Måndag 31 augusti.

Go eftermiddag.

Kan börja med att sammanfatta fredag-söndag då jag inte haft tid att skriva blogg på dessa dagar.
I fredags så vakna vi runt kl:07:30 så de blev fixa frukost för att sedan klä Madeleine till dagis då hon skulle ha kalas där, efter 1 timma ringde dem från dagis & sa att hon va magsjuk så de va bara att hämta hem prinsessan från dagis, men inte hade hon magsjuka, för hon bajsade inget mer på hela dagen överhuvudtaget!! När Madeleine hade magsjuka sist så bajsa hon konstant flera ggr om dagen, men visst hon va lös i magen för att hon fått sina sista tänder i munnen!! När pappa Robban kom hem så blev de att åka för att månadshandla hem massa mat, blöjor m.m. På kvällen hade vi en riktigt myskväll med lite godis, frukt m.m.

Lördagen vaknade jag av att Madeleine kom in till oss kl:05:40 hon ville inte somna om så vi gick upp så att pappa fick sovmorgon, kan lova att man va inte allt för pigg men va ska man göra?! Vi satte oss i soffan kolla lite på bolibompa sedan fixade vi frukost till oss. Hann hänga tvätt med under tiden pappa Robban sov satte igång en maskin som jag hängde upp efter han vaknat. Sedan vid kl:11 va de dags för Madeleine att sova lite då hon verkligen va kanon trött, så vi gick in till vår säng & vi båda somna rätt fort enligt pappa Robban sedan vakna vi runt kl:13 så då började jag att fixa vår middag vi skulle ha, sedan bakade jag en äpplepaj med som efterrätt de va gott med massa vaniljsås =). På eftermiddagen bar de iväg till pappa Robbans kusin för att hälsa på dem, alltid lika trevligt att träffas, sedan kom ju även farbror A & faster S dit på besök så ville pappa Robbans kusin att vi skulle stanna en stund till så då fick vi betala parkering en stund till men de gör ju inget!! När vi va på väg hem så va de en liten tjej som ville somna men jag höll henne vaken, annars hade hon fått massa energi tills vi kommit hem.

Söndagen så fick jag sovmorgon till kl:10:15 de va riktigt skönt vill jag lova =), inte ens hört varken robban lr madeleine under morgonen utan sovit jättegott =). Bestämde oss för att byta kläderna som va för små till Madeleine som hon fick när hon fyllde 2 år, sedan passa vi på att handla doppresenten tills nu på lördag, så slipper man de i veckan lr på fredag!! Kan säga vi har alltid sagt att vi ska börja shoppa julklappar tidigt men aldrig blivit så men igår så blev de av för första gången iaf eftersom Toy`S´rus hade lagerutförsäljning på massa leksaker så nu är de mesta avklarat men de kommer bli några till =). Skönt att ha de gjort då man inte vet om man kommer gå över tiden på graviditeten lr inte!! På kvällen va de bara lugnt här hemma med bus & stoj som vanligt!!

Idag vakna vi kl:07:30 kändes skönt då Madeleine kom in till oss vid kl:03 inatt men så mysigt när hon kommer fast att hon sparkar endel i sömnen. Idag har hon vart ledig från dagis men imorron ska hon dit igen, sedan har de inte hänt så mkt mer än att vi sovit en stund tills ngn j*vla försäljare ringde men orka svara jämt när dem ringer!! Ska börja med vår middag om en stund men funderar på om jag ska koka makaroner till Madeleine istället eftersom hon inte vill äta potatis så mkt.

Ne återkommer ikväll finns en som vill byta blöja så de ska vi göra nu!!

Puss & Kram

Torsdag 27 augusti.

Go kväll =).

Idag vakna man ju tidigt då de fanns en morgon pigg Madeleine som inte ens ville ligga i vår säng för att gosa innan vi gick upp så de va ju att kliva ur sängen, för att fixa frukost till henne. Under tiden Madeleine åt sin frukost njöt jag av en kopp kaffe då jag inte kan äta med en gång när jag kommer upp, efter frukosten blev de borsta tänder sedan kolla va hon skulle ha för kläder till dagis. Lämnade Madeleine vid kl:9 på dagis, hon brydde sig inte ens om att jag gick utan börja leka med barnen med en gång så de känns ju skönt men man vill ju ändå ha en puss lr kram innan man går men de fick man inte alls idag.

När jag kom hem efter dagis så blev de en kaffe & smörgås för min del, plocka undan lite här hemma som diskmaskinen blev tömd på ren disk sedan in med de smutsiga. Prata även med en underbar vän i telefon en bra stund, vilket jag kände va skönt för henne att få prata plus råd fråga lite saker men inget jag kommer skriva mer om för tillfället!!
Försökt att vila innan de va dags att hämta hem Madeleine vilket inte va allt för lätt eftersom jag har saknat min lilla prinsessa så mkt idag!!

Till middag blev de stuvade makaroner med köttbullar, mums de va gott kan jag lova även Madeleine tyckte om de & sist men inte minst pappa Robban med =). Har badat Madeleine under kvällen med så hon blev ren & fin för dagis imorron, hon hade massa sand i håret. Efter Madeleines bad ringde telefonen de va morfar som va här nere i Gbg som ville komma på en kopp kaffe snabbt, vilket han gärna fick göra så jag tog fram bullar med & bjöd på =). Madeleine blev överlycklig när vi sa att morfar skulle komma förbi, synd bara för hon trodde mormor, moster jenny & morbror Jim skulle komma med!!

Ha en underbar kväll.

Puss&Kram

Onsdag 26 augusti.

Halloj =).

Idag vaknade prinsessan redan kl:02:30 då hon hade kommit in & lagt sig i vår säng på kanten, gissa hur de slutade jo de slutade med att Madeleine trilla ur vår säng men pappa Robban vaknade snabbt så han tog upp henne i vår säng så sedan somna vi om gott enda till kl:06:00 då ville hon va uppe med pappa Robban innan han skulle åka till jobbet!!
Vi gick iaf upp så jag bytte blöja sedan fixade jag frukost till henne, sedan la vi oss i vår säng gosade en stund & kolla på bolibompa så vi somna en liten stund båda 2 men vid halv åtta så gick vi upp ur sängen igen.

Madeleine är ju på dagis idag från kl:9-14 så hoppas att allt går bra som de gjort alla andra dagar, men hon har ju vart sjuk så därför undrar man ju lite hur de går men som sagt de va ju inga problem att lämna henne iaf!! Jag har hängt upp vår tvätt, plockat fram middags mat som ska tillagas lagom till pappa Robban kommer hem så vi kan ha en mysig middag tillsammans som vi brukar ha varje dag när pappa slutar kl:16.

Ska strax lägga mig & vila lite så man är pigg när man ska hämta hem vårt busfrö från dagis, men får se om man kan somna ngt då bebisen sparkar, rör sig för fullt i magen inte alltid lätt att kunna koppla av riktigt då, men så mysigt när bebisen håller på i magen hela tiden de är så skönt!! Nu är de ju bara 13 veckor kvar innan vi träffa dig <3.

Ha en underbar dag för de ska vi ha =).

Puss&Kram

Tisdag 25 augusti.

Go morron.

Vi vakna tidigt idag då Madeleine kom in till vår säng, la sig en stund bredvid mig så vi gosade innan vi gick upp för att byta blöja & kolla tempen, men ingen feber som tur va så imorron kan de bli att gå till dagis för hennes del om inte hon har feber under dagen. Idag blir de tvätta lite, plocka undan lite här hemma, måste bära ner lite saker till källaren i helgen men de fixar ju pappa Robban men kan ju iaf packa ner de kläder som vår prinsessa vuxit ur.

Igår va en helt underbar dag fast att Madeleine hade feber, vi myste hela dagen, om jag gick 2 meter ifrån henne så kom hon & ropa mamma så ville hon sitta i mitt knä & gosa =). Fixade middag till oss så när pappa Robban kom hem blev de middag sedan så åt vi lite tårta så fick Madeleine blåsa ut 2 ljus  =) hon blev så glad att vi skulle tända dem flera ggr men till slut börja hon äta tårtan så då gömde vi undan ljusen snabbt hahaha =). Madeleine fick även en present av oss igår som vi köpte i söndags som va ett pussel med musse, mimmi mfl, då hon tycker om mimmi!! När hon hade öppnat paket så sa hon mimmi, både till mig & pappa så underbart söt är vår dotter!!

Idag ska vi försöka få tag på min handläggare på försäkringskassan för att se va som händer med min sjukpenning då jag e sjukskriven för mina foglossningar. Igår när jag va hos läkaren på Mvc gick de bra iaf, hon förklarde jättebra om min oro men skrev en remiss till aurora barnmorskorna på Östra Sjukhuset så nu får vi se när jag får tid där bara hoppas de blir snart så att man slipper va orolig!!

Nej nu är de dags att byta en stinkande blöja på Madeleine undra va de kan vara i den haha =). Idag går vi in i en ny graviditetsvecka!! Har ju inte ens 100 dagar kvar utan lite mindre så snart när de närmar sig så kanske vi ska räkna ner =).
Ha en underbar dag!!

Puss&Kram

Måndag 24 augusti.

Go morron...

Idag är ingen vanlig dag för att de är Madeleines 2års-dag =). Grattis även till Michaela, Veronica & Mia.S. som fyller år denna underbara dag med!! Vi är redan vakna då vår prinsessa är förkyld & har lite feber så de blir inget dagis utan vi ska va hemma. Men tur att vi redan är vakna då vi ska till Mvc för jag ska prata med läkaren idag för att få en remiss, inget allvarligt vi mår bara bra även vår lilla bebis som sparkat typ hela natten i magen så jag har knappt vetat hur jag ska ligga i sängen =). Madeleine har ju sovit hos oss inatt vilket inte vart speciellt roligt då hon sovit oroligt men sparkat mig & pappa robban i ryggen!

Hade ju barnkalas för Madeleine i helgen, allt gick kanon bra men allt som man köpt gick nästa inte åt men nu har man ju lite hemma om man får oväntat besök ;). Madeleine fick massa fina presenter, kan nämna några av dem; halsband,armband & örhängen med clips, en vinterjacka, docksäng, docka, badbalja till dockan, dockvagn då hennes första gått i sönder, paraply, 2 mjukis djur, sedan massa fina kläder som alla hade köpt till henne!!

Nej ska ta & lägga upp kort sedan på allt när tiden finns för just nu vill Madeleine gosa med mig så de ska vi göra innan de blir dags att gå upp ur sängen för att göra sig i ordning till läkarbesöket!! Glömde skriva att vi även möblerat om lite i Madeleines sovrum & tagit bort vissa leksaker som hon inte använder så nu har hon bara de nya inne på rummet!!

Ha en underbar dag!!

Puss & Kram

Äntligen Fredag 21 augusti.

Go morron.

Kan börja med att igår va en ganska lugn dag medans madeleine va på dagis, men efter jag hämtat henne blev de fullt ös här hemma då hon bara hitta på massa bus hela tiden =). Men när pappa Robban kom hem så åt han lite då vi redan hade ätit för att vi skulle inhandla de sista till Madeleines kalas som vi ska ha imorron 22 augusti!! Känns skönt nu när allt e klart så slipper man fixa de idag!!

Idag så blir de att plocka lite här hemma efter jag lämnat Madeleine på dagis, tvätta en maskin med tvätt, plocka ur diskmaskinen så att man plocka in den lilla smutsiga disk vi har. Ska försöka hinna med att slå in Madeleines födelsedags presenter med som hon ska få från oss, bilder kommer från kalaset kommer kanske upp på söndag =).

Ska laga middag med de får bli Madeleines favorit rätt idag spaghetti med köttfärssås =).

Bebisen mår bara bra i magen den sparkar som bara den, har gjort de under hela natten =), just nu så sover den nog för de är ganska lugnt i magen!! Längtar verkligen tills bebisen kommer nu, men som sagt bara ett par månader kvar till vi får se vårt underverk =).

Nej nu ska jag sätta fart då vi ska gå till dagis men har lite att göra innan vi ska gå som tex.. byta blöja på madeleine, ta på henne kläder & borsta tänderna.

Puss&Kram

Onsdag 19 augusti.

God morgon.

Inatt har man iaf sovit gott sluppit gå upp på toaletten & alla tankar som snurrat i huvudet som natten innan. Vi vakna iaf vid kl:06:45 men gick inte upp förrän strax efter kl:7 då vi gosade en stund i sängen de är så gott när madeleine kommer in på morgonen så vill hon att vi ska gosa en stund innan vi går upp för att göra allt de man göra på morgonen innan hon ska till dagis!!

Igår va jag hos barnmorskan iaf, alla prover hon tog även blodtrycket va bra sedan så behöver jag inte äta några järntabletter ännu för mitt blodvärde va bra fortfarande men när jag väl ska börja med järntabletterna så blir de inte niferex utan ska få ett par andra som är skonsammare för magen då jag mått dåligt av niferexen!! De va så mysigt att höra hjärtljuden på bebisen =). Barnmorskan mätte även magen igår så nu har vi fått vårt första sf-mått =). Vägdes gjorde jag med de visa sig att jag bara hade gått upp 1 kilo men de är ju ett tag kvar innan vi ska ha så kanske kommer de bli några kilon till =).
Hade även besök igår de va roligt att ses, hoppas de blir snart igen  =).

Idag så ska jag bara ta vara på tvätten medans madeleine är på dagis sedan blir de nog en ganska så lugn dag de kan behövas ibland, brukar ju bli fullt ös hemma efter hon vart på dagis de ska ju lagas middag m.m. innan pappa robban kommer hem med & jag vet redan va vi ska ha till middag så ska ta fram de så att jag kan göra de mesta innan jag ska hämta madeleine från dagis!!

Skriver mer senare idag just nu ska jag bara va med min älskade underbara dotter!!

Puss & Kram

Måndag 17 augusti.

Go morron.

Idag vakna vi tidigt kl:06:45, men underbara madeleine kom & la sig bredvid mig i sängen så vi låg kvar en stund, myste lite innan de va dags att gå upp, så nu har lilltjejen ätit frukost ska starx byta blöja sedan blir fixa ordning henne till dagis.
Just nu medan  jag skriver mitt inlägg står sötnosen med en telefon vid örat & pratar med mormor, morfar sedan börja hon ropa efter sin moster Jenny & Jim.
 
Denna helgen har bara vart en riktig myshelg då vi vart hemma, ute med madeleine för att hon ska få gunga, leka av sig lite. Skönt att bara få ha en helg hemma ibland utan att man måste åka hit lr dit!! Igår va vi iaf ute i affärer & inhandla lite saker till Madeleines kalas så de mesta är avklarat men får handla de sista på fredag då vi ska ha kalas för Madeleine på lördag =).

Idag kommer jag bara att ta de lugnt medans lilltjejen är på dagis, ska bara planera va vi ska ha till middag men de blir en senare fråga om va de kommer bli, inte lätt alltid att komma på vad man vill ha att äta  =). Vi längtar så mkt efter den lilla bebisen med i magen men de är ju ett tag kvar innan den kommer, men är otroligt skönt att känna när den vänder sig & sparkar för fullt i magen  =).

Nej nu ska jag & Madeleine byta blöja sedan mysa lite innan de blir dags att göra sig klar till dagis =).

Ha en underbar dag allihopa!!

Puss&Kram

Äntligen fredag 14 augusti.

Hejsan...

Imorse vakna vi till liv vid kl:07:30 så då fixade jag frukost till oss sedan tickade klockan iväg så de va bara att göra ordning Madeleine till dagis så, allt har gått bra med att lämna henne, hon äter bra på dagis sover bra & de känns så gott när allt går som de ska göra!! Nu är de bara 10 dagar kvar tills vår underbart söta dotter fyller 2 år men allt e klart för hennes kalas nästa iaf finns en del saker att inhandla men de är inget vi kan köpa nu utan de får bli nästa vecka, men hennes presenter är klara iaf!!

Nu längtar vi grymt mkt till bebisen ska komma men, tiden går ju fortare än va den gjorde när man väntade Madeleine  =) men man njuter mer denna gången då man vet va som händer i ens kropp men har ändå svårt att förstå att jag e i 7:e månaden redan men så mysigt att se magen växa mer, mer & mer för varje vecka som går!! Madeleine är så go hon ska nämligen pussa bebisen innan jag ska gå från dagis sedan klappar hon så säger lill tjejen bebis nana, men när den sparkar så säger hon jaja mamma ont  =). Men man bara njuter av de lilla livet som sparkar & skrattar medans Madeleine skäller =).

Ikväll ska vi ha en efter längtad myskväll hela familjen så jag funderar på att gå & inhandla lite gott som jag vill ha, men kan erkänna inte vart så sugen på sötsaker lr skräpmat utan de har vart mest alla olika sorters frukter som lockat mig men en & annan godis bit har oxå åkt ner men inte lika mkt som de va när jag väntade Madeleine!!

Hämtade Madeleine innan kl:14 då hon vaknade när en av fröknarna skulle gå upp för att gå hem så de ringde mig såklart att jag hämta min underbara dotter för jag har ju saknat henne!!

Nej nu ska jag kolla Madeleines blöja sedan blir de att slappa innan vi går till affären =).

Puss & Kram

Torsdag 13 augusti

God morgon.

Idag vakna vi kl:06:30 men har sovit kanon gott tills madeleine kom in till vårt sovrum då hon väckte mig med att lägga sig bredvid mig i sängen & säga mamma vakna vilket jag gjorde redan innan hon kom in. Men vi har iaf ätit frukost så om en stund blir de att ta på sig lite kläder då vi ska gå till dagis kl:9 ska vi vara där men idag ska madeleine sova på dagis så jag ska hämta henne kl:14. Allt har gått bra med inskolningen på de nya dagiset tom fröknarna e förvånade att de gått så bra  =)!!
Efter jag lämnat Madeleine på dagis så måste jag gå till affären för att handla lite mjölk, bröd m.m. som e behövligt att ha hemma så man kan äta.

Vet att de va ett tag sedan man uppdaterade men de har vart mycket de sista, vi va på öland i helgen som va & hälsa på mamma, pappa, jenny, jim & deras lilla hundvalp ozzy, va skönt att komma hemifrån lite!! Hade fina dagar på öland men självklart när vi typ hade kommit till växjö så börja de regna tänkte bara så ovanligt, ne man e ju van att de bara regnar hela tiden typ!!

Ikväll ska vi få besök de ska bli kul att dem kommer & hälsar på oss fast de va ju inte så länge sedan dem va här men alltid lika roligt när vi ses, trevligt hade vi även när vi va hemma hos dem sist =). Funderar bara på va jag ska laga för middag till oss idag men jag får väl se va jag blir sugen på de är ju så när man e gravid inte alltid man e sugen på de som alla andra vill ha  =)!!

Vår lilla bebis i min mage har alltid en tedens till att börja röra sig & flytta på sig när de är dags att sova på kvällarna så ibland kan de vara svårt att somna men samtidigt e de så mysigt att känna hur den håller på i magen, sparkar för fullt varje dag ibland så hårt att jag måste stanna upp med de jag håller på med för att bara känna på monster sparkarna =).

Nej nu har jag inte så mkt mer att skriva så de får räcka för idag, jo de är ju bara 11 dagar kvar till vår underbara dotter Madeleine fyller 2 år!!

Puss&Kram

Måndag 3 augusti.

Go morron.

Idag vakna vi redan kl:06:15 då de va dags för pappa robban att gå upp för att börja jobba sin första dag efter sin semester vilket han inte såg fram emot men va ska man göra?!! Han får ju se de positivt att han får va hemma när bebisen kommit sedan kan han ju ta 1 vecka semester till som han kan ta lagom till jul =).

Madeleine & jag har redan vart ute en sväng idag fast de regnar men de finns ju inget dåligt väder utan bara kläder hahaha  =).Skönt att få frisk luft fick även handlat de jag skulle ha i affären. Tänkte jag skulle lägga in bilder med på madeleine vår sötnos!! Nu är de bara 23 dagar kvar innan Madeleine blir 2 år vilket känns konstigt att tiden bara rusat iväg så fort, kan knappt tro att tiden går så fort för de känns som de inte va så länge sedan ju =).
Tack för igår min underbara vän, middagen & allt va kanon som tur är dröjer de inte länge tills vi ses, på onsdag kommer ni ju till oss då ska vi äta gott igen =)!! Glöm inte att du ska fixa håret heller på onsdag =).

Glömde skriva igår att vi har ju vart i ullared inhandlat kläder & presenter till Madeleine, så idag ska jag bara kolla om vi kan hyra lokalen så att vi kan ha ett kalas så vi slipper dela upp de i 2 omgångar vilket inte är så roligt alla gånger utan känns lättare att ha allt på en & samma dag faktiskt =).

Nej nu ska jag lägga in bilder på Prinsessan!!


Madeleine & Pappa på Boråsdjurpark  =).



Här sitter Madeleine & fikar lite på förmiddagen =).

Ha en underbar dag för de ska vi ha =)!!!

P&K

Uppdatering =)

Go morgon.

Va nu ett tag sedan jag uppdatera bloggen men ska försöka skriva lite oftare än va jag har gjort då de vart fullt upp de sista veckorna men nu är man här igen =). Vi har vart på Öland 1 vecka sedan har vi även vart i Trelleborg en vecka på semester vilket har vart kanon, sedan har de vart små utflykter för familjen =). Lägger upp bilder senare för har varken ork lr lust just nu!!
Bebisen i magen sparkar för fullt & vi njuter av att få känna dessa sparkar även madeleine kan jag säga för varje gång hon känner en spark så säger hon ajaj, jaja bebis, hon e så söt vår prinsessa  =). Har börjat med järntabletterna nu inte så gott men nödvändigt som sagt, va hos barnmosrkan den 23 juli då fick vi höra hjärtljuden så underbar känsla madeleine kolla med stora ögon & sa Oj pappa & mamma!!

Imorgon så ska pappa Robban börja jobba igen :( inte alls kul men måste man så är de ju bara så!! Idag kommer vi bara ha en myssöndag hemma får passa på att mysa massa med pappa Robban så han inte saknar oss allt för mkt imorron. Har hunnit tvätta en maskin med tvätt, dammsugit har vi oxå gjort medans pappa nanar kudden så gott som man bara kan, ska snart försöka få madeleine att vila då hon vakna super tidigt idag men jag va ju snäll som gick upp så pappa kunde få en go sovmorgon så han e pigg resten av dagen, de är väl jag som kommer behöva vila då jag brukar bli trött på eftermiddagarna =).

På onsdag börjar madeleine sitt nya dagis med de kommer bli roligt för vi fråga henne vill du gå till dagis så svara hon så söt : mmm agis =). Hoppas de kommer gå bra med inskolningen med så vi slipper massa sjukdomar under tiden inskolningen är!!
Nej nu ska jag inte babbla mer då jag inte kommer på ngt mer vettigt att skriva för tillfället men återkommer med bilder när jag har tiden!!

Ha en underbar dag allihopa!!
Puss&Kram