de svullna lite grann men som tur va gick de inte hål som jag hade föreställt mig.

Måste bara säga Grattis till Madeleine på din 22 månadersdag idag nu är de bara 2 månader kvar tills du fyller 2 år fattar inte att tiden går så himla fort men du är så duktig min lilla underbara dotter!! Idag ska vi på ultraljud de ska bli så spännande =)!!

Nej nu ska jag fixa mig i ordning så att vi kommer iväg till dagis sedan blir de att åka till pappa robbans jobb för min del så vi kan åka vidare till ultraljudet, men som sagt måste först göra mig klar sedan blir de att göra madeleine klar innan vi ska ge oss av till dagis med glass, blommor till fröknarna!!

Uppdaterar mer sedan, hoppas att de bara finns tid till de =).
Ha en underbar dag i solen & värmen!!


Madeleine & Mamma
Madeleine & jag... ska lägga in lite nya kort sedan på madeleine!!

Puss & Kram

Tisdag 23 juni.

Hejsan...

Idag vakna vi kl:7 men till min stora förvåning så låg madeleine i vår säng så vi hade en riktig mys morgon i sängen innan vi gick upp för att göra allt de vardagliga som vi brukar efter vi vaknat. Precis för en liten stund sedan ringde pappa Robban & kolla hur de va med oss, så söt han är =). Han berätta att madeleine hade kommit in till oss vid kl:02:15 inatt & sedan somnat gott jämte oss men som sagt jag har inte märkt ngt alls förrens imorse när vi vaknade.

På schemat idag står de, fixa tvätten som ska vikas ihop plockas in, sedan blir de hänga massa tvätt när den e klar, planera middag, sedan ska vi åka till plantagen för att köpa blommor till madeleines dagis fröknar eftersom imorron är sista dagen på dagis för henne där hon går nu så vi har även köpt glass som vi ska bjuda på  =). De nya dagiset ringde oss igår så den 5 augusti kl:9 börjar vårt hjärta på dagiset här i centrum!! Hon informerade om första dagen så är de bara information som vi ska få så de är bara 1 timma men hoppas att inskolningen kommer gå lika bra som på de dagiset hon går på nu!!

Igår kväll så hade vi en underbar kväll, efter madeleine somnat för natten så grilla vi lite korv sedan så blev de sängen för min del jag va så trött, vila inget på dagen igår som jag brukar men va inte trött utan satt på balkongen & njöt av vårt underbara väder vi fått igen, så skönt när solen skiner, värmen som blir & att man får lite färg på sin kropp med  =).

Vad ska ni göra idag?

Ha en underbar dag i de fina vädret  =).

P&K

Måndag 22 juni.

Go morron.

Idag vakna vi redan innan kl:7 men de gör ju inget för vi har haft en riktigt mysig morgon med massa mys i sängen innan vi gick upp för att göra frukost =). Vår midsommar va kanon bra, alla barnen kunde vara ute & leka hela tiden vilket dem tyckte va roligt ett plus va nog att alla barnen sov gott efter dem vart ute & lekt såpass mkt iaf. Vi va ju hemma hos Madeleines faster Veronica på midsommar i Lilla Edet, massa go mat blev de med de hade grillat massa kött, korvar sedan till detta blev de sallad, potatissallad & bröd men så gott de va kan jag lova =).

På midsommardagen blev de en lugn dag med bus, mys & bara vara hemma för de kan behövas ibland när de vart mkt omkring en ett tag med massa födelsedagar & kalas!! Vi va bara ute med madeleine på dagen en bra stund så att hon fick leka av sig sedan fixade vi lite go middag som efterrätt blev de ju jordgubbar mmm de e så gott!!
Igår va ju de söndag då så tvätta jag en massa kläder för att sedan hänga på tork sedan blev de middag, ett besök hos farbror Antonio, faster Sanja under eftermiddagen för att säga hejdå innan dem ska åka på semester till kroatien, madeleines farmor & farfar är ju redan i kroatien dem kom fram igår & resan tog dem bara 24 timmar så nu är de borta i 1 månad. Vi ska ju snart på semester själva med de ska bli så gott att komma henifrån lite, börjar faktiskt att längta men som sagt bara denna helgen hemma sedan dags att börja packa innan vi ska åka =).

Hmm de som händer idag är väl att hänga resten av tvätten som jag ska tvätta, ut med madeleine så hon får leka av sig & bli riktigt trött, fixa middag tills pappa Robban slutar jobbet. Nu är de bara 2 dagar kvar längtar så otroligt mkt =). Hoppas alla ni andra haft en underbara midsommar.

Nej nu ska jag inte babbla mer, för de finns ngn som ropar på mig nu så måste kila vidare =)

Puss & Kram

Torsdag 18 juni.

Go eftermiddag.

Grattis till min underbara vän som fyller 30 år idag, hoppas att du får en perfekt dag med massa roliga presenter =).

Idag vakna vi redan vid kl:6 men vi la oss i sängen, kolla på bolibompa så somna vi om så gott jag & madeleine de va gott så vi gick upp kl:8 fixa frukost sedan satt vi i soffan en stund efter & bara myste men de va ju bara en kort stund eftersom man har en busig liten fröken hemma som bara vill hitta på massa hyss, blev iaf massa bus sedan va de någon som satte sig i soffan & bara somna bredvid mig =).

Som sagt de har ju hänt en del sedan förra veckan när jag skrev, kan börja med att vi va på kalas hos syster förra lördagen då fick hon sin efterlängtade tavla som jag & mamma la ihop till så den blev syster allt nöjd med så som hon har pratat om den. Vi fick massa go mat & cheesecake ho syster, så duktig e min syster allt =).
När vi kom hem på kvällen så slockna vår prinsessa som en stock. Natten mellan lör-söndag då vakna jag av att jag mådde illa så de va bara att rusa upp vilket inte va så mysigt så nu har vi haft ngn släng av magsjuka hela familjen.

Vet inte om jag skrivit om de men orkar iaf inte kolla efter men på nationaldagen den 6 juni va vi på Borås Djurpark de va mysigt iaf, madeleine gick runt hela djurparken satt typ bara i vagnen i aphuset men sedan knalla hon på sina små benen!!
Vi lämnade ju madeleine igår på dagis då hon vart symtom fri från magsjuka, men dem ringde efter 2 timmar så de va bara att hämta hem henne men sedan dess har hon inte haft ngn diarré alls.

Imorron kommer de inte bli ngt skrivande för min del för vi ska fira midsommar ute i Lilla Edet hos pappa Robbans syster Veronicas familj, de har ju samtidigt kalas för sina barn som fyllt år denna månaden så de kommer ju presenter från alla deras kusiner =). Hoppas bara att de inte regnar allt för mkt imorron om de nu ska regna för de kan vara skönt om barnen kan vara ute på deras tomt & busa av sig som bara den så att de somnar gott om kvällen när man kommer hem för vi ska åka hem har vi bestämt oss för de e så skönt att vakna hemma i sin egna säng utan att behöva vara rädd att man ska väcka ngn annan.

Ikväll blir de oxå kalas hos vännen som fyller 30 år idag =) ska bli skoj, får bara hoppas att hon tycker om sin present som vi va & inhandla efter madeleine vaknat från sin vila =). Nej nu ska jag inte babbla mer måste göra mig i ordning även madeleine ska bli riktigt fin ikväll =).

Ha en underbar midsommar allihopa!!

Puss & Kram

Fredag 12 juni.

Halloj...

Ska börja med att säga Grattis till Alexandra på din 6-årsdag idag, sedan har ju även min älskade syster Jenny fyllt 21 år den 10 juni. Grattis till Kicki idag med som tar studenten, hoppas du får en riktigt bra dag fast vädret!!

Har inte haft så mkt tid lr ork till att uppdatera bloggen men kan ju bero på att man vart väldigt trött men sådant hör ju till en graviditet =). Men nu är jag lite piggare så ska försöka hinna blogga en gång om dagen om de bara finns tid,  kan börja med att våran underbara dotter börjar få mer tänder de, kliar i hennes mun sedan märker man de på alla blöjor som man bytt under denna dagen, tycker synd om henne som bara den!! Har fått i henne lite att äta nu iaf vill inte ha så mkt men lite får man ju nöja sig med allt.

De senaste dagarna så har man känt hur bebisen i magen håller på de e så mysigt att man kan känna en spark lite då & då =). Madeleine ska varje morgon & kväll pussa på magen sedan klappar hon den med så säger sötnosen bebis nana mamma, så när hon sagt de så går hon till pappa robban å säger pappa tyst bebi nana =).

Idag har vart en riktig mysdag hemma med madeleine eftersom de bara regnar men när pappa robban kommit hem ska vi iväg för att inhandla moster Jennys födelsedags present, men har kunnat göra de under dagen men inte haft någon lust direkt att gå ut, men nu ska den handlas iaf så vi får hoppas på att hon kommer bli kanon nöjd med den iaf!!

Ikväll så kommer den att bestå av massa mys med familjen eftersom vi brukar äta extra gott så att man får känna av helgen tillsammans, imorron blir de att åka till syster & jim för att fira henne samtidigt att se hur fint dem fått sedan flytta till sin lägenhet =).

Ne nu ska jag kolla dotterns blöja tror de luktar lite blä i den....

Ha en underbra helg allihopa!!

Puss& Kram

Torsdag 4 juni.

Halloj...

Idag vakna vi redan kl:6 men va gör de när man har en underbar dotter som madeleine som vill komma upp i våran säng, för att mysa med oss :). Vi satte på tv:n för att kolla bolibompa innan de va dags att ta sig upp ur sängen för att fixa frukost. Jag duka fram frukosten runt kl:7 men madeleine ville inte sitta i sin stol utan skulle sitta i pappa Robbans knä & äta sin smörgås & dricka mjölk, hon är bara för söt när hon vill sitta i knät & mysa med sin pappa på morgonen, tur är väl att han börja jobba kl:8!!

Efter att vi ätit frukost så blev de borsta tänderna tillsammans med pappa, sedan dags att ta på sig lite kläder innan vi skulle iväg till dagis, så nu har man vart hemma ett tag efter jag lämna henne kl:8:30 på dagis. När vi kom till dagis idag så satt alla andra barnen & åt frukost så en av fröknarna frågade madeleine om hon ville ha vilket hon faktiskt ville fast hon ätit hemma med oss, så jag sa Hejdå mamma kommer sedan så vinka hon bara sedan kom de bye bye :).

Har precis pratat med min mamma, allt va bra med dem så vi skulle höras senare idag eftersom min pappa ska till doktorn idag vid kl:12:30 man vill ju veta hur de gått m.m.

Funderar på vad jag ska laga för middag idag men de ger sig nog som de brukar göra, igår blev de kött,potatis & sås iaf med massa grönsaker de va gott :). Hann inte blogga igår för de va mkt annat som fanns att göra under tiden jag va hemma igår, men bättre sent än aldrig som man säger!!

Ska ringa till de nya dagiset idag för att ta reda på deras inskolningstider så att vi vet de när madeleine ska börja där 5 augusti!!
Nej nu ska jag sluta babbla kommer inte på så mkt mer att skriva.

Ha en underbar dag i solen allihopa!!

P&K

Tisdag 2 juni.

Halloj =).

Nu är de snart en hel månad sedan jag uppdaterade min blogg men haft mkt de sista!! Ska försöka att blogga en gång om dagen nu denna månaden iaf.
Idag har vi busat & lekt massa innan vi skulle på läkarbesök som gick som förväntat om jag säger så, men orkar inte skriva mer om de iaf. Min hemlighet hade jag tänkt att släppa med som inte är någon direkt hemlis längre, men Madeleine ska bli stora syster i November iaf, varje kväll innan hon lägger sig så pussar hon på magen & klappar sen säger sötnosen natti  =).

Nu går jag över till ngt annat, jo kan börja med denna månaden så har vi 5 st som fyller år så de kommer bli en hel del kalas om man säger så, vi har den 5,7,10,12 & 28 juni som dem fyller år. Undrar bara va man ska köpa för ngt till syster när hon fyller den 10 juni men kommer säkert på ngt som vanligt hon blir nog nöjd med de jag kommer köpa fast inte fått några tips av henne ännu, så syster om du läser så lämna gärna förslag!!

Längtar tills vi ska på vårt ultraljud som äger rum nu i juni, hmm tiden får gärna rusa ett par dagar hehehe =).

Efter jag vart på ett av mina besök idag så hade svärmor ringt hem till oss från mobilen så jag ringde till robban för att säga detta så han ringde till sin mamma, sedan fick jag ett sms från robban: Kan jag ringa dig? Jag svarade inte ens på sms utan jag ringde med en gång, så hörde jag att han lät så nedstämd så fråga han mig sitter du ner jag svarade: ja de gör jag, så kom bomben robbans morfar har somnat in i natt vid kl:01:30 hemma i sängen. Jag började stor gråt med en gång för jag tyckte om robbans morfar så mkt för han skämtade alltid berättade massa från när han va ung sedan så drog han massa vitsar jämt när man hälsa på dem så nu blir de mkt denna månaden med kalas sedan begravning för att jag tror dem vill ha den så fort som möjligt de hade ju dem när robbans mormor dog för snart 6 månader sedan.


Tillägnad åt Anton J:
Nu får du äntligen komma till din älskade igen som du saknat så mkt sedan hon flög ifrån dig,nu kan ni vara med varandra igen utan att behöva skiljas från varandra, din längtan efter din älskade maka är som sagt över nu, ni får vara tillsammans igen där uppe i himmeln!!

Måste sluta för stunde tårarna bara rinner & jag ska laga mat med så vi får ngt i magen när lillan vaknat här!!

Puss&Kram